Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

40'ından sonra azanı 6 bisiklet paklarmış

hangi bankayı soydun abi sen yaaaaaaaaa yoksa biliy gates akrabamı sana abiiii axmanı bana hediye edersen olimpiyat şampiyonu tour.de frans 2.si italya giro 3. sü türkiye sonuncusu olurm bak abi etme eyleme ben 31 yaşındayım daha bana ver bana hediye et bırak abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii axmanı banaaaaaaaaaaaaaa istiyorum ben onu abi deliriyommmmmmmmmmmm çok güzel ya abicim Allah kaza vermesin abi vasiyetinde bunları kime bırakıcaksın belimi beni eklersen listene çok dua edeirm sana Abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Scudo
Bisikletler super laf yok ancak benim dikkatimi bence bisiklete alinabilecek en iyi seyi almaniz cekti; TACX i-magic fortius!! Aralarindan secim yap deseniz valla bisikletleri birakir trainer i alirdim :p Bende de bi onceki i-magic var ve hakikaten inanilmaz bir alet. Size gerek sanal, gerek gercek yollarda kazasiz, dertsiz, tasasiz surusler dilerim.

abi axmanı bana hediye edermsin lütfen çok istiyorum onu hediye et meni bana teşekürler şimdiden

bankamı soydun abi bak biiskletinle seni yani axmanla görürsem mola felan verip bırakırsan uzaklaşırsa bisikletinden inan çalarım onu haberin olsunnnnnnn bir axman çalıcam artık her halde imkansızlık işte çalıcam bisikletini ev adresini ver bana abi:D

@PROCYCLİST

Alicim, Mustafa abi bizim için çok değerlidir.Mesela bizlerle yarışlara gelip hep yardımcı olmuştur,makara getirmiştir,yedek tekerlek getirmiştir,hatta bize bizzat sponsor bile olmuştur.Bu güzek sporu yapan bizleri türlü şekilde desteklemiştir. :)

@PROCYCLİST

Sevgili Ali,

Farketmeyenlerin anlaması sizin için neden bu kadar önemli?
Benden ve bisikletlerimden neden rahatsız oldunuz anlayamadım.

Sorununuz nedir?

Nüfusunuza alırmısınız beni :) Aşkınızın ve Merakınızın bitmemesiyle dileğiyle..

Bike ler SÜPER...diyecek bişey yok....

• Beğen
Tepkiler: spokesman
@spokesman

Çok çalışmaya bile gerek yok :) Birazcık imkanı olan insanların çoğu hersene cep telefonu değiştiriyor herbiri neredeyse iyi bir bisiklet fiyatı. Yeterki spor yapmak istiyelim. Tabi öğrencilerin işi zor:) Aynı sevgiyi ailesine aşılamalı.

hepsini iyi günlerde kullanın çok güzeller.

@canyon

Durun acele etmeyin birkaç güne kadar 5 ck lik karbon jantları gelecek onlarıda takayım da tam olarak hediye edeyim.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
desene abi çok iyi olur ok abi beklicem çok iyisin sayende bir sporcu daha kazandırdın yolara off süper eski jantlarıda atma antrenman jantı olarak ver bana olurmu abi teşekür ederim

Gerçekten ilginç ben dalış malzemesi kollaksiyonu yapıyorum bu siteye ilk kez girdim yeni üyeyim hayret ettim bisikletin bukadar kolleksiyon konusu olduğunu Tebrkler çok güzeller..

bisiklete önceden yorum yapmıştım ama bi daha bakınca yani detaylarına inerek bakınca bay süper bike ler yawww bu bikeler le ailece gezmek üsper olur heralde ii sürüşler (aile ile)

Yasi o kadar dert etme biz ellisinden sonta basladik.Öillete bir kizim daha oldu diyom.Yeni kizimin adi MERİDA HFS - X Edition

abi biskletleri bana hediye edebilirmisin:D
dehşet ötesi keşke bendede olsa koleksiyon yapmış valla süper

• Beğen
Tepkiler: spokesman
Geri