Cok guzel bisikletler, bende Karsiyakaliyim, Mayis ayinda gelicem Turkiyeye tatil icin, her sabah Bostanli-Mavisehir arasinda kosuya cikacagim umarim orada rastlariz ve tanisma firsatimiz olur.
büyüksün baba,kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir an,bu arada evlatlık sayısıda bayağı artmış, size imreniyorum gerçekten çok seçkin evletlara sahipsiniz kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah
ben bazen kendime artık bunlardan birini satayım evde yer acılsın diye ama hiç birine kıyamıyordum sonunda 5 tane oldular sizde 6 sını birden beslemişsiniz kolay gelsin
allah nazardan saklasın
lütfen bende baba diye bilirimiyim ne güzel kalabalık bir aile oluruz ufff kalbim yerinden fırladı gözlerim pörtledi bu bisikletlerrr müthişş özellikle scott ve trek çokkk hoşuma gitttiiii ellerim titrediği için yanlış kelimelr yazdıysam özür dilerimm
Yanlız Mustafa Dinç abimimiz bu konuyu açtığı tarihin üzerinden bir hayli zaman geçti, bu süre içersinde 1-2 bisikleti satmıştı, Kendisinden hazinesinin en güncel durumunu gösteren fotoğrafları da rica ediyoruz.