Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

40'ından sonra azanı 6 bisiklet paklarmış

abi seni tebrik etmek lazım sen tam hasta olmusun ama zevklisin ve saglam bike var seninle tanışmak isterim varsa mns adresini alablirmiyim

Scudo
bu scott'ı mtbtr de görmüştüm harbiden güzel bisiklet..dağ bisikleti mi yol bisikleti mi kullanmak hoşunuza gidiyor..

• Beğen
Tepkiler: spokesman
abi size bisiklet kalmadı:D ;ama bisikletlerinize hayran kaldım sizin gibi abim olsaydı keşke.

• Beğen
bisikletleriniz harika güle güle kullanın

bu arada satılık olanın fiyatını donanım listesini özelden atarsanız sevinirim.

• Beğen
Cok guzel bisikletler, bende Karsiyakaliyim, Mayis ayinda gelicem Turkiyeye tatil icin, her sabah Bostanli-Mavisehir arasinda kosuya cikacagim umarim orada rastlariz ve tanisma firsatimiz olur.

• Beğen
6 yiğit çıktı meydane hepside birbirinden merdane güle güle kullan hayrılı olsun.

büyüksün baba,kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir an,bu arada evlatlık sayısıda bayağı artmış, size imreniyorum gerçekten çok seçkin evletlara sahipsiniz kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah

• Beğen
ben bazen kendime artık bunlardan birini satayım evde yer acılsın diye ama hiç birine kıyamıyordum sonunda 5 tane oldular sizde 6 sını birden beslemişsiniz kolay gelsin
allah nazardan saklasın

• Beğen
lütfen bende baba diye bilirimiyim ne güzel kalabalık bir aile oluruz:D ufff kalbim yerinden fırladı gözlerim pörtledi bu bisikletlerrr müthişş özellikle scott ve trek çokkk hoşuma gitttiiii ellerim titrediği için yanlış kelimelr yazdıysam özür dilerimm

• Beğen
maşallah diyelim 6 tane :D güle güle kullanın hepsini çok güzeller. hangisi daha güzel karar veremedim :D

• Beğen
Yanlız Mustafa Dinç abimimiz bu konuyu açtığı tarihin üzerinden bir hayli zaman geçti, bu süre içersinde 1-2 bisikleti satmıştı, Kendisinden hazinesinin en güncel durumunu gösteren fotoğrafları da rica ediyoruz. :)

• Beğen
@ultegrax

Sevgili Fatih,

Diğerlerinin son halini muhtelif başlıklar altında buraya koymuştum.
Scale 10'un son halini paylaşabilirim.

Sevgiler,
9.1 kg
http://img25.imageshack.us/img25/272/cimg3881.jpg

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
SÜper bisikletler hepsi birbirinden güzeller iyi sürüşler diler bol bol nazar boncuğu koyun :p gözüm halen 1. sayafad :D

• Beğen
show off der ingilizler...

güle güle kullanın hepsini

• Beğen
HaYatmda istedğim scoLe 10 veya simpLon gibi bi bisikLet ya ama ümit evoLation aLLoyLa idare ediyorum ve işimi fLn görüyor nyse kazasız sürüşLer.

• Beğen
Geri