Scudo Sports

40'ından sonra azanı 6 bisiklet paklarmış

bazı arkadaşlar yanlış konuşmuş böyle bir abimizi aramızda görmekten ben kendi adıma zevk duyarım neden mi iyi dinlesin o arkadaşlar: bazı insanlar vardır maddi durumlarının kötü olması sebebi ile çocukluklarının en güzel yıllarını şimdi marketlerde bile satılan her çocuğun sahip olması gerektiğini düşündüğüm bisikletten yoksun geçirmiş olmanın acısını ,ve zamanında yaşanması gereken o basit çocukça, eğlencenin yokluğunu ancak hisseden yaşayan bilir. üç beş bisiklet parçası ezberlemekle bisikletçi olunamadığı gibi çok sayıda bisiklet almaklada bisikletçi olunmaz amaaaaaa kendini bu spora adamış ,yılda onlarca yarışa girmiş araba yerine kazandığı parayı bisiklete yatıran çoğumuzun da hayallerini süsleyen bisikletlere sahip olmuş ,eşine ve çocuğuna bu sporu sevdirmiş ve bir aile takımı kurmuş bir arkadaşımızı arkadaşımızı diyorum çünkü kendi yaşıtım olarak görüyorum artık, kıskanmaktan başka bir şey olmadığını düşünüyorum yapılan eleştirileri..

Scudo
@black999

Cok saygısızsın ... YAzık gercekten ...

bisikletleriniz tek kelimeyle harika,benimde ve birçok kişininde hayallerini süsleyen bisikletler.isterseniz o bisikletleri salona koyup izlersiniz istersenizde dağtepe binersiniz kimse buna yorum yapamaz karışamaz istediğiniz kadarda bisiklet alırsınız .bende iyi binemem prof. anlamda ama iyi bisikletim olsun isterim:)
boşverin bu yorumları siz bu bisikletlerin tadını cıkarın.
hepsinede maaşallah nazar değmesin.....

kalıbımı basarım o mesajı yazan TDF den baskası degıldır.yazık gercekten cok yazık.once ınsan olmayı bı deneyelım arkadslar gerısı sonra gelır.ya insan nıcın deısık nıck lerle yazı yazar anlamam bunun bıe engelı yokmu acaba

@black999

bu nasıl bir yazı bu ne ukalalık biraz yazarken dikkatli olmanı tavsiye ederim yoksa konu başka polemiklere girebilir;)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
ya
bunlar ne
fuaramı geldik
ben olsam birini birinden
kıskanırdım
helal

Güzel insan meraba.Siz ve aileniz kadar bisikletleriniz de inanılmaz güzel.Bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için sizlere teşekkür ediyorum.
Ne mutlu size,güzel bir tutkuya sahipspniz.İçinde bulunduğunuz ve sizler kadar seçkin güzel bu ailenin fertleri de sizin gibi bu tutkuya sahip olan canlarımızdır.

Siz ve bisiklet ailemizin tüm fertleri olarak hepimiz,daha güzel günlerde daha güzel yerlere gelmek dileği ile diyorum.

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
merhaba spokesman.bısıkletten cok ıı anladınız we cok sewdıgınız bellı.bısıkletler gercekten cok guzel gorunuo fakat sıze bırsey sormak ıstıorum scott scale 10 uzerınde kı beyaz world cup sıd ten sonra nıcın bomber marka bı masa kullandınız ? farkları ne ?

@kont26

Selam Kont26,

Değerli hemşehrim,
Bisiklet konusunda elimden geldiğince araştırma yapmaya ve öğrendiklerimi bisikletlerimde uygulamaya çalışıyorum.Sevmeye gelince;Gerçekten çok seviyorum onları. Onlarla ilgilenmek temizlemek parçalarını değiştirmek ve hatta karşılarına geçip bir iki duble bişeyler içerken onları izlemek bile ayrı bir keyif(Laf aramızda artık onların ruhu olduğuna bile inanmaya başlıyorum.Çünkü beni çok etkiliyorlar).Onlarla pedallamanın keyfine ve mühendislik harikası bu basit makinaların yapabildiklerine ve dayanma güçlerine hayret ediyorum.

SID Konusuna gelince;Benim düşüncem SID WC bildiğiniz gibi üst düzey yarışçılar tarafından hafifliğin ön planda tutulduğu yarışlarda kullanılması için tasarlanmış oldukça iyi çalışan çok iyi fonksiyonları olan oldukça hafif bir maşa.Fakat bu maşanın nazik yapısı nedeniyle 60-75 kg yarışçılar tarafından kullanılmasının çok daha uygun olduğu görüşündeyim.
Benim ağırlığım (82 kg)için çok emniyetli gelmediğinden(Bu benim pisikolojimle de alakalı olabilir) ve estetik olarakta sacale 10 üzerinde cılız durduğundan, biraz ağır olsada en az WC kadar iyi çalışan Marzocchi Marathon Race maşayı tercih ettim.(Marathon Race de dünya çapında üst düzey bir çok sporcu tarafından tercih edilen çok iyi bir maşadır.)

Size Baba Diyebilirmiyim Bisiklet Babam Olurmusunuz Abimde Halil Abim :) Tamam Aile Kurdum Kendinize Dikkat Edin Sayin Bisiklet Babacığım :) :d

@3rkn*MF

Rahat ol içinden geldiği gibi davranabilirsin.:) Aile içinde böyle şeylerin lafı olmaz:)

bi dakka yaaa mustafa abiyi ilk önce ben gördüm. :D :D :D abi kaç kurtar kendini evlatların çoğaldı

@3rkn*MF

Şişşşşşt çocuklar neler oluyor?Tartışmanıza gerek yok.Aile içinde hallederiz.:)

Mustafa bey merhaba

Ben bayadır foruma dikkatli bakmamışım ki, sizin muhteşem bisikletleri görmemişim. Bu gün bisiklet gezimiz sırasında, Yetkin ve Ercan söyleyince farkettim.
Bisikletleriniz süper, güle güle ve iyi günlerinizde kullanmanız dileklerimle.
Biz de, sizin gibi ailecek bisiklete biniyoruz. Daha doğrusu, eşim ve ben düzenli biniyoruz da, kızlar biraz kaytarıyor.
Ben, eşimle tandeme biniyoruz, onun da sürüşü çok farklı ve çok güzel.
Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakalın.

arkadslar bi ozur.TDF nın gunahına gırmısız kusura bakmasın.dıger kısı hakkında fıkırlerım degısmedı.

Tdf ye göre çok ağır bir kelamdı. Tdf arkadaşımız daha çok absürd sanatı üzerinde yoğunlaşmıştı. Ama bu kelamlar komiklik öğesi bile içermiyor çok çirkindi.

Geri