Scudo Sports

40'ından sonra azanı 6 bisiklet paklarmış

@Ender Alıcıoğlu

Ender bey merhaba,

Sizi tanıdığıma çok sevindim. Ailece bisiklet biniyor olmanızda ayrıca hoşuma gitti. Biz de elimizden geldiğince birlikte binmeye çalışıyoruz. Ben biraz daha spor amaçlı binmeye çalıştığım için zaman zaman eşimle farklı grupların içinde olabiliyoruz.
Tandem bisikleti bende çok merak ediyor ve istiyorum.Ancak Türkiye'de keyfime göre bir tandeme henüz rastlayamadım.

Saygı ve sevgilerimle,

Scudo
Merhaba Mustafa Bey...

Uzun süredir takip ediyorum başlığı yeni yazma şansım oldu...

Bisiklet koleksiyonunuz(desem daha iyi olacak:rolleyes: ) hakkında söylenecek şey çok az...Muhteşemler...

Bunun dışında yapılabilecek en zevkli sporla bu kadar bağlantılı olmanız da ayrıca güzel...Bunu ailesine de sevdirebilmiş bir insan olmanız ise mükemmel olmuş:)...

Hepsiyle sorunsuz sağlıklı sürüşler diliyorum:)...

Belki ilerde şöyle birde 20 şer santim travel'ı olan bir tandeminiz olur o zaman o zevkide tadarsınız...:p(Nasıl tavsiye...? Ondan sonra buradan ilk biletle izmire gidip üç metre binebilmek için bütün maymunlukları yapardım şahsen:D:D:D)

İyi günler, İzmir'e selamlar...

bisikletler cok iyi ama yarişcımısınız yokasa gösterişmi harkulade nmakinalar ama gercekten hakkını vermek lazım

• Beğen
Tepkiler: sare
@gökhan öztürk

Haklarını fazlasıyla veriyorum .Endişelenmeyin:)

arkadaşlar tdf yi iyi tanırım yıllardır hayal ettiği bisiklete kavuştu sonunda .o bu lafları edecek adam değildir.zaten o olsa direk özel msj ile uyarırdım kendisini .

İleride iş sahibi olup ta zengin olursam eve mobilya diye izlemek için,
1 adet Scott ransom ltd
1 adet Specialized Demo
1 adet Scott CR1 (sarı eşşek arısı gibi olan)
1 adet Trek session 77
daha hoşuma gidenler olursa onları da alacağım.Kimse de birşey diyemez demeye de hakkı yok.
Motorsiklet forumlarında karşılaşıyorum bu tarz yaklaşımlara(motorcuların bazıları hatta azımsanmayacak bir çoğunluğu alt kültür ve serseri olabiliyor), bazen haklılar, adamın biri 2 tane hayabusa, 2 tane fatboy(aynı motorlar yav!) almış ve sırf görgüsüzlük olsun diye artiz biçimde çekmiş kendi fotosunu 'bu da bendeniz' demiş.
Mustafa abi ile bu adamın arasındaki farkı anlamak lazım arkadaşlar.Bisiklet gösteriş olamaz, gelişmiş toplumlara mahsus bir zevktir.
Mustafa abi inşallah daha büyük bir evin olur, bisiklet müzesi yaparsın daha sonra.

güzel bişey bende aynı şeyleri ilerde yaşarsam bi bmx park açarım!

• Beğen
Tepkiler: sare
Yani diyorum ki arkadaş adam kendini kanıtlayamamış becerisi ile aklı ile para ile satın almış bileğini büküp gazlıyor 30 milyarlık motorlar ile, kendini motorlarını ön plana atarak tanıtıyor.İşte siz Mustafa abiyi bu heriflerle karıştırıyorsunuz.Adam bisikletçi sonuçta bu şekilde nasıl hava atabilir, gösteriş yapabilir?Bacağının gücü ile ilerliyor ama di mi.Ama o dediği ferrariyi alsaydı yapardı işte gösterişi.

• Beğen
Tepkiler: ozkantu ve sare
@giant

Sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama onun daha ne cümleler sarfettiğini, kişilere nasıl pm ler attığını, foruma nasıl mesajlar attığını görseniz bu söylediklerinizi tekrar gözden geçirirdiniz diye düşünüyorum.

yav bende bi tane var; eve hırsız gircek, çalıncak die kafayı yemek üzereyim.
4-5 tane olsaydı hiç çıkamazdım heralde evden! bi elimde bıçak bi elimde biber gazı nöbet tutardım 24 saat..:box2:

ya cidden başlığa şu anda rastladım ve on sayfayıda okudum :) söyleyecek çok falza söz yok zaten ailecek keyifli sürüşler diliyorum hepinize... gerçekten şaka gibi ... güle güle kullanın

Mustafa abi hepsi çok güzel ama zannedersem eylül ekim gibi izmirde sarı siyah iki yol makinası daha olacak gibime geliyor...

@ilkerikier

İlkercim valla ailecek bekliyoruz :)
Gelsin şu yol makinalarıda hep birlikde bir çeşme yapalım .

@rocinante

Beğeniniz için teşekkürler.
Evin bir odasını çelik kasa haline getirdik orada saklıyorum:)
İzmir'deki bisikletçilerin neredeyse hepsini tanırım fakat sizinle henüz tanışmadığımızı düşünüyorum.Sanırım sizde yol bisikleti biniyorsunuz.
Pazar günleri biniyormusunuz?

mustafa abi bisikletler harika.yarış kadorosuda çok yakışıklı duruyor.ağırlığı aşağı yukarı nekadar yarış bisikletinin bilginiz warmı acaba?

Mustafa DİNÇÇ abi bisikletlere hakkını vermekle kalmıyor hakını verene de malzemelerini veriyor aslında zira geçen yıl Türkiye turunun prolog yarışında bize makarlar hatta yedek tekerlekler bile getirmişti tşkr ederiz muzzi abiiiii :)

Hepsi birer sanat eseri,aklıma gereksiz bazı yorumlar takılmıyor değil en çok taktir edilecek konu sanırım sağlığınıza yatırım yapmış olmanız.Kazasız bol pedallı günler diliyorum.

@Serkan Yazıcı

Sevgili Serkan,
Aklınıza takılan Yorumları alalım?

Geri