Scudo Sports

40'ından sonra azanı 6 bisiklet paklarmış

hepsi birbirinden güzel ama şu scutt a bayıldım boyle guzel bır bısıklet mı olur

Scudo
Değerli Dostlar,
Beğeni ve yorumlarınız için çok teşekkürler.

Saygı ve Sevgilerimle,
Mustafa Dinç

abi ben anladım bu olayı, abimiz haftanın her günü için bir tane ayırmış pazar da tatil yapacak galiba :D

Mustafa abi, gerçekten mükemmeller.. üstlerindeki emeğinizi de düşünürsek bisiklete olan düşkünlüğünüz yanında araştırmacı ve sanatçı ruhunuz da aşikar.. Size ve ailenize kazasız belasız sürüşler dilerim. Tabi kesenize de bereket dileyelim :)

walla hepside birbirinden güzel size ailenizle kazasız belasız pedallamalar diliyorum.

biz daha bir tanesini dizmeye çalışıyoruz. :D :D

Bisikletleriniz çok güzel. Hepsi birbirinden güzel. Gözüm kaldı :) Nazar değmesin Maşallah diyelim.

abi bisikletler çok güzel bende daha 13 yaşındayım ben dede 5 bisiklet var daha altıya çıkaramadım inşallah 2-3 sene sonra beraber pedallamak dileğiyle iyi günler

• Beğen
Tepkiler: Mert Bağcılar
Azım açık kaldı:eek: :eek: :eek: özelliklede o scott scale 10 ne öle...kazasız belasız inş...

Aaaaaaaah ah! Maşallah abi bunlar nedir.. Bisikletinin (salcano) boyasını söküp scott stickerleri yaptırıp yapıştıran birisi olarak o scott scale beni mahvetti..!
Hangisine bineceğine nasıl karar veriyosun abi?

Neyse Allah kaza bela vermesin.

Mümkünse 40'ımdan sonra bende azmak istiyorum.Hatta hayır şimdiden azmak istiyorum :D

Bisikletlerinizi güle güle kullanın.Ailecek turlara çıkmanız dileğiyle....

Bu 6 bisiklet şuan böyle duruyor sanmayın, Mustafa Dinç abimiz bu bisikletleri geliştirmeye devam ediyor.Benim bildiğim en son olarak Azman yol yarış canavarına bir çok değişikler yaptı, belki abimiz bütün bisikletlerinin en güncel halini bizimle paylaşır.

Geri