Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

40'ından sonra azanı 6 bisiklet paklarmış

@Mesut Girgiç

Valla şu an olmasada ileride olacak gibi görünüyor

Scudo
@gokturkgunal

Ben zaten bir emekliyim.
Ama hayat şartları malum .Aynı eğitime devam
Daha çokbisiklet parası kazanmam lazım

Emekli maaşıyla bu bisikletler gerçekten size helal olsun. Maşaallah diyeyimde nazar falan değmesin. Abicim siz nereden emeklisiniz mümkünse? Bende oradan emekli olup 40'ından sonra azacağım :D

@soneryen

Aynı eğitime devam dedim ya yani çalışmaya devam ediyorum.
emekli maaşı neye yeterki.

Bu yaşda kenara çekilip emekli maaşıyla yaşamaya çalışmak zaten mümkün değil.gerçek emekliliğe daha çoook var.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
baslıgınıza katılıyorum :D ama bu kadara ne gerek vardı dogrusu merak edıyorum:)
hepsı de cok guzel kazasız kullanımlar...

@tuninger_haa

Bu bir gereklilik değil zaten Hobi.:)
Evde 3 kişi bisiklete biniyorsa ve bunlardan baba ve oğul yol ve dağ bisikleti kullanmayı seviyorsa ve 5 sene bu işe fazlaca yoğunlaştığınızda değişen parçalarla ekstra bir bisikletde çıkabiliyor.:D
Zaten üçü satılık şu anda. Evde kaliteli bisiklet azınlığı yaratmaya çalışıyorum

uçmuşsunuz desem ayıp olmaz umarım :D sizin kütüğe geçmek istiyoruz forumcak olurmu :D

@tekteker

Uçuk olmayan bisikletçi tanıyormusun?:D
Bu işe başladığımda, soldaki resimdeki gibiydim.Şimdi ise aşağıdaki resim gibi oldum:D

Ne güzel işte, kocaman bir ailem olur

Sevgilerimle

Yakında evde yatacak yer kalmayacak.Bence evi showroom a dönüştürmeyi planlıyor.Bakalım validesultan bu işe ne diyecek...

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
@simplonmurat

Yatılı misafir gelecek diye üç tanesini satıyorum:)
Satabilirsek validesultan'a karbonhidratlı bisiklet toplayacağız.

Sevgiler

:D :D :D

ValideSultanımıza herşey yakışır.O ki yolların tek korkusuz tek kontrolsüz gideni.Asla sağa ve sola bakmaz.Bilirki her zaman yanında yol açıcılar vardır.

Geri