Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

***45. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

@d.berkay

Muğla halkı bisiklet konusunda son yıllarda bir yarışçının finishe girerken yaptığı atak gibi atak yapmış durumda...Bisiklete ve bisikletçiye verdiği önemi ancak Muğla'yı bilen veya Muğla'da yaşayan bilir...

Bunun bir örneği de GPA için tüm belediyeler ve valiliğin destek vermesi biz bisikletçileri sevindirmiş durumda...

Teşekkürler MUĞLA HALKI....

• Beğen
Tepkiler: sprint ve d.berkay
Scudo
Böyle bir rezalet olmaz ya az önce seyrediyorum,Adam resmen Garcialı futbolcu ikinci sırada gidiyor diyor ya,gülmek'mi gerekir,kızmak'mı,

• Beğen
Tepkiler: sprint
@OR700

Bende duydum ama emin olamadım öyle deyip demediğine :( Yani şurda yapmayın bari yaa...

• Beğen
Tepkiler: OR700
sık sık sporcu diyor ama ben dikkat etmedim öyle dediğine

öylemi dedi cidden ??? rezalet ya.... bisiklet sporu ne zaman hak ettigi yere gelecek... Kaza cidden kötüydü, fena düstüler...:(

• Beğen
@Snaqe

Malesef yine sık sık sporcu dediği bir arada ağzından kaçırdı. 2. futbolcu diye

• Beğen
O nasil bir düsüstü öyle (D.Garcia) ... adam resmen 5 m kaydi ya... gördünüzmü ? abbovv ama iyi toparladi...

• Beğen
düşüp kalkma anları süperdi, ne canları yanmıştır

sıcağı sıcağına hissetmemiş olabilirler ama insanlar sonuçta kaç metre sürüklendiler

• Beğen
Hakkaten sürüklenirken bisikleti toparlayıp tekrar bisiklete bindilerya, helal olsun :)

O parkuru iki defa geçmiştim. Biri turda, diğeri GPA2'de. Tekrardan oraları gezmiş gibi oldum. Sakar Geçidinden inerken cidden çok yüksek hızlara ulaştılar :Skull-175

• Beğen
@Turgut Kılıçaslan

Finişe 3 km kala,15 saniye arkanda ağzından köpükler çıkarak seni kovalayan 10 tane bisikletçi olsa;daha yerde kayarken bisikletin üstüne tırmanmaya çalışırsın o adrenalinle.:D

Çok heyecanlı bir etap oldu bence,izlemesi zevkliydi.Sarı mayo da el değiştirdi,bakalım ilerleyen etaplarda neler olacak.

ya gerçekten bu gün bir başka tatlı idi yarış inanın çok muhteşemdi gün geçtikçe sanki dahada bir güzleşiyor gibime geliyor fakat milli takımımızı tebrik ediyorum ama hiç kayda değer bişey yok ortada inanın herkes ister bizlerde başarılı olalım tamam herşey güzelde hiç olmasa arada sırada ataklara karşılık verebilseler yani kameraya çekim yapılırken onların görüntülenmesini çok isteridm gerçi onlarda istiyordur ama elden geldği kadarı ile mücadeleye devam ediyorlar başarılar tekrar

arkadaşalar bana kızmayın ama inanın geçen senede bu yorumcu bisikletçileirn kimine yanlışlıkla sürekli futbolcu felan diye sesleniyordu inanın hiç bişeyden anlamıyor keşke orda mutlu erçevik abi cenk tuhfan yada bir bisiklet antrönörü bulunsaymış inanın çok daha süper bilgiler daha güzel yorumlar duyardık ve daha güzel bence anlatım tanıtım olurdu türk halkı açısı ndan ama süper ya çekimler bu sene

• Beğen
@d.berkay

ee bir futbol yorumcusunu getiripte bisiklet yarışında yorum yaptırırlarsa,bisikletciye futbocu bisiklet ayakkabısınada ,kramponları sarı siyah olan bisikletci demesi normal karşılanmalıdır.eyse turun sonuna kadar sıkacaz dişlerimizi,onu bunu bırakalımda inşallah bu etapta bizim çocuklardan diskalifiye yada terk eden olmaz,ha gayret çocuklar finikeye kadar sıkın dişiniz ondan sonrası daha kolay geçer.ölüdeniz finişinin kalkması iyi olmuş yoksa o rampanın çıkışıda inişide ayrı bir sorun yaratırdı

• Beğen
@treks

Çok haklısın bu konuda ama yorum yapmak ayrı bir kabiliyet ister.mutlu ve cenk'in bu işi yapmalarıda zor,berat desen anlarımda çünkü yabancı dili daha iyi bazı yerlerde ani çevirimler gerekebilir.Milli takım olayına gelince halen şu 23 yaş sendromu atlatılamadığı sürece daha çook gurup arkasından gider bizim çocuklar suat beyde onları orada takip eder.23 yaşın üzerinde o kadar çok kaliteli bisikletci varki memlekette ama ne hikmettir ve neye hizmettir,geçen seneden akllanamadılar ve halen 23 yaş 23 yaş diye tuturuyorlar.sporcu 24 veya 25 olduğu zaman resmen spordan kopuyor,görünen köy klavuz istemez,işte her şey ortada

• Beğen
Bi çok tahminler yanlış, dünyadaki bisiklet yarışlarını biraz takip eden bir çok meraklının daha mantıklı tahminler yapabileceğine eminim. Heleki spikerin bazı görüntülenen olay üzerine yorumcunun tam doğru olmayan,yanlış yada yuvarlak yorumları açık seçik belli oluyor. Umarım bunlardan ders alınıp önümüzdeki sene daha da kaliteli bir organizasyona imza atarlar. Genel anlamda güzel bir organiğzasyon tabiki.

Sanırım bu bulduğumuz mantık hatalarını yarıştan hemen sonra maillerimizle ilgili mercilere ulaştırmak bizlerinde birinci dereceden görevi olsa gerek ;)

merhabalar hakılısınız yapılan yorumların yanlışlıgı vs konusunda benım değinmek istediğim bir konu gazetelerin bu güzel organizasyon için ayırmış oldukları alan veya buna ayırmamış oldukları alanda diyebiliriz. bunun için bulabildigimiz tüm gazetelere mail atalım ve kendilerine bu ülkede bisiklete binen o sporla ilgilenen insanların oldugunu hatırlatıp protesto edelim.
örneğin: spor@radikal.com.tr

Bu günkü kazalar sonucu 14 e yakın sporcu yarışı terketmiş durumda. Bazılarının tedavileri hastanede devam ediyormuş.

Bu bilgiler birinci ağızdan yarış komiserinden alınmıştır ( kendisi babam olurlar )

David garcia Dapenanın o inişlerde okadar riske atması bana göre doğru bir davranış değildi. Zaten sarı mayoyu bugün kazanacaktı. Daha temkinli gidebilirdi.

Hatta düşmeden birkaç dakika önce arka lastiği sürekli kayma eğilimi gösteriyordu. Dikkatli izleyiciler mutlaka farketmişlerdir.

Düşüp tekrar kalkma olayına gelince. O an çok fazla acı hissetmemişlerdir tabiki. Hem vücut sıcak hemde artık finişe km ler kalmış vücutta öyle bir adrenalin salgılanıyorki tek düşündüğü finişe ne olursa olsun ulaşmak.

Ama yarış bitip vücud soğudunda inanın acının dibine vurmuşlardır.

Allahtan yer ıslaktı yoksa çok daha kötü yaralanmalar olabilirdi...

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Geri