Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4X-4’lü KROS yarışı

yaw aslında kamera falan olsa o biçim video çekimi yapılır yarış esnasında ;)
sonradan seyretmek acayip zevk veriyor :D

Scudo
@hızlı

:D Kendini izlemesi yani, onu demek istiyorsun sen :p

Ben fotoğraf çekeceğim, video ya bulaşmam fazla :D

merhaba ben kaydı yaptım.iki sorum var.ilki lisansı getirmeme gerek var mı ? ikincisi belirli yerlerden kalkacak otobusler için isim yazdırmak gerekiyor mu?
katılacak arkadaslara basarılar dilerim

mrb hızlı abim yarışta çekim yapılacak diye biliyorum ama iptal vs oldumu haberim yok umarım olur...

@speedy_bike

ulaşım için kaldırılacak otobüsler için kayıt gerektiği konusunda bir ibareye rastlamadım,yarış için kaydını yaptırdıysan parkurda görüşürüz,başarılar

bilgilerin için teşekkürler cumhur,
yeterki kayıt olsunki hatalarımızı ve tecrübelerimizi daha sonra izleme olanağımız olsun yoksa yarışın kaotik temposunda buna karar veremiyoruz.

pazar sabahı bakırköy bp önünde 07:30 da hazır olacağım :boese153:
şimdiden tüm yarışmacı arkadaşlarıma başarılar
ve seyretmeye gelen dostlarımada bol keyifli dakikalar geçirmelerini dilerimmm ;)

buarada kamp için izin almamız gerekecekmi acaba yarından biz gideceğiz umarım bir engellemeyle karşılaşmayız :S

Abicim siz gidin orada ne güzel bisiklete binin ben de tam o saatlerde deneme sınavında olacağım:S Var mı böyle iş yav:D:D Herkese iyi eğlenceler..

Ankara'dan selamlar..

Burak

@ErkaL

Kamp konusunda hiç bir sıkıntı olmaz arkadaşlarım çadırlarını kurdular bile bizde yarın gidiyoruz:)

Şimdi konuştum arkadaşlarla 6 kişiler fazladan çadır varmış arkadaşlar da çadırı olmayan ve gitmek isteyen arkadaşlar 0544.369.63.83 nolu numaradan Oğuz'u arayabilir.Kamp yapılan yerde su,tuvalet,ışık,elektirik,kamp ateşi için yer bile var.

• Beğen
Tepkiler: gabalı
Bakırköy'den gelecek arkadaşlar sabah BP benzin istasyonunda 07:15 gibi hazır olsunlar.

Araçlara yerleşme derken geç kalmayın.

Diğer hareket mnerkezlerine geç kalmamız gerekiyor.

Bu yüzden 07:15 gibi tüm tayfa hazır olsun.

Görüşürüz.

iki yerde ayni konu oldugu icin tekrardan buraya ekliyorum,
Arkadaşlar, Polonezköy yarışı ile ilgili son durum:
- her şey tamam, çıkış rampası dahil
- red bull geliyor
- kalabalık bir grup Polonezköy'de kampta şu anda
- muzik & eglence & bugune kadarki en kalabalik seyirci toplulugu...
-pazar gunu hep beraberiz .....

Yarışcak arkadaslara bol şans diliyorum umarım keiyf alırsınız .Bende gelmek istiyordum ama acık öğretim sınavım oldugu için gelemiyorum .Herkese bol eğlenceler..

Yaktın beni öss yaktın. Böyle bir organizasyona gidilmezmi ya. Aglamak istiyorum.

Hastaneden şimdi geldim serum taktılar ben gelemiyorum yarışacaklara bol şans.

ah be sinan olmadı msnden yazında görmedim benim favorim sendin:D geçmiş olsun.. artık bir sonrakine bu arada ben daha uyayamıyorum kahvaltı edip taksim yolunu tutcam...:D:D

@sinto

Benimde favorim sendin Sinan..tüh:( ..Geçmiş olsun.umarım önemli bişeyin yoktur.

Geri