Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2017)

Bugün 16:30 da TUR'un tanıtım toplantısı var.TRT canlı yayınlayacakmış.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Scudo
@cazci an itibariyle bütün haber kanallarında yayın başladı. Gönül bir bisiklet sporu seveni olarak cumhurbaşkanının bisiklet turu ve özellikle bu turla alakalı bilgiler idealler ve hedefler doğrultusunda açıklamalar yapmasından yanaydı.

• Beğen
Tepkiler: cem_filiz
Hocam tur 10'unda başlamayackmı? Bu basın turu diye biliyorum.

Etap kısa videoları yayınlandı;

1.Etap : Alanya-Kemer;

2.Etap : Kumluca-Fethiye;

3.Etap : Fethiye-Marmaris;

4.Etap : Marmaris-Selçuk;

5.Etap : Selçuk-İzmir;

Güncel bilgi : Alanya-Kemer etabı 178 kilometreden 177 kilometreye
Kumluca-Fethiye etabı değişmedi (206 kilometre)
Fethiye-Marmaris etabı 133 kilometreden 129 kilometreye
Marmaris-Selçuk etabı 206 kilometreden 204 kilometreye
Selçuk-İzmir etabı 169 kilometreden 166 kilometreye
İstanbul etabı 130 kilometreden 144 kilometreye
Toplam olarak ise 1.022 kilometreden 1.026 kilometreye düzenlendi.

Her sene turun başlamasini iple çekerdim.Bu sene hiç heyecan vermiyor.Takimimiz yok.Milli takim olarak katilmamizi kabul etmiyorum.Bu organizasyon milli sampiyona değil.Cavendish,Greipel gibi isimlerin katildigi turnuva ne hale geldi.

Önümüzdeki sene tur takvimi ne olucak bilgisi olan varmı böyle devammı edicek yoksa nisan ayına gerimi dönücez. Çoğu sporcunun katılmama sebeplerinden biride sezonu kapatmış olmaları diye düşünüyorum.

@PeeKay hele bu yıl rüştümüzü ( bir daha ) ispat edelim,sonrası bir "Alla Turca " lık olmadığı sürece kendi normal zamanına dönmelidir.Tabi çok bilinmeyenli bir denklem olduğu için:uzgnm: önümüzü görmemiz zorlaşıyor..

• Beğen
Tepkiler: PeeKay
Worldtour seviyesi, Türkiye'de olan tüm sporcuların çıtasının çok üstündedir. Gerçi ciddi anlamda hiçbir takım ve iddialı sporcuları yokken bile zor olacak. Uluslararası takvimde 2.1 kategorisinde neçe ünlü ve Worldtourdan prestijli yarışlar var. Bizimkisi hikaye. Ayrıca takip ediyorum da turun instagram hesabından tüm yorumları siliyorlar ülkede beş, altı tane yarış yapılıyor, onda da 30 40 kişi start alıyor. Hala bisiklet federasyonu var deniliyor sonra da. Eğitimsizlik ve yetersizlik her yerde... Gelen gideni çok arattı bu sefer. Federasyon birbirine girmiş durumda, sağdan soldan iş yaptıracak yeni yetme, tecrübesiz adamlara hatır gönül yer vererek iş yaptırıyorlar. Başkan bence istifa etmeli (yeni sezona kadar yöneticilik, genel kültür, adabı muaşeret, spor bilgisi derslerini alıp başarılı olamayacak ise tabii ki)

Onu bunu boşverin, ben Allah nasip ederse Denizliden yola çıkıp Aydın ya da İncirliova'da yarışı izlemeyi planlıyorum. 4. Etap Aydın üzeri İncirliova'dan geçilecek.

Siz bunun için neler yapacaksınız? İstanbul da kiler hiç alınmasın ama açıkçası beleşçisiniz. Yani ben İstanbul'da oturacağım, ve televizyondan seyredeceğim?

Yok hocam yol uzak, çok trafik olur şimdi vs. vs. duyar gibiyim. Ben de size bisikletle gidin diyorum. Ben 140 Km yol tepip adamları izlemeye gideceğim. YA SİZ?

Arkadaşlar Amerikan vizeleri iptal edildiğini öğrendik bu gece.Tur'a gelecek Trek takımı Amerikan bir takım 2 bisikletçisi Abd'li.Caja rural ekibinden'de bir bisikletçi Abd vatandaşı.Eğer bu bir olaya dönüşürse büyük ihtimalle milyon yıl geçse TUR bunu üstünden atamaz.Umarım ben fazla korkuyorum'dur.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Türkiye'ye gün içinde gelecek uçaklardaki ABD vatandaşlarının, vize hizmetlerinin askıya alınmasından etkilenmeyeceği bildirildi.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Türkiye'ye gün içerisinde gelecek uçaklardaki ABD vatandaşı yolcular vize işlemlerinin askıya alınmasından etkilenmeyecek.

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Söz konusu sporcuların vize işlemleri çoktan halledilmiştir. Eğer önceden vize aldılarsa bu askıya alma durumundan etkilenmezler. Her fırsatta da ülkeniz aleyhine konuşmayı marifet zannetmeyin arkadaşlar. Eleştirilecek zaman vardır destek olunacak zaman vardır.

Burdaki yazılanlara bakılırsa hemde bizim bisiklete toplum olarakda yöneticilerimiz de hiç ilgi duymadığından geleceği çok karanlık gibi yarışımızın yazık gerçekten futbol dışında hiçbirşey bizi ilgilendirmiyor onuda becere bildiğimiz meçhul ya neyse Yıllardır Antalyadan geçen etap evimin 30 metre ilerisinden geçiyor son iki yıldırda işime çok yakın geçiyordu bu sene ilk defa beslenme bölgesine gitmeyi düşünüyordum ama çok uzak kaldığı için olmayacak gibi hatıra kalsın diye bir matara bile alamadım :agla: önümüzdeki süreçte sadece videolarını izleyip bende oradaydım diye anmayız :krktm: geçen yıl başımdan geçen komik bir olayı anlatayım Antalya çevre yolunda bekliyordum peletondan iki matara atıldı biri Astana takımınındı galiba diğerini tam göremedim 15 metre ilerimdeydi sevinçle koştum ama bir teyze ve yanındaki küçük çocuk aldı ikisinde bende yanlarına gittim ve teyze bende bisikletle ilgiliyim bana birisini verirmisin dedim yok oğlum ben üstlerini kesip içine çiçek dikerim dedi bana :koptum::agla: güler misin ağlar mısın artık

2018 takvimi açıklandı halihazırda 9-14 ekim arası görünüyor bizim tur. Giro öncesi dağcılar için hırvat turu var ancak sprinterler için haftalık tur yok. Eski yeri bu açıdan çok önemli idi turun. 19-22 Nisan tour of mersin var. 27-30 eylül karadeniz turu , 13-16 eylül kapadokya turu, 2-30 mart fatih Sultan mehmet turu , 22-25 mart cartier turu, 11 mart side grandprisi , 02-05 mart akdeniz turu, 15-17 şubat Velo alanya TV yayınları yok ancak bulunduğunuz yere yakın ise gidip izlenebilir 2.2 yarışlarıda.

• Beğen
Tepkiler: Tuars07
hangi kanal yayınlayacak acaba??

Yarın 15:00-17:00 arası Ntv Spor canlı veriyor.Alanya-Kemer 1. Etap ile start verilecek.

• Beğen
Tepkiler: ak.if ve kobalamin
Geri