Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2017)

@Cömert direkt olarak eski federasyon başkanıyla olan muhabbetlerle ayrıca eski yıllarımda üst düzey çok tanınmış isimlerlede muhabbetlerim oldu isim vermek çok uygun olmaz hemde semih saygınerin bu sebeple bıraktığını bilardo camiasının içinde olanlar biliyor. zaten arada bir başkan isimi süresince ara verip bir önceki başkanda ve bir sonraki başkan döneminde faal olarak devam etmesinin başka açıklamasıda olamaz

Tabiki sporculara yeteri kadar değer verilmedi orası ayrı yıllarca dünya şampiyonları çıkardık tayfun taşdemirler murat naciler ama bunlar önceden hiç bahs edilmezdi medyalarda orası ayrı şimdiki başkan gerçekten çalışarak yayın kuruluşları ayarlamış durumda bu da spora yönlendirmeye teşvik

Scudo
Bu videoyu bizzat seçip mesajıma eklemiştim.Sayın Salih Polat zaten asıl sıkıntıda budur. Yönetici kendisinde asla kabahat bulmuyor.Kurulan veya mevcut sistemde de hiç bir hata görmüyor.Çoğu federasyonda kendileri olmasa hiç bir işin yürümeyeceğine inanıyor. Bunlara göre sorun hep sporcuda.

Eğer kendisini gerçekten eleştirebilen , hatalarınıda beyan eden yöneticilerle konuşup bu fikre sahip olduysanız , Semih saygıner , herkezin gözünün içine baka baka yalan söylüyor.İftira atıyor. Yok sadece videoda iddia edilen , kendisinde asla hata ve kusur bulmayan , yöneticileri dinleyip bu fikre sahip olduysanız , bence bir daha düşünün. Elbette her camiianın içinde olayları güncel olarak takip edenler olacaktır.Ancak bu türde bilgiler bizzat kaynağın kendisinden gelmiyorsa , alınan duyumlar ve varsayımlarla , kulis konuşmalarıyla , oldukça kısıtlı ve yanılma ihtimali oldukça yüksek bilgilere ulaşmak gayet olasıdır.

Konu 53. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu olduğu için , yazdıklarımızla ve yazacaklarımızla bambaşka bir yöne çekmek ve konuyu takip edenlerin kafalarını karıştırmamak adına , cevap yazmak istiyorsanız lütfen bana özel mesaj atın.

@Cömert

cömert bey,
eski üye olarak burada bulunmanız bence şereftir,keşke sizin gibi diğer 2004 -2010 kayıtlı olanlar burada var olsalar,
yoğun olarak tabi,sporcuya suç bulmadan önce işin ehli olmayanlar işin başına gelir ise başımız ağrır,
torku dedik bağrımıza bastık peki ne oldu geçen sene konya düz ovada lotto darmadağın etti,
torkuya takım bilincini aşılamayanlar utansın ,sporcuyu eğitecek antrenörleriniz nerde derler adama değilmi
lottonun antrenörü araçtan telsiz ile lottoyu öyle bir idare ettiki torku darmadağın oldu ve diğerleri ,bu yarışı seyredenler ne dediğimi anlar ,ayrıca hizipleşmeler olmuş sağlam kaynaktan aldım bilgileri ,lotto ile iddalaşmış torku ,onlarda görürüz demişler sadece,
ve gördüler ne olduğunu 50 km hızla başladı 6 adam, aynen pelotunu 3 'e böldü hadi bakalım torku yakala derler adama darmadağın oldu torku takımı ,antrenör suçlu sporcu değil
suçu antrenörde ararım işçide değil emekçi değil eğitmezseniz başınıza bu gelir burada antrenör ile torku arasında ne gibi mülakatlar oldu bunları yazalımda millet görsün ne olduğunu ,işi ehline verin deniyorsa aynen uyacaksınız
ehliyesiz kişiler her yerde dünyadan bi haber masa başına geçer ise halimiz dumandır ,ehliyetli iş bitirici adamlara beyinlere ihtiyacımız var, bu spora ayrıyeten siyaset karıştırılmasınıda istemiyorum, sporu siyaset ile sıvamanın hiç bir anlamı yoktur, siyaset kapı dışarı edilecek bisiklet yarışlarını ehli kişiler organize edecek,
bakın erol küçükbakırcı eski milli bisikletçi ,sevindim tabi gelmesine, gelir gelmez ne dedi, çok gerilerdeyiz ,
aynen gerilerdeyiz ,ama erol beyin elini kolunu üst bürokrasi bağlar ise erol bey hiç bir şey yapamaz .

Erol abinin gelmesi kanaatimce vizyonumuzu daha yükseğe çıkaracağı kanaatindeyim torku yu eleştiriyoruz ama torku sponsor olmasa takım kalmayacak ortada gecen sene torku tekrar dan sponsor olmasa resmen kapanmışti Ama bu yönetim le rekabetin üst seviye ye çıkacağını düşünüyorum

@zlatan_1903

(link)

alanya yeni,
ilk onda öne çıkan 4 takım var bence bu 4 takım mercek altına alınmalı ,amaç fransa -italya
sadece cumhurbaşkanlığı değil tabi bu arada fransa ve italya etaplarına katılmak için ön koşulların incelenmesinde yarar vardır her önüne gelen takımı almıyorlar ,mücadele avrupada olur burada değil,
esas rakipler orada ,onlar devrilecek bi kere.

UCI resmi açıklma yaptı. İleri bir tarihe ertelenecek dedi. Muhtemelen Ekimde yapılacak. Rota aynı kalırsa Konya İstanbul arası güzel yarışlar izleriz diye tahmin ediyorum.

Onu bunu bırakında Bora - Hansgrohe ile birlikte Sagan'da gelicek mi onu merak ediyorum, hatta acayip heyecanlıyım :krktm::uzgnm:

İnşallah rota aynı olur Konya da finiş evime çok yakın hafta içi olursa işten izin alıp bu sefer mutlaka finiş görmem lazım:)

Aah ahh bir yazabilsem..

• Beğen
Tepkiler: bacobaba39
Şimdi biz burada türkiye çok güvenli çok güvenli deyince gerçekten güvenli mi oluyormuş ?

Federasyon bu işi iyice karıştırdı yine 2 gün sürüp giden yarışçılar olur marka değeri fazla değil daha değerlendirmemiz lazım yarışı.

Kaçış Grubu'nun yeni bölümünde @taner07 ile Türkiye Bisiklet Turu hakkındaki son gelişmeleri ve olasılıkları konuşacağız.

@sabitkamera

Arkadaslar bu yarislarda bireysel olarak yarisabiliyor muyuz?
Yaris şartlari neler?
Burda kullanilacak bisiklet standarti nedir?
Kisa mesafe veya zamana karsi yarislar var mi turkiyede?

(link)

Yarışı takip edenleri veya ilgilenenlerin okuması gereken bir yazı

@SagFan

Yazı icin teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Turun yeni tarihi açıklanmış 10 - 15 EKİM 2017
(link)

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Tur'un tarihi açıklansa bile dahaihaleye bile çıkmadılar.Malesef ülkenin tanıtıma ihtiyacının en fazla olduğu dönemde tasarrufun yapılacak son yer olması gerekirdi buranın.F1'de yaptığımız hataları şimdi de TUR'da yapıyoruz gibi geliyor bana. Son 6-7 yılda ilmek ilmek işleyip WorldTour katagorisine yükselttiğimiz gözbebeğimizi bir yıl içinde takvimden çıkacak hale getirdik.Bir çok takım Ekim'de sezonu kapatmış olacak, eski takvim de en azından İtalyaTuru'na hazırlanan takımlar ciddi yarışçılarıyla katılıyordu.Önceki senelerde Meryem Ana,Kuşadası,İzmir,Bodrum finishlerine gidip aldığım heyecanı,gururu düşünüyorum da.....Ah ülkemin spor yönetimi ah.Devşirme sporcuların dopinglerine milyonlarca dolar bütçe ayıracağına...

• Beğen
Tepkiler: SagFan ve lealtad
Geri