Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2017)

genemi bizim milli takım derece yaptı helal olsun be yürüyün be aslanlarım :D

Scudo
@tersderyar hocam yazdığınızın hepsini geçtim tek anlamadığım “arkasındaki kişiler propagandalarını yaptırıyor” cümlesini anlamadım. Kim ne propaganda yapıyorda arka planda eurosport tr nin binlerce izleyicisi bunu anlayamıyor. Sadece bisiklet için şöyle bir örnek vereyim; tur sırasında helikopter kamerasından sıklıkla geçilen bölgedeki tarihi yapıların çekimleri yapılır yada güzel manzaralar varda bunu izleyiciye gösterirler herkes bilir, görür bu söylediğimi. Adamlar o anda neyi gösteriyorsa, örnek veriyorum bilmemne şatosunun bahçesinde yetişen üzüm bağından yapılan şarabın fiyatını söylüyor, hangi peynir ile nasıl yenileceğini söylüyor. Genel kültüre bak!! Sana bilgi veriyor adam, bir şeyler öğreniyorsun. Yoksa 200 km yarışı 3-5 kişi toplayıp trt spikerleri gibi bizde sunarız...

Biraz karışık oldu, ama özellikle büyük turlarda geçilecek bölge ile ilgili anlatılacak yerler çok önceden bilgi olarak geliyor. Zaten etaplar ayarlanırken hangi yörenin yerel yönetimi daha çok çalışırsa (hizmet, ücret, katkı vs,) etaplar oraya veriliyor ve karşılığında o duyduğun şeyler anlatılıyor. Tabii zevki sefa kişileri olmalarının da payı büyük anlatımlarda.

Yanıt gelmemiş ama eğer detaylı bilgi verilirse yarışı yerinde izlemek isteyenler için faydalı olacaktır.

@sherlock

@sherlock istanbul'da geçen senelerde gözlemlediğimiz gibi finişte aşırı kalabalık bir insan yoğunluğu olacağı için ben olsam saatler öncesinden finiş çizgisine olabilecek en yakın yerde hatta finiş çizgisinden 5-10 metre ilerisinde bilbordlara yapışır beklerdim.

• Beğen
Tepkiler: sherlock
Bugün sıkı etap var bu bennett ne yapacak bakalım

@Özcan.
Ahmet örkem başarılı bir sporcu, takımı ise türk milli takımı ,8'inci sonra ilk onda onuncu, yarış stratejisi nasıl oldu,yani örkemin domestiği varmı idi ?
türk takımı nasıl yarıştı ?
Ahmet hep tekmi yarıştı ?
Yoksa diğer rakip takımların rüzgarınamı
yattı ?
türk takımından kimler örkeme yardımcı oldu ?
Esasında bu sorulara cevabı en iyi örkem verir
Onunla illaki birileri röportaj yapar bizde durumu anlarız
Tahminim şu ki türk takımı ahmetin süratine yetişmekte güçlük çekmiş olabilir

@Özcan.

@Kudret Kurtcebe Aynen öyle aslında bunu en iyi önümüzdeki sezon anlarız yeni takımında sağlam domestiği olacak gibi bir açıklaması vardı takım hocasının bu turda ben podyum zor diyorum Ahmet için.

@Kudret Kurtcebe
Teşekkür ederim. Bu yarışı herhangi bir türk kanalı yayınlamıyor mu?

@soulless
Şu anda netten araştırıyorum bulur isem link atarım ,

Önceki verdiğim linkte yayın kesildi

@Kudret Kurtcebe

Ben de baktım ama henüz bulamadım. Bu nasıl bizim yarışımız oluyor şimdi? Ntvspor dün yayınlamıştı, bugün neden vermiyor? Sitelerinde yayınlayacakları yazıyor, ya da sonrasında banttan mı veriyorlar? Yazık, reytinge kurban mı gidiyor bu yarış?

Trt spor'da şu an yayın yok.

@ersinkyrk
Yarış Türkiye saatiyle kaçta başlayacak?

Geri