Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2017)

@mtnbzbs aletler ne öyle bee üstad, şu colnago lardan biriyle bi tur atabilseydik yeterdi bize beee:(

Scudo
@maraz her takımın staff kadrosu var. etap bitmeden 2-3 saat önce tesise gelip, yıkama bakım tamir ve muhafaza alanlarını keşif ediyorlar. daha sonra yarışmacılar tesise bisikletli halde gelip bu arkadaşlara teslim ediyorlar. tekrar sabah he şey hazırlanmış halde binip gidiyorlar. ciddi bir disiplin ve sistem söz konusu. çok fazla yoruldukları gerçek, çünkü tesislerde hep tek gece konaklama yaptıkları için, bu iş akışı her gün yapılıyor.

Arka sayfada sorularıma cevap buldum,örkemin dediklerine göre,karma takım oluşturulmuş,yani,sprint ve yokuşlarda en iyi olana destek olma gibi bir takım anlayışında takım kurulmadığı için,örkem yarışta yalnız kaldı,ama önemli olan takım anlayışıdır .takımda en iyi eğimciye destek olmak ,ve atakçıya destek olmak,milli takım bu prosedürde olduğu vakit kazın ayağı değişir

İzmir in neresinden izlenebilir bilgisi olan?

@talhabey35
rota böyle
(link)

Yarın Karşıyaka ya kimler geliyor arkadaşlar ?

• Beğen
Tepkiler: dodulan
Ben iskeledeyim..

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ak.if
Alanya'nın düzlük ovalarından yola koyuldular
Akdeniz fatihi Bennet önderliğinde Kemeri Kumlucayı Fethiyeyi Marmarisi fethettiler
Ama Egeye doğru pedal basıp efeler diyarı Aydın'ın bitiminde Selçuk tırmanışında gerilerden bir Ulissi Bey çıkageldi.
Ama bugün bambaşka süprizler hem onları hem de bizleri bekliyor. Sabuncubeli! Belki de bu senenin galibini İzmir'in giriş kapısı olan bu tırmanışın sonunda belli olacak.
Şimdi İzmir zamanı !

• Beğen
Tepkiler: Yankı
Önceki yıllarda turun sitesinde, yarışın hız ortalamasına göre dakika dakika güzergah çizelgesi olurdu. Bu yıl onu da göremedim. Yarışı canlı takip etmek isteyenlere büyük kolaylık sağlıyordu.

birazını izledim. çok iyi oldu çok ta güzel oldu:p

WP_20171014_004.jpg

Matara toplayan yada toplayacak arkadaşlar elinizde Sprandi Polkowice cycling takiminin turuncu matarasi var mi ? Veya toplayacak arkadaslardan eğer kabul eden olursa ondan da satın alabilirim yada hediye eder :D.Kargoyu ben karşılayacağım . Etapların olduğu illerde oturmadiğim için gidemiyorum

Dosyalar

• 16-768x768.jpg
    16-768x768.jpg
    38,6 KB · Okunma: 37
  • Beğen
Tepkiler: venom09
hocam az önce biri attı takip grubundan. ama o maviydi sanırım:)

helalin var hocam. hani biri esnerse gören de esnermiş. yanlarından geçerken durmadan su içer gibi yapıp su içirtip mataraları boşalttırıp attıracaksın. :p

• Beğen
Tepkiler: fahrikagan16
italyan isimlerini çok komik telafuz ediyor spiker. komik oluyor. işine hakimiyet göstergesi görüyor herhalde. rezillik diz boyu, anlayana tabiii

Ahmet Örken birisiyle tartişmiş. Attigi suluk birisine isabet mi etmis ne. Ben gec yetisdim. Simdi actim. Spiker bahsediyor ama olayi tam anliyamadim. Bilgisi ve ya videosu elinde olan varsa bizi aydinlata bilir mi?

Fabrikanın içinden geçmekte çok amatörce olmuş. Tekrarını izlerseniz etabın fabrika girişinde nizamiye kapısına giriş çok tehlikeli, grup ikiye ayrılıyor fakat ortada bariyer şerit vs. yok. Direk danışma odası var.

Geri