Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2017)

@Yusuf_AZE

Takım arabasına yanaşmak istiyordu ve arada CCC'den biri vardı. Hızlanması ya da yavaşlaması için kolunu CCC'den olanın omzuna attı o da sertçe omuzdan kolunu savurup Örken'in kolunu attı. Çekilmek istemedi yani. Örken de arabadan suluğu aldıktan sonra önüne attı.

Scudo
@Mert B. Tesekkur ederim.

Bu arada kaza cok fena oldu. Taklalar falan. Insallah ciddi bir sey yoktur.

yarınki istanbul etabının rota bilgisine nereden ulaşabilirim?

@mfk burdan bak kardeşim İstanbul rotası (link)

@Tuars07 @Levent Cavras teşekkürler :) sanırım tarihi yarımadada bi git gel olucak yolun iki tarafı da rotada vardı

@Cem cm

Salkano sağlam bir pedalşöre destek olmuş gibi yanılmıyorsam. Bu salcano bizim salcano herhalde tam emin olamadım gerçi.

@Kudret Kurtcebe
hocam yanlış bilmiyorsam yeşil mayoyu giydiği için sponsor olarak salcano görünmüyor mu? Sanki takımın salcanoyla bir ilgisi yok gibi. :)

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
yaklaşık 10 yıl önce de bu yarışı izlemiştim. o zamanlar salcano yarış sırasında verdiği şifreleri sırasıyla sms atan ilk izleyiciye bisiklet hediye ediyordu. o zamanlar da aynıydı sanırım fontları. değişir mi bilinmez ama dediğiniz gibi değişirse güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
Bugünden kalanlardan bir kaç tanesi

Dosyalar

• Screenshot_20171014-193219.png
    Screenshot_20171014-193219.png
    195,8 KB · Okunma: 79
  • Screenshot_20171014-193357.png
    Screenshot_20171014-193357.png
    109,6 KB · Okunma: 77
1c2c1d6e9ba501070354bece2bbbea61.jpg
b2c50f93ca1a39b16867a01865ab4084.jpg
8c3f2a9c702441ea6453518f48569d27.jpg
ec028a3d90b67432757a316528fb9789.jpg

Şunlar da benden gelsin

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İzmir farkı !

Şehrimde ve üstelik finiş çizgisine en yakın konumda izleme keyfimden ötürü demiyorum ama yol güzergahının güzelliğinden tutun da Sabuncubeli gibi harika bir tırmanışın ardından şehir merkezine girmek ve Bornova'dan Altınyola oradan da Alaybey dönüşüyle Bostanlı'daki U dönüşünün heyecanvericiliğini tutun da finişteki o muazzam bitiş diyorum ve şu ana kadar izlediğim en harika etaptı. Tek etap kazanan Ulissi bu yılın şampiyonluğunu İzmir'de garantiye almış oldu. 4 yarış kazanan Bennet şu an klasmanda +14:30 dk. geride 52.sırada ! Buyurun buradan yakın.

(link)

istanbulda etabı canlı izlemek isteyenler için saat ve yer detayları. Sultanahmetteki finish en erken saat 2:36 gibi olacağı belirtilmiş. Ayrıca etap avrupa yakasında baya dolandığı için önce anadolu yakasında izleyip vapurla veya marmarayla avrupa yakasına gelinip finish izlenebilir.

• Beğen
Tepkiler: mfk
@akifovsky
:D

Fransa'da 5 etap alan Kittel de sonlardaydı GK'de.

Bu spor böyle hocam bu adamların tur kazanma gibi bir derdi yok,etap kazanmak üzerine tasarlanmışlar.

• Beğen
Tepkiler: ak.if
Geri