Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2017)

Scudo
Suricinde bi tur gösteriyor ama finişe yakın olan dönüş nereden yapılacak anlayamadım. Sahilden mi u dönüşü yapacaklar yoksa sultanahmet ten mi? Ona göre konumlanip 4 kez görebiliriz.
11:20 start 12:20 canli yayın 15 gibi de finiş bekleniyor. Öğrenebildiklerim bunlar. Birde resmi sitedeki harita
(link)

@waafy
stage6_istanbul_istanbul_lastkm_resize.jpg

bir izmirli olarak bitiş çizgisine gidip canlı canlı izlemeseydim ayıp olurdu :D

ama yine de birkaç eleştiri yapasım var;

- karşıyaka vapur iskelesinin tam önüne bitiş çizgisini koymak çok saçma olmuş.. vapurdan inenler yolun karşısına yani karşıyaka çarşısına geçmek istiyor ama bariyerler var.. görevlilerle tartışan bi sürü insan gördüm.. tamam bizler için keyifli bi aktivite ama diğer insanları kısıtlamak neden..

- yarış bittikten sonra son km kapısından parkura girdim, bitişe kadar video kaydı yaparak sürdüm.. instagrama hikaye attım güzel oldu :)

- daha sonra karadan alsancak tarafına pedalladım.. bugün arabasıyla karşıyaka tarafına gitmeye çalışanlara acıdım çünkü trafik resmen felç olmuş :hihi:

1.görsel: altınyol
2.görsel: ankara caddesinin karşıyaka ayrımı

pGEjzn.jpg

Formuladaki start alanına sahilden gidecek arkadaşlar var mı. Beraber grup olarak gidelim

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@akifovsky
Teşekkürler bu iyi oldu. İlk turda 2km noktasında durup ordan finişe gitmek fena fikir değil gibi. U 'nun içine girebilirsek bitmeye yakın güzel olur olmazsa neresi denk gelirse ama yürüyerek giderken yakalanma riskide var tabi iyi hız yapıyorlar.
Yaya geçişlerini ne kadar önceden kapatıyorlar acaba?

• Beğen
Tepkiler: ak.if
Manisa'daki hız tümseğinde kameraman ne dedi anlayabilen var mı?

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

@Türka¥ İzmir'in heryeri kazılı olduğu için pek rota seçeneği kalmamıştır. Özellikle öteki kıyı tamamen şantiye

@Cem cm

evet yaa o da doğru.. bostanlı'nın en güzel kısmını kazıyorlar..
bu arada bayraklıdaki kıyı da şantiye durumunda..
göztepe karataş arası uzun zamandır şantiye..
arka sokaklar da bakımsızlıktan dökülüyor..

belediyenin gözü dönmüş heryeri aynı anda kazıyor ama ilginç olan bu çalışmaların hiç sonu gelmiyor

Sultanahmet finise almıyorlar, CB korumaları kapatmış heryeri.

@osiosborn Ödülleri cumhurbaşkanı mı verecek bilgisi olan var mı?

yarışçılara atlı karşılama:) öyle dedi sunucu..
önümüzdeki yıl önemli bir yıl olacak ve hedef 20 world tur takımı dedi. belki olur belli mi olur:)

WP_20171015_001.jpg

Fransa ve italya bisiklet turlarında da vardı hayvan görüntüleri. Bunlar gayet doğal. Hayat devam ediyor yani :)

@tersderyar

14 anladım ben.10 tane takım gelmesi gerekiyormuş,bizim hedefimiz 14 takım getirmekmiş.

• Beğen
Tepkiler: venom09
yarışçıların kullandığı mataraların çok değerli olduğunu ve temizlik ekiplerine bırakmadan birçok bisiklet severin bu mataraları hatıra olarak topladığı bilgisi geldi:) vay canınaa:eek:

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
Geri