eurosport üzerinden takip edebiliyor muyuz?
Son 10 yıl içerisinde etap kazanan yok, genel klasmanda ise en iyi derece geçen sene Mustafa Sayar ile 9. sıra. Daha iyi sonuçlar elde edilebilmesi için sporcularımıza Daha iyi imkanlar sağlanmalı. Sporcularımız, yabancılar gibi bu spordan hayatlarını idame ettiremediği için çokta spora odaklanamadıklarını sanıyorum. Kısacası bu senede çok büyük sürpriz olmazsa son 10 yılda alınan sonuçlardan farklı bir durum olmayacaktır.Bizim sporcularımız bu yarışta ne yapar arkadaşlar , önemli olan bizim için bu , iyi dereceler elde edilebilmesi için sporcularımızı tanıyan üyelerden ne yapılması gerektiğine dair önerisi olanlar lütfen bu başlıkta paylaşım yapalım , etaplarla alakalı bilgilerde sporcularımıza katkımız olabilir .
Onu zaten Türk sporcularına hediye eder gibi bırakıyorlar her sene.Türkiye güzellikleri mayosunu alabilirler
Turkiye'de futbol, voleybol ve basketbol disinda sporlar yok hukmundedir.Son 10 yıl içerisinde etap kazanan yok, genel klasmanda ise en iyi derece geçen sene Mustafa Sayar ile 9. sıra. Daha iyi sonuçlar elde edilebilmesi için sporcularımıza Daha iyi imkanlar sağlanmalı. Sporcularımız, yabancılar gibi bu spordan hayatlarını idame ettiremediği için çokta spora odaklanamadıklarını sanıyorum. Kısacası bu senede çok büyük sürpriz olmazsa son 10 yılda alınan sonuçlardan farklı bir durum olmayacaktır.
Onu zaten Türk spirculara hediye eder gibi bırakıyorlar her sene.
Dopingli hali ile, hatırlıyorum da dalga konusu olmuştu internette. 7w/kg geçiyordu yaptığı performans 😀Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu denince aklıma ilk gelen .
Türkiye güzellikleri mayosunu alabilirler
hocam yazılı olmayan kurallar dahilinde bu sene de öyle olabilir. Pelotonda bi mahalle baskısı, bir lobi faaliyeti olası.. Yeşil mayo ile beyaz mayo ikisi de sprint primi ile alınan mayolar. Sprinterler zaten yeşil mayo için mücadelesini yapar beyaz mayo bizimkilere kalır.. Etapları inceledim beyaz ile yeşil mayo puan kapıları arasında baya bi zaman ve km farkı var. O arada hesap kitap vs. organize olunur diye düşünüyorum.Yılını hatırlamıyorum ama bir sene yabancı sporculara "Türkiye Güzellikleri Mayosu" sadece Türk sporcular için demişler, boşuna kovalamayın
İşlerimi ayarlayabilirsem TUR'u kafile ile beraber izleyeceğim
Turu başindan sonuna zaman sınırina takilmadan tamamlayabilen Türk sporcu çikarsa basarilidir bence. Çok iyi bisikletçiler geliyor ve daglik etaplar çok agır.
Etap alamıyoruz bari 1 tane mayo alalım, kürsüde foto olsun
Sezon bitti Avrupa'da, yabancıların çok kasacağını sanmıyorum, bizden epey bitiren olur. Bu mevsimde artık tatil yapılır, denize bile girilir.
2021 yılında Greipel ile yüzmüşlüğüm var Marmaris'te etap biter bitmez
Tur kitabı yayınlandı, zaman barajı %14. Dağ etaplarında muhakkak esneyecektir.
Merhaba,
%14 şu anlama mı geliyor? Örneğin parkur1. olan sporcu 4 saate bitirdi(240 dakika) 240 dakika*0,14=33,6 dakika
Yani: birinci gelen sporcudan en geç 33 dakika sonra parkuru bitirmek gerekiyor. Doğru mu anlamışım? Teşekkürler.
Merhaba,
%14 şu anlama mı geliyor? Örneğin parkur1. olan sporcu 4 saate bitirdi(240 dakika) 240 dakika*0,14=33,6 dakika
Yani: birinci gelen sporcudan en geç 33 dakika sonra parkuru bitirmek gerekiyor. Doğru mu anlamışım? Teşekkürler.