Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2023) Presidential Cycling Tour Of Turkey

Merhaba,
yarış terminolojisine uzağım biraz. Zaman tablosu gibi bir şey görmüştüm önceki yıllarda. Başlangıç saati, 3 farklı hızda tahmini geçiş yerleri, sprint kapıları, bitiş saati vb. bilgilerin bulunduğu bir zaman çizelgesi. Bu yılın parkurları için bu tablo belli oldu mu acaba? Yarışı izlemeyi düşündüğüm iki yere bakıcam hangisi uyarsa.

(link)

Yine site içinde bilgi sayfaları da mevcut

Scudo
Kadir Kelleci instagram hesabından tura katılamayacak olmasının arkasında büyük bi skandal olduğunu yazdığı bi paylaşım yapmış. Detayları daha sonra açıklayacağım falan diyor, var mı bilgisi olan acaba? 🤔

Kadir Kelleci instagram hesabından tura katılamayacak olmasının arkasında büyük bi skandal olduğunu yazdığı bi paylaşım yapmış. Detayları daha sonra açıklayacağım falan diyor, var mı bilgisi olan acaba? 🤔

var ama kendi açıklamasını bekleyelim.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Yeniden siyasi bir engel olabilir.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve seko35.50
Skandal var mıdır bilmiyorum ama 37 yaşına gelmiş adam. Artık gençlerin önünü açmak lazım.

Skandal var mıdır bilmiyorum ama 37 yaşına gelmiş adam. Artık gençlerin önünü açmak lazım.
Onu da o gençleri yetiştirmek için doğru dürüst bişey yapmayan federasyon ve Türk bisiklet camiası düşünsün artık. Ben onun yerinde olsam 50'me 60'ıma kadar yarışırdım heralde :)

Aha işte sorun bu zaten.Ne alakası var gençlerin önü açık zaten.Adam iyi sürüyor.Millet 40 yaşını geçmiş halen süren sporcular var.
Bu işin yaşla değil performansla ilgisi var.

Yazık valla ama anlamadığım nokta federasyon neden karışıyor adamın içinde bulunduğu takıma. Takım yönetiminden kimse çıkıp diyemiyor mu federasyona sanane benim seçtiğim takımdan diye! Ahh ama işte siyaset ve güç gösterisi ile adamlar yıldırmada vede insanları korkutmakta başarılı!

Aha işte sorun bu zaten.Ne alakası var gençlerin önü açık zaten.Adam iyi sürüyor.Millet 40 yaşını geçmiş halen süren sporcular var.
Bu işin yaşla değil performansla ilgisi var.
Maalesef güzel ülkemizin son yıllardaki en büyük problemi liyakatsizlik yine karşımıza çıkmış! hak edene hakkını vermeyen bir anlayış ne uzar ne kısalır! sonrada,neden büyük yarışlarda Türk sporcuları pelatonda göremiyoruz diye burada kendi kendimize söyleniyoruz! federasyonun bu kafa yapısı yüzünden bu adam birkaç sene önce imkansızlıklardan bisikletini sattı,bu yüzden dağ bisiklet yarışına emanet bisiklet ile katılmak zorunda birakildi! kardeşim bu herif gece gündüz antrenman yapan,kendi imkanlariyla bulduğu bir iki küçük sponsor ile dümenini döndüren beslenmesini malzemesini sağlayan bir sporcu yıllardır, doğru düzgün ne bir destek var nede sahiplenme,olmadığı gibide adami kadro dışı bırakmışlar! sizin yapacağınız işe...

Maalesef güzel ülkemizin son yıllardaki en büyük problemi liyakatsizlik yine karşımıza çıkmış! hak edene hakkını vermeyen bir anlayış ne uzar ne kısalır! sonrada,neden büyük yarışlarda Türk sporcuları pelatonda göremiyoruz diye burada kendi kendimize söyleniyoruz! federasyonun bu kafa yapısı yüzünden bu adam birkaç sene önce imkansızlıklardan bisikletini sattı,bu yüzden dağ bisiklet yarışına emanet bisiklet ile katılmak zorunda birakildi! kardeşim bu herif gece gündüz antrenman yapan,kendi imkanlariyla bulduğu bir iki küçük sponsor ile dümenini döndüren beslenmesini malzemesini sağlayan bir sporcu yıllardır, doğru düzgün ne bir destek var nede sahiplenme,olmadığı gibide adami kadro dışı bırakmışlar! sizin yapacağınız işe...
Birde sporla ilgii olmayan sonradan başlayıp kendine cafcaflı bisikletler aldırıp orada burada at koşturan tipler var , çıkmış adamın paylaştığı yoruma saçma sapan şeyler yazmış.Şimdi ismini vermeyeceğim ama ne olursan ol önce adam ol demişler ! Saygısızlık almış başını gitmiş. Kadiri çok severim. Takip ederim.Ara ara yarışlarda beraber yarıştığımız da olmuştur.Çocuğu çekemiyorlar.Gençlerin hepsini tokatlıyor valla.Hak yiyen .ok yesin.

Kadir kelleci bence yandaş olmamanın kurbanı oldu. Daha öncede triatlon federasyonu bayan bir sporcuya bu şekilde bir muamele yapılmıştı. Bu sosyal mecraları kullanmayan artık yok gibi birşey, ayda 1 bisiklete binen de boy boy resim paylaşıyor, bu işi meslek edinmiş yada kendini adamış insanlarda, Ama birde işin reklam kısmını oluşturan bir kitle var. Sanırsın herşey toz pembe hayat pahalılığı diye birşey yok. Makul herkesin erişebileceği şeyleri paylaşan insan sayısı çok nadir. Tamam kabul ediyorum, herkes ekmeği peşinde, sende reklam yaparak kazanıyorsun yada reklam yüzü olmuşsun. Ama arkadaş bu markanın hiç mi ekonomik bir ürünü yok. Yada F/P Ürünü dediğimiz türden bir ürünü yok. Bakıyorsun hep en tepedeki malzemeler ile storyler durumlar dolmuş taşmış. 🤔
Birde sporla ilgii olmayan sonradan başlayıp kendine cafcaflı bisikletler aldırıp orada burada at koşturan tipler var , çıkmış adamın paylaştığı yoruma saçma sapan şeyler yazmış.Şimdi ismini vermeyeceğim ama ne olursan ol önce adam ol demişler ! Saygısızlık almış başını gitmiş. Kadiri çok severim. Takip ederim.Ara ara yarışlarda beraber yarıştığımız da olmuştur.Çocuğu çekemiyorlar.Gençlerin hepsini tokatlıyor valla.Hak yiyen .ok yesin.

TDMK Bulunabilirlik Bildirimi konusunda bir yazışma sıkıntısı olmuş, iş tatsız şekilde sonuçlandı ne yazık ki.

TDMK Bulunabilirlik Bildirimi konusunda bir yazışma sıkıntısı olmuş, iş tatsız şekilde sonuçlandı ne yazık ki.
çözüm için geç kalınmış belli ki..

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Medya ilgisi yeterli değil:
(link)

Trt Spor Yildiz da su an yayin var mi? Online olarak izliyorum, baska bir program var su an.

Boşuna yoruyoruz kendimizi bu ülke futbol ve turevlerinden öteye gitmez.

• Beğen
Tepkiler: metaltrrocker
Geri