Semih Cavdar
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.549
- İsim
- Semih
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- BMC
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Gerek Federasyon, gerekse en üst kademede bu işlere kim bakıyorsa, sadece bakıyormuş gibi yapıyor. Sayısını bilmediğim o kadar çok vakıf ve federasyon türemiş ki, belli ki amaç spora yada vakıf adı altında amacına hizmet etmek değil, yandaş kişiler tarafından doldurularak maaş bağlanma yerleri olmuş. Bir kaçı haricinde, kayda değer başarısı olan var mı? Yada ben mi göremiyorum? Spor ve gençlik bakanlığına bağlı kaç federasyon var? Bunlara aktarılan bütçe nedir? Gerçekten sorgulanması gereken çok şey var. Sitesinden baktığım kadarıyla 60 in üzerinde federasyon var. Siz hiç bizi temsil eden kaykay, golf, briç, curling şampiyonları duydunuz mu? Oyuncular illaki vardır. Ama gerçektende gerekli maddi destek bu insanlara sağlanıyor mu? Başarılar neler, sporcular kimlerden oluşuyor? Bu federasyonlar altında kimbilir kimlerin kadrolu yiyenleri çalışıyor.Böyle bir bisklet federasyonu olduğu sürece, hiç bir yol katedilemez. Birilerine yaranmak için sosyal medyadan yapılan paylaşıma bakın, hoş paylaşımı sildiler bir süre sonra.
310190 dosyayı görüntüle
Evet yayınlıyor , astananın bisikletçisi gıda için arabayı arıyor bizim spiker lastiği patladı diyor 🙂 çok rahat adamlar , Türk sporcuları 15 -20 dakikadan beri ağzına almadı yine 🤔🧐11.40 da start verilince TRT Yıldız etabı canlı yayınlamaya başlayacakmış..
Pervane sesini hiç sevmeyiz....
Valla ben Türkçe yayın izleyemiyorum, tamam işlerinde iyiler ama yabancıların anlatımı kadar benim dikkatimi çekmiyor bizim spikerler..Evet yayınlıyor , astananın bisikletçisi gıda için arabayı arıyor bizim spiker lastiği patladı diyor 🙂 çok rahat adamlar , Türk sporcuları 15 -20 dakikadan beri ağzına almadı yine 🤔🧐
Son on kilometre ,, burak önde gidiyordu spiker astanada astana diyor .Evet yayınlıyor , astananın bisikletçisi gıda için arabayı arıyor bizim spiker lastiği patladı diyor 🙂 çok rahat adamlar , Türk sporcuları 15 -20 dakikadan beri ağzına almadı yine 🤔🧐
Zaten öyle yapıyoruz da, reklamlar da bayıyor uzunluktan....Tırt dan değil de Eurosport'tan takip etmeli...
Merhaba, ben ve başka bir fotoğrafçı arkadaşım yarışın fotoğraflarını çekmek istiyoruz . Antalya'da çekim için güzel bir lokasyon belirledik (Yarış Güzergahını bulmakta da zorluk yaşadım.) Tahminen saat kaçta nerede olacaklarına dair bir bilgi var mıdır?Bir yandan Trt Spor Yıldız Canlı'yı açtım ama orada rafting görüntüleri dönüyor. Detaylı bir güzergah ve zaman tahmini yer alan herhangi broşür var mı? Teşekkürler.
Cavendish zaten bugün 1. seçim değildi sprint için.. Bunu 34km iken takım arkadaşlarına arabadan bidon vs alırken söyledi yabancı spikerler. 1. seçim olsa zaten geriye gidip takım arkadaşlarına domestiklik yapmazdı.Son sağ keskin virajda kamera motosikleti grubun önünü kesti galiba, viraj çıkışında baya bisikletlilerin içinde kaldı. Cavendish oralarda bi yerde geride kaldı sanırım..
Daha yayınlamayı beceremiyorlar , bırakın gerisini , arayan soran olmayınca durum bu .Philipsen'e bir hevenk muz mu yoksa bir kasa mandalin mi verdiler göremeden yayını kestiler...
107. Yine kım olduğu meçhul " Konya belediyesi" yazıyor.