Bu biraz reklam gelirleri ile alakalı. Firmalar canlı yayınlanacak programlara para verip reklam yayınlatmazsa kanallarda buna göre yayın saatini kısıyor ya da hiç yayınlamıyor. İzlenme oranları düşük olursa firmalarda boşuna canlı yayın için reklam parası ödemezler.Bu organizasyon bu kadar mı değersiz be arkadaş.
Bu TRT'deki yayında mıydı?Prof. Dr. İrfan Türetgen canlı yayında.
Çekimler ISS'ten yapılıyor galiba, zoom yapmak gerekiyor bi tık haliyle görüntü bozuluyorya bu kameraların çözünürlüğü nedir allah aşkına ?
Veda ettiğini değil de, veda ettirildiğini açıklamış. Görmeden yorum yapmamak lazım ama bilemedim, pro continental takımında yarışıyorsan savunmanın bi önemi olmaması gibi bişey söz kousu olmaz diye tahmin ediyorum. Aynı yarışta herkes eşit haklarla yarışıyor sonuçta, pro continentalller bam güm vura kıra geçer diye bi şey mi var yav? Olayın bi görüntüsü falan var mı acaba..
Ahmet Örken veda ettiğini açıklamış.
Valla suç kimde bilmem ama bu ilk değil. Hepte bu olaylar onu mu buluyor ? Geçen senede kaskıma vurdular vs diye yapmıştı ama diskalifiye olmamıştı.Veda ettiğini değil de, veda ettirildiğini açıklamış. Görmeden yorum yapmamak lazım ama bilemedim, pro continental takımında yarışıyorsan savunmanın bi önemi olmaması gibi bişey söz kousu olmaz diye tahmin ediyorum. Aynı yarışta herkes eşit haklarla yarışıyor sonuçta, pro continentalller bam güm vura kıra geçer diye bi şey mi var yav? Olayın bi görüntüsü falan var mı acaba..
Çok yazık , her haliyle önemsenmiyen bir turda , önemsenmiyen sporcu davranışlarına açık örnek . Bu kadar emeği bir yumruk siliyorsa , tekrar düşünülmeli.(link)