Scudo Sports

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2024) Presidential Cycling Tour Of Türkiye

Babadag tirmanisi var mi? Yoksa izlemem :)
Maalesef görünmüyor, bu yılın en dağlık etabı Spil dağı sanırım.

Yalnız 28'inde İstanbul'daki etap nasıl olacak acaba, o gün yarı maraton var o güzergahlarda bir de?

• İnanılmaz
Tepkiler: sccetin
Scudo
Maalesef görünmüyor, bu yılın en dağlık etabı Spil dağı sanırım.

Yalnız 28'inde İstanbul'daki etap nasıl olacak acaba, o gün yarı maraton var o güzergahlarda bir de?
Gecen yil bisiklet dunyasinda cok ses getirince bu yil acaba daha fazla nasil batirabiliriz diye dusunup listeden cikarmislar.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Gecen yil bisiklet dunyasinda cok ses getirince bu yil acaba daha fazla nasil batirabiliriz diye dusunup listeden cikarmislar.
Ya evet bazı stratejik ve medyatik hatalar yapılabiliyor ben de katılıyorum ama bizimki gibi bi turda her sene çıkmak için fazla sert bi tırmanış Babadağ. Yani bilemiyorum; federasyon, yerel yönetim ve hatta cumhurbaşkanlığı bu işe bi el atıp orijinal tırmanışı koruyacak şekilde bir coğrafi düzenleme yapılabilir mi, yapılabilirse basitleştirilmiş veya kısaltılmış halini daha sık kullanıp orijinal tırmanışı da arada bir kullanılacak gibi envanterde tutulabilir miyiz.. Unutulmaması ve atıl kalmaması gerekiyor bence de, ama yine de bizim tur için çok çok sert.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Kuşadası spil etabı harika ve bir o kadar da yıpratıcı

Cavendish geliyor galiba yine :)

Yarışı eurosport'tan mı takip etmek iyi olur yoksa yol kenarından mı bilemedim. Evin rahatlığı, yarış etaplarında ise canlı izlemek başka şeyler. Antalya'da kaçıncı km araları ve mevkiler seyirlik olabilir?

Yarışı eurosport'tan mı takip etmek iyi olur yoksa yol kenarından mı bilemedim. Evin rahatlığı, yarış etaplarında ise canlı izlemek başka şeyler. Antalya'da kaçıncı km araları ve mevkiler seyirlik olabilir?

Tüm yarışı kesintisiz bir şekilde yol kenarından takip etme şansınız yok zaten. Mesela ben start için Düden Park'a gideceğim. Sonrasında eve geçip biraz TV'den takip ederim. Ardından bir işim çıkmazsa finişe de gitmeyi düşünüyorum.

TUR'da araç konvoyunda bile seyirlik bir şey yok ne önde ne arkada, pelotonu yol kenarından izlemek de çok kısa sürüyor. Geçen sene Babadağ'da idim son virajda, tek tek gelince uzun sürüyor :)

En güzeli TV'den son 2 saat canlı yayını izlemek

Ben Çeşme-İzmir etabını bitiş noktası olan Karşıyaka'dan takip ediyorum,finişin orada dev ekrandan canlı olarak yarışı veriyorlar,finişten geçerlerken ne kadar hızlı olduklarını daha iyi anlıyorsunuz pek zevkli,işimi ayarlayabilseydim spilden takip edecektim ama olmadı.

Umalım ki kitlesel ilgiyi artırmaya yardımcı olur:
(link)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
İlk etap, son 20 k....

Bastogne liege'i çatır çatır anlatıp, yayınlıyorlar. Etrafı gösteriyorlar, tarih anlatılıyor falan. Hepsinde gerçi güzel bir takip, organizasyon ve anlatım vs oluyor. Bizim bisiklet turu uluslararası ve geniş çaplı olduğu halde çapsızlıktan kırılıyor. 80 km kadar anlatım olmuyor, spiker arkadaşın suçu yok, twitter'dan ses gelmiyor diye haberleri olmuş. 260 milyon liralık organizasyonun haline bak... Helikopter kamerasına hiç mi uyarı yapmıyor bu yönetmenler, kardeşim biraz şehri göster. Kamerayı zoomlamış ön gruba, zaten helikoper kötü bir açıdan takip ediyor daha da rezillik...

Neyse, yavaş yavaş öğrenilir diyeceğim ama bu para hırsıyla bizden bir halt olmaz.

Bastogne liege'i çatır çatır anlatıp, yayınlıyorlar. Etrafı gösteriyorlar, tarih anlatılıyor falan. Hepsinde gerçi güzel bir takip, organizasyon ve anlatım vs oluyor. Bizim bisiklet turu uluslararası ve geniş çaplı olduğu halde çapsızlıktan kırılıyor. 80 km kadar anlatım olmuyor, spiker arkadaşın suçu yok, twitter'dan ses gelmiyor diye haberleri olmuş. 260 milyon liralık organizasyonun haline bak... Helikopter kamerasına hiç mi uyarı yapmıyor bu yönetmenler, kardeşim biraz şehri göster. Kamerayı zoomlamış ön gruba, zaten helikoper kötü bir açıdan takip ediyor daha da rezillik...

Neyse, yavaş yavaş öğrenilir diyeceğim ama bu para hırsıyla bizden bir halt olmaz.
Yabancı spikerler bizimkilerre nazaran daha çok bilgi veriyor geçilen yerlerdeki tarhi yerler vb hakkında. Artık kulak aşinalığımı desem bilemedim ama ben Türk spikerlerin anlattığı bir yarışı izleyemiyorum sıkıntı basıyor.

Geri