lrfan
Cyclist
- Tepki
- 10.854
- İsim
- İrfan Türetgen
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Arada giden motorlu kameramanların yurtdışındaki meslektaşlarından öğreneceği çok şey var.
O zaman yevmiyeler düşük galiba. Başka zaman vites grubunu burnumuzun dibinden izleyebilirken şimdi rastgele görüntüler geliyor.Motorlu kameramanlar Türk değil, yayın hakkını TRT ve Eurosport'a satan yabancı firmanın ekibi, motor plakaları da yabancı, 4 motor var bu işi yapan. WT yarışlarında da görüntü alan ekip aynı zamanda
Yayında kilometre bilgisi hiçbir zaman olmayacak mı? Bu nasıl prodüksiyon yahu? 🤔
Valla ben bu yetersizlikten dolayı (link) sitesine girip kim kaçmış, ne kadar önde vs bakıyorum. Adamlar organizasyon şirketinden daha iyi veriler veriyorUtanılacak bir takip sistemi var; daha doğrusu böyle bir sistem yok. Ekranda sadece baştan bu yana geçen zaman var. Kaçan gruplar, küçük gruplar vs hiçbir veri yok. Yarış bitti, ekranda hiçbir sayısal bilgi yok. İlk 10 listesi yok... İnanılmaz gerçekten.
Yokuş aşağı birkaç bölümde max kaça ulaştılar merak ettim ama sıfır bilgi. Kaş inişinde bari gösterseler olacaktı.
TRT spor yıldız 2.gün kemer-kaş arası yayınını 1. gün tekrarını verdi ve hiçbir bilgi vermedi.Bu nasıl yayın anlayışı anlayamadım.