Scudo Sports

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2024) Presidential Cycling Tour Of Türkiye

TRT Yıldız kanalındaki arkadaşlar Türk sporcuları tanımıyor bile, Jakobsen'in adını bile anmadılar, oysa favori 2 sprinterden biriydi :) Çalışmak lazım öncesinde

Scudo
Çalışanı olarak DSM-Firmenich'in kazanması sevindirdi :) Şirket arada forma çekilişi yapıyor ama o şans olmadığı için çıkmadı 🤣

Şu an Kemer'deyim, bi yarım saate kadar çalıştığım yerin önünden neutral start olarak geçecekler. Umarım spiker, görüntü yönetmeni, helikopter pilotu ve kameramanı işini layığıyla yapar. Arada giden motorlu kameramanların yurtdışındaki meslektaşlarından öğreneceği çok şey var. Bu arada son düzlükte bir kaza yaşanmıştı, orada düşen bisikletin gidonları UCI tarafından yasaklanan tipe çok benziyordu, kontrolde gözden kaçmış olma ihtimali var mı?

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Arada giden motorlu kameramanların yurtdışındaki meslektaşlarından öğreneceği çok şey var.

Motorlu kameramanlar Türk değil, yayın hakkını TRT ve Eurosport'a satan yabancı firmanın ekibi, motor plakaları da yabancı, 4 motor var bu işi yapan. WT yarışlarında da görüntü alan ekip aynı zamanda

Motorlu kameramanlar Türk değil, yayın hakkını TRT ve Eurosport'a satan yabancı firmanın ekibi, motor plakaları da yabancı, 4 motor var bu işi yapan. WT yarışlarında da görüntü alan ekip aynı zamanda
O zaman yevmiyeler düşük galiba. Başka zaman vites grubunu burnumuzun dibinden izleyebilirken şimdi rastgele görüntüler geliyor.

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve lrfan
Alpecin Pimapen'e alışamadım, garip geliyor :komik: Neyse ki sadece bu TUR'a özgü

Yayında kilometre bilgisi hiçbir zaman olmayacak mı? Bu nasıl prodüksiyon yahu? 🤔

Utanılacak bir takip sistemi var; daha doğrusu böyle bir sistem yok. Ekranda sadece baştan bu yana geçen zaman var. Kaçan gruplar, küçük gruplar vs hiçbir veri yok. Yarış bitti, ekranda hiçbir sayısal bilgi yok. İlk 10 listesi yok... İnanılmaz gerçekten.

Kemer kas etabı Finike Demre arası

Dosyalar

• Screenshot_2024-04-22-16-31-49-382-edit_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2024-04-22-16-31-49-382-edit_com.instagram.android.jpg
    103,9 KB · Okunma: 50
Utanılacak bir takip sistemi var; daha doğrusu böyle bir sistem yok. Ekranda sadece baştan bu yana geçen zaman var. Kaçan gruplar, küçük gruplar vs hiçbir veri yok. Yarış bitti, ekranda hiçbir sayısal bilgi yok. İlk 10 listesi yok... İnanılmaz gerçekten.
Valla ben bu yetersizlikten dolayı (link) sitesine girip kim kaçmış, ne kadar önde vs bakıyorum. Adamlar organizasyon şirketinden daha iyi veriler veriyor :)

Yokuş aşağı birkaç bölümde max kaça ulaştılar merak ettim ama sıfır bilgi. Kaş inişinde bari gösterseler olacaktı. Yani bu araca veya bir sporcuya bu takip cihazını takmak ne kadar zor? Tanınmamış sporcularda watt bilgisine kadar video görüyoruz. Herhalde km bilgisini, supernatural bir güç tarafından zihinlerimize iletilmesini bekleyeceğiz. Onların gps'i helikopteri, kameramanı varsa Türkiye'nin de allahı var!? Herifler, Roubaix'teki kaldırım taşını bile tüm dünyanın gözüne sokuyor, biz daha sporcuyu gösteremiyoruz. X'teki tour of turkiye sayfasında canlı yayın vardı ama yarış sonrası... Abicim biz bu işi niye beceremiyoruz?

Asla Durma'dan Fatih abiyi aracın içinde gördüm, umarım güzel videolarla gelir.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Samet Bulut bizi sevindirdi, umarım sona kadar taşır sırtında. Taşıyacak potansiyeli de var 🥰
Yokuş aşağı birkaç bölümde max kaça ulaştılar merak ettim ama sıfır bilgi. Kaş inişinde bari gösterseler olacaktı.

93 km max hız var tanıdık sporcu Strava verisinde

Son düzenleme:
TRT spor yıldız 2.gün kemer-kaş arası yayınını 1. gün tekrarını verdi ve hiçbir bilgi vermedi.Bu nasıl yayın anlayışı anlayamadım.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
TRT spor yıldız 2.gün kemer-kaş arası yayınını 1. gün tekrarını verdi ve hiçbir bilgi vermedi.Bu nasıl yayın anlayışı anlayamadım.

Dün yayın Yıldız kanalında değildi, TRT spor verdi dün, hangisi akış olarak olarak uygunsa ona veriyorlar yayını

Bisikleti bireysel kullanıyoruz ama takım halinde yarış oluyor. Yok rüzgar, yok su taşıma hep başkasının işi. Takımlarda podyum için yarışmayan bisikletçiler dolu. Bu kişiler ekibin bir parçası olmaktan mutlumu yoksa benim gibi düşünüp bireysel yarışlar da olmalı diyor mu? Triatlon bu yönüyle daha adil geldi şimdi...Hak eden kazanıyor. Bisiklette 1. Olan önde gitsin bakalım kaçıncı gelicek...

Geri