Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2024) Presidential Cycling Tour Of Türkiye

Ben Katar Caddesi tırmanışını izlemeyi düşünüyorum, o tırmanışa karşı kişisel bir zaafım var zira. Uzunca bi süre lokal lejant ünvanını da taşımıştım hatta :D

Köprüden konvoyun arkasından geçmek belki mümkün olabilir ama muhtemelen siz köprüye vardığınızda en sonda süren bisikletçi Bağdat Caddesine varmış olabilir, o yüzden bi anlamı olur mu bilemedim :)
yarış Beşiktaş meydandan başlıyor. sahilden devam edip Balta Limanı ordan dönüp Maslak, birinci köprü, karşıda caddebostanda 3-5 tur attıktan sonra tekrar birinci köprü Barbaros meydan Galata ardından Sultanahmet'te finish.

Benim beklentim startın arkasından çıkıp birinci köprüye kadar devam edip Barbaros a geri inip Sultanahmet'e gitmek bu tarz olursa finishte peletonla kafa kafaya gelirim.

Zaten bütün yarış iki saat.
Screenshot 2024-04-26 144358.png

Screenshot 2024-04-26 144408.png

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Scudo
Yollar gerçekten süper bu sene, özellikle o Karabel geçidinin oraya doğru gelirken geçilen köy yolları harikaydı. Zevkli bi etap oldu, keyifler yerinde bu sene :) Ama 250 milyon da aklımdan çıkamıyor maalesef..

facebook da yorumlar gene fena kudurmuşlar yine işimizden kaldık bu dangalakların turu yüzünden vs geçen sezon ki yarış da İzmir de bisikletçileri yuhalayan dayılar geldi aklıma

Bugün de vardı instagramda falan gördüm yuhluyorlar sporcular geçerken. Yazık, ama gerçekler bu maalesef yapacak bişey yok. Turumuzu destekleyelim, çevremize tanıtalım izlettirelim, 250 milyon da harcanmasına göz yummayalım ama bi taraftan da tabi :(

• Beğen
Tepkiler: ugurus
Bugün de vardı instagramda falan gördüm yuhluyorlar sporcular geçerken. Yazık, ama gerçekler bu maalesef yapacak bişey yok. Turumuzu destekleyelim, çevremize tanıtalım izlettirelim, 250 milyon da harcanmasına göz yummayalım ama bi taraftan da tabi :(
para cidden çok fazla ne yapmışlar ki o kadar yav yarışmaya gelen takımlara prim mi veriliyor acaba bu neymış

İstanbul için önemli bilgi:
(link)

sabah pisti test ettik şimdi finişte bekliyoruz, kuyruk rüzgarı var kaçış alamaz ve sprinte kalirsa hızlı bir finiş olacak gibi👍
IMG20240427124010.jpg

Son düzenleme:
Zirveye 6 km kala bizden sporcu kalmadı grupta ne yazık ki
Malesef bizim sporcular tirmanişta patladilar. Ama patlayacaklari zaten belliydi. Burak Abay ve Serdar Anil Depe yinede bir şekilde gelebildiler. Ama diğerlerinin tur boyunca esamesi okunmadi. Toplu sprintlerde dahi süre farki yediler.Yapacak bir şey yok. Burak Abay ve Serdar Anil Depenin yetersiz olanaklarina rağmen iyi iş çikardiklarini düşünüyorum. Büyük yarışlara katilip, üst seviye takimlarda yer alabilseler kendilerini daha da gelistirebilirler. Ama bunun içinde işte bu şekilde düşük profilli yarışlarda bir etap kazanip, tirmanişlarda ilk 3-5 de yer alabilmeliler.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Bisikletforum gibi bi sitenin olduğu için bu gün bir kez daha mutlu oldum . Geldim yorumları okudum tur ile ilgili cilalı taş devrinden Günümüze ışınlanmışım gibi oldu .
İnstagram vs. Yorumlar rezalet !!
yılda bi gün hadi bilemedin 2 gün oluyor bu olay, ama yorumlar baya bi gerzekçe. O yorum yaptığınız sayfalarda 1 hafta öncesinden Başlıyorlar haberini vermeye. Whatsapptan çoğu insan birbirine yolluyor bilgileri ne zaman neresi kapalı olacak .

Planını programını Ona göre yap !
gezmeye vs gideceksen o gün gitmeyiver İşte bu çoğu fikirsiz yüzünden. Mağdurlar çoğalıyor .

bu sitem eden şikayetçilerin haklı olduğu noktalar var mı ? İçlerinden bazıları gerçekten haklı mı. Evet haklı. Ama çoğu fikirsiz yüzünden bunlar mağdur oluyor .

izmir için konuşuyorum. Her yolun bi alternatifi var aslında. Ama çoğu bilinçsiz olduğu için ortada kalıyor . bu Şikayetçi olanlarında çoğu mal mal dolaşmaya çıkanlar . Bende mal mal dolaşıyorum ama böyle organizasyon vs olunca yada trafiğin yoğun saatlerinde değil )))

şimdi ben bu yazdıklarımın %1’ini sosyal Medya da yazsam Beni linç ederler. Arkamdan demediklerini bırakmazlardı ama bu bisikletforum a güveniyorum 🤩.

Ben migros poşeti gibi gördüm 🧐

Malesef bizim sporcular tirmanişta patladilar. Ama patlayacaklari zaten belliydi. Burak Abay ve Serdar Anil Depe yinede bir şekilde gelebildiler. Ama diğerlerinin tur boyunca esamesi okunmadi. Toplu sprintlerde dahi süre farki yediler.Yapacak bir şey yok. Burak Abay ve Serdar Anil Depenin yetersiz olanaklarina rağmen iyi iş çikardiklarini düşünüyorum. Büyük yarışlara katilip, üst seviye takimlarda yer alabilseler kendilerini daha da gelistirebilirler. Ama bunun içinde işte bu şekilde düşük profilli yarışlarda bir etap kazanip, tirmanişlarda ilk 3-5 de yer alabilmeliler.
Serdar anıl almanya'da yaşıyor uzun zamandır ve tamamen alman disiplini ve çalışma prensipleriyle antrenman yapıyor, besleniyor, uyuyor vs. Buna rağmen seviyesi en fazla bu kadar oluyor. Benim tahminim genetik olarak yeterince şanslı olmadığı yönünde. Belki Türkiye'nin en iyi bisikletçisi ama uluslararası arena olunca malesef seviyesi yeterli gelmiyor. Keşke bisiklet sporuna yatkın kişiler bir şekilde bulunup yetiştirilse.

Serdar anıl almanya'da yaşıyor uzun zamandır ve tamamen alman disiplini ve çalışma prensipleriyle antrenman yapıyor, besleniyor, uyuyor vs. Buna rağmen seviyesi en fazla bu kadar oluyor. Benim tahminim genetik olarak yeterince şanslı olmadığı yönünde. Belki Türkiye'nin en iyi bisikletçisi ama uluslararası arena olunca malesef seviyesi yeterli gelmiyor. Keşke bisiklet sporuna yatkın kişiler bir şekilde bulunup yetiştirilse.

8-10 yıl lazım bu şekilde çalışmaya, anca o zaman pro seviyede sonuçlar geliyor. Serdar yol bisikletine daha erken gelseydi çok daha güzel işler yapardı, halen de yapabilir.

Ama ülkemizde buna değer mi onu hesap etmek lazım. 1 tane sporcu söyleyin ülkemizde bisikletin içinden gelip bu işlerden kendini kurtarmış, para kazanan... 1 kişi bile yok :(

Bisikletforum gibi bi sitenin olduğu için bu gün bir kez daha mutlu oldum . Geldim yorumları okudum tur ile ilgili cilalı taş devrinden Günümüze ışınlanmışım gibi oldu .
İnstagram vs. Yorumlar rezalet !!
yılda bi gün hadi bilemedin 2 gün oluyor bu olay, ama yorumlar baya bi gerzekçe. O yorum yaptığınız sayfalarda 1 hafta öncesinden Başlıyorlar haberini vermeye. Whatsapptan çoğu insan birbirine yolluyor bilgileri ne zaman neresi kapalı olacak .

Planını programını Ona göre yap !
gezmeye vs gideceksen o gün gitmeyiver İşte bu çoğu fikirsiz yüzünden. Mağdurlar çoğalıyor .

bu sitem eden şikayetçilerin haklı olduğu noktalar var mı ? İçlerinden bazıları gerçekten haklı mı. Evet haklı. Ama çoğu fikirsiz yüzünden bunlar mağdur oluyor .

izmir için konuşuyorum. Her yolun bi alternatifi var aslında. Ama çoğu bilinçsiz olduğu için ortada kalıyor . bu Şikayetçi olanlarında çoğu mal mal dolaşmaya çıkanlar . Bende mal mal dolaşıyorum ama böyle organizasyon vs olunca yada trafiğin yoğun saatlerinde değil )))

şimdi ben bu yazdıklarımın %1’ini sosyal Medya da yazsam Beni linç ederler. Arkamdan demediklerini bırakmazlardı ama bu bisikletforum a güveniyorum 🤩.
Bunların derdi ilginç bir şekil de bisiklet sporu ile (koşu da var ) maç olsa veya sevdikleri siyasi gelse ağızlarının suyu akar gıkları çıkmaz nedense koşu veya bisiklet olunca sarımsak görmüş vampire dönüyorlar benim aklıma kıskançlık dan başka bir şey gelmiyor hani ben yapamıyorum onlar da yapmasın derdindeler çünkü paraları ile alamayacakları tek şey fiziki güç ve tecrübe

Maalesef yine yağmur yine yarış nötralize, boş muhabbet turu yapıyorlar 🙄 yağmuru seviyoruz ama bisikletin doğasına uygun değil.

Son düzenleme:
Kudümsüz İstanbul İstanbulluğunu yaptı.

Bunların derdi ilginç bir şekil de bisiklet sporu ile (koşu da var ) maç olsa veya sevdikleri siyasi gelse ağızlarının suyu akar gıkları çıkmaz nedense koşu veya bisiklet olunca sarımsak görmüş vampire dönüyorlar benim aklıma kıskançlık dan başka bir şey gelmiyor hani ben yapamıyorum onlar da yapmasın derdindeler çünkü paraları ile alamayacakları tek şey fiziki güç ve tecrübe
Galiba geçen sene sporcular bazı yamyamlar tarafından yuhalanmıştı.
Ben de canlı yayın bugün son etap olduğu için her halde biraz daha geç verilecek zannettim ve yayını bekliyordum. Meğer yine son gün klasiği olmuş. 😀 Keşke şu rota en azından bir sene deneme amaçlı olarak değişse ve tur Ankara'da bitse.

Geri