Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2024) Presidential Cycling Tour Of Türkiye

Bugün rota ilginç, ana yoldan tali yollara çıkılıyor. Akyaka ile Çökertme arası Türkiye’nin en güzel sahil yollarından biri, her sene tatil için mutlaka uğradığım bir bölge. Bolca viraj var ama asfalt kötüydü, umarım bu bahaneyle yollar elden geçirilmiştir
😍
Ama bu kısımları göremeyeceğiz canlı yayında :(

Scudo
Çok şükür bu sene otoban görüntüsü eziyeti yok.
Sporcular mataralarını diğer takımların yarışçılarına da veriyorlar mıydı? 🤔🤔🤔

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Bugün yine nefis tali yollar var. Milas içinden geçmek yerine Avşar, Kızılağaç, Gürçamlar yoluyla Didim Akköy Balat üzerinden Söke ve İzmir 😍

Yarın dananin kuyruğu kopar. Yarin Serdar Anıl Depe ön gruba yakın kalabilirse ilk 10 şansi yüksek. Diger bütün etaplar toplu sprint, enerjiyi saklayip kendini korumak gerekir.

Bizim sporcular (Burak, Serdar, Ahmet gibi) kendi arasında da yarışıyor olimpik kontenjan 1 tane, Spil performansları çok önemli Paris 2024 bileti için :)

canlı yayın var mı?

1714047490178.png
Şehirlerarası duble yollardan vazgeçmeleri harika oldu. İtalyan ovalarından eksiğimiz yok.
Mis gibi yeşillikler içinde, güzel manzaralar izleyerek de tur oluyormuş. Şu köyden geçerken kısacık pave yolda sürdüler, çok güzel oldu.
Ayrıca sayaç gelmiş sonunda. Ön grubun ne kadar yolu kaldı, ana grup ne kadar geride, nihayet görebiliyoruz. 🧿

Motorlu ekiplerin yakından çekim yapması acaba rahatsız etmiyor mu acaba? Özellikle yokuş yukarı çıkarken motorun egzoz kokusu rahatsız edicidir diye düşünüyorum.

Bu turda motorcularda bir şey var 🤣

(link)
Bu motorculari geçenay yapilan Tur of Antalya yarışında Adrasan kavşağın da yakından görme fırsatı buldum. Çoğu ortayaşın üstünde. Bölgede polis, jandarma, trafik ekipleri, sivil ekipler olmasına rağmen sanki bütün sorumluluk ve yetki onlardaymiş havası veriyorlar birbirlerine gereksiz saçma talimatlar veriyorlar, vatandaşlara çemkiriyorlar beyhude panik havalarda dünyanın en karmaşık işini yapıyormuş edalarindalar.😄 (Yol araç trafiğine kapatıldığı halde gelen motorculara "sen geç geç" yapmayı ihmal etmediler buarada)
Bu turda motorcularda bir şey var 🤣

pazar günü Istanbul'da yarışı canlı izleyecekler neler planlıyor? startın arkasından birlikte kalkıp köprüden geçmek mümkün mü?

pazar günü Istanbul'da yarışı canlı izleyecekler neler planlıyor? startın arkasından birlikte kalkıp köprüden geçmek mümkün mü?
Ben Katar Caddesi tırmanışını izlemeyi düşünüyorum, o tırmanışa karşı kişisel bir zaafım var zira. Uzunca bi süre lokal lejant ünvanını da taşımıştım hatta :D

Köprüden konvoyun arkasından geçmek belki mümkün olabilir ama muhtemelen siz köprüye vardığınızda en sonda süren bisikletçi Bağdat Caddesine varmış olabilir, o yüzden bi anlamı olur mu bilemedim :)

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Eurosport İngilizce yayında eski pro sporcu Robert Millar var yorumcu olarak bugün. Philippa York adıyla biliniyor artık

Geri