Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

9. Edirne Yol Bisikleti Yarışı

@Wasabie
Haberler çok güzel. Emeklerinize sağlık. Hepinizi taktir ediyor önünüzde saygıyla eğiliyorum. Sworksların vengelerin Rüzgarlarına gireriz nal toplarız artık şaka bir yana önemli olan farkındalık ve o atmosferi yaşamak

• Beğen
Tepkiler: Wasabie
Scudo
Zemin hakkında bilgisi olan var mı?
Çeşme ya da marmara granfondo ile karşılaştırsak durum ne olur?

madalya sponsoru bulamadik degil mi ):

Yolun bir kısmı yenileniyor sanırım. İnş yarış gününe kadar yarım yerler biter :krktm:

@M. Burak
Yeni mi geçtiniz yeni mi gördünüz.

• Beğen
Tepkiler: Wasabie
Çarşamba günü geçmiştim.

@M. Burak
Çukurlu çakırlı olursa kaza riski artar. İnşallah düzelir

Yolun birkaç bölümünde inşaat var amma hummalı bir çalışma var inşallah biter

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Start zamanini 10 yapsak. İstanbuldan 6 da ciksam 2;5 saatte gelicem. Saat 8.30. araci parket. Numaralari al starta gel 1 saat kaliyor.. 10 olsun düz olsun. Buçuk falan bozar bizi;)

1
@lealtad

1:35 de aradan çıkan mtb li çocuk (yusuf muydu adı). bu senede favorim sensin. Baktım onca raceli arasında tekniğe uygun sen sürüyorsun. En azından yağların bıngıl bıngıl oynamıyor.

@Kudret Kurtcebe :)) beğendiğine sevindim .
Mehmet sunu Hocam 'Yağların bıngıl bıngıllığı ile alakalı isyanınızı anlıyorum..:)))ahahha.
emin olun her sene daha fit ve daha erotic olmak için çalışıyoruz.....IMG_3455.JPG

@lealtad
Paylaşım için teşekkürler. Kaçıncı olmuşsunuz geçen sene

@yunakre

Şürüş tekniğini beğeniyorum. En azından sele üzerinde popon bir yandan bir yana savrulmuyor. Gövde kımıl kımıl oynayarak boş yere enerji kaybına yol açmıyor. Sadece ayaklar çalışıyor. Bir ikincisi işin bisiklette bitmediğinin canlı kanıtı sensin. Aslında sen bi karikatür tiplemesi gibisin. Yani o yarışta ben seni böyle bir figür olarak görüyor ve değerlendiriyorum. Cem yılmazın anahtarlarını alırım skeci gibi izledim seni.

• Beğen
Tepkiler: yunakre
Geri