@Şafak Atilla Akpınar
Teşekkür ederim kadroyu ben de beğeniyorum, Gireyhan Köseoğlu uygun fiyata sattı, Allah razı olsun kendinden. Bisiklet bana cazibe getirse alır yatağıma sokarım

Durma esnasında bisikletin geri gitme eğilimi esnasında oldu bu olay. Ama çok ufak bir güç olduğu konusunda emin olabilirsin.
Bakma Girayhan'ın, senin yorumunu beğendiğine. Kendisi benden daha iyi biliyor kadroda kusur olduğunu. O yalnızca "Kendi lafını dinlemediğime kızdı". Başta farklı konuştu, 2 adım attım; Daha sonra bambaşka konuştu. Tüketici hakem heyetine gitmişim, buraya konu yazmışım bunun geri dönüşü nasıl olabilir o saatten sonra?
Ondan sonra yabancıymışız gibi forumdan yazmışmaya başladı

Komik geliyor yani bana, gerek yok böyle şeylere 1 kadro için.
Ben burada namusum, şerefim, karakterim üzerine yemin ediyorum ki; Kadroyu çok iyi kullandım, hiçbir akrobatik harekete girişmedim ön kaldırmak dışında, kaldı ki ön kaldırmak yasak değil bu kadroda

300TL tamir parası için yemin etmem bile lüzumsuz burada, sözüme inanılmayacaksa konuşmamın manası yok zaten, yinede firma taraftarı kişiler inansın diye açık yüreklilikle konuşuyorum. Ve bu kadro asfalt ile yalnızca 1 defa buluştu 2 sene içerisinde. O da nerefeyse durma hızında, seledeki kusurdan ne kadar ufak bir düşüş olduğu anlaşılıyor. Kadroda "Vites kolunun üst borunun boyasına zarar vermesi" dışında kusur bile bulamazsınız zaten. Alt arka çatallarda çizik bile yok, araziye girsem taş sürter bir şey olur çizik olur, çizik bile yok 2 senedir

@clubber
Aynen öyle ama firmayı savunur gibi bir halin var. Savunuyorsunuz bari nedenini de yaz. Kuru kuruya savunma yani. Yarın bir gün sen de karbon kadro alırsın, kaliper kopar önündeki çimento kamyonuna kadar atarsın, görürüm o zaman senin firma savunuculuğunu
@hamlet2006
Abi siz insana değer veren birisiniz, haksızlığın yanında susmayan bir insansınız. Bu saatten sonra firmanın bir halt etmeyeceğini bildiğiniz halde destekliyorsunuz müşteriyi.
Bu ülkeye sizin gibi insanlar lazım; "Firma zaten vermiyor ne uzatıyorsunuz" diyenler değil.
Peki bu saatten sonra ne olacak? Ediz Ahmet'e yollayacağım, Girayhan aracılığı ile tanıştım zaten yine. Güzel yaparsa güzel güzel binerim, yapamazsa veya olmazsa da yeni bir kadro bakarız artık. Bugün sökeceğim yarın kargolayacağım kısmet olursa, güzel yaparsa fazlasıyla veririz emeğinin karşılığını.
@clubber
Bu olay olmasa aklıma ilk gelen firma Accell Bisiklet olurdu. Benim dışımda birine yamuk yaptığını görmedim, nedense olan bana oluyor hep