ordi
Daimi Üye
- Tepki
- 309
- İsim
- Orhan K
- Başlangıç
- 1994—95
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ant+ destekli bir saat edinirseniz yine ant+ destekli bir kadans sensörü ile eşleştirip kadans verisi elde edebilirsiniz.Kadansı da görebildiğimiz bir alternatif var mı acaba saatler arasında?
Garmin saatlerde var bu özellik, başka markalarda pek rastlamadım.Kadansı da görebildiğimiz bir alternatif var mı acaba saatler arasında?
Dağ bisikleti kullanıyorum hocam maksimum 4 saat sürüş yapıyorum. Koşu ve yüzme için de kullanacağım. Görsel olarak da çok kaliteli duruyor alet. İphone 7 kullanıyorum ilk çıktığından beri. Apple Watch 6 ya yakın kalitede alternatif pek içime sinen bir saat bulamadım.6. Seri kullanıyorum bir süredir. Batarya aktif kullanımda 1 gün gidiyor. Daha az kullanımda ise 1,5 gün civarı gidiyor. Bisiklet için iyi bir opsiyon değil maalesef. Nabız ölçme datası doğru ama sürerken ben zorlandım kullanmakta. O nedenle son sürüşlerimde takmadım bile. Bisiklet için herhangi bir saatin faydalı olacağını düşünmüyorum. 1 defa yatırım yapıp, garmin edge yada Wahoo yatırımı yapmanın faydalı olduğunu düşünüyorum.
Mi band 5 yerine amazfit band 5 öneririm. İkisini de kullanmış biri olarak;
-Amazfit sensörleri daha tutarlı
-Amazfit'te spo2 ölçümü mevcut
-Amazfit'in uyku takibi kesinlikle daha başarılı.
-Mi band 5'in kendi uygulaması sürüşü stravaya aktarmıyor ikincil uygulamaya ihtiyaç var, amazfit'in zepp uygulamasında strava, relive ve google fit senkronizasyonu mevcut.
Konuyu görünce tam da watch gt 2 kullanıyorum bana yetiyor diyecektim, ve de garmin nasıl oluyor acaba diye bakıncaktım ki mesajınızı gördüm. Watch gt 3 4.999₺ gt 3 pro 5.999₺ olunca. Caanım gt 2 ile yola devam diyor ve köşeme çekiliyorum 😎Selamlar garmin venu sq aldım. İlk izlenimimi şöyle aktarayım; bundan önce Watch gt 2 vardı. Kesinlikle Watch gt 2 ekran çözünürlüğü menü geçişleri falan bu saatten çok daha iyi. Üstelik Bluetooth sürekli kopuyor. Geri tuşuna basıp şöyle bir an duruyor sonra gerekli aksiyonu alıyor. Özellik olarak daha çok özellik var gibi yakılan tüm kaloriyi gösterme gibi. Ama şu an ikimlemdeyim geri verip vermeme konusunda
Bir aydır bisiklet kullanmıyorum ama en son nabız bilgisini de aktarıyordu. Strava onu da paraya dökmediyse eğer tabi. Yarın bir kontrol ederim.Hocam amazfit 5 aldığımızda nabizi anlık strava ekranında görebilirmiyiz sürüş esnasında ? Yoksa stravada ücretli üyelik vs mi istiyor?
Bir aydır bisiklet kullanmıyorum ama en son nabız bilgisini de aktarıyordu. Strava onu da paraya dökmediyse eğer tabi. Yarın bir kontrol ederim.
Bakabildiniz mi hocam acaba?Bir aydır bisiklet kullanmıyorum ama en son nabız bilgisini de aktarıyordu. Strava onu da paraya dökmediyse eğer tabi. Yarın bir kontrol ederim.