hardnrocker
Aktif Üye
- Tepki
- 82
- İsim
- hard rocker
- Bisiklet
- Kron
sorunu çözebildiniz miArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
Samsung Galaxy Watch 4ümü yeni bir telefona eşleyecektim ve eşledim de ancak şöyle bir hata oldu. Google hesabımı saate eklemeye çalışırken hep hata alıyorum 3 gündür bu hatayla uğraşıyorum yabancı forumlarda ki tüm önerileri denedim olmadı önceki bağlı olduğu telefonda hiç böyle bir hata olmamıştı sizce neden?297022 dosyayı görüntüle
Hayır hocam samsungun forumuna falan yazdım sadece 1 kisi cevapladı WhatsApp numarasına fakan yazdım telefonunuzdan kaynaklı dediler gecistirdiler yani kisaca suan play storea giremiyorum o yuzden icine uygulama kuramiyorum. Artık son çare saate adb debugging ( wifi üzerinden ayıklama) ile saate uygulama kuracağım ve ayrıca Samsung'un google hesabima saat üzerinden giris yapmaya imkan tanımaması cok sacma ama hala pes etmedim arada oturm acmaya çalışıyorum bakalim belki olursorunu çözebildiniz mi
Gt runnerdan strava(telefondaki standart üyelik) veri medya, ya da görsel olarak atılıyor. Stravanın kendi kaydı gibi görünmüyor. Ya da ben aksini bilmiyorum.Akıllı saat ile ilgili önceki sayfaları da okudum. fiyat/performans olarak ve bisiklette benim en çok dikkate aldığım stravaya kayıtların otomatik, tutarlı olarak atılması önemli.sizin verdiğiniz değerlerin tutarlı olduğunu gördüm.Gt runner tavsiye eder misiniz? Olumsuz gördüğünüz yönleri nelerdir ? Aktif kullanımda şarjı ne kadar gidiyor? Bilgilendirme yaparsanız çok memnun olurum.
Cihazınız androidise eğer app galery güncelleyerek Health Sync uygulamasını kurarsanız geçmiş aktiviteleriniz dahil sorunsuz doğru tutarlı aktarırsınız.Gt runnerdan strava(telefondaki standart üyelik) veri medya, ya da görsel olarak atılıyor. Stravanın kendi kaydı gibi görünmüyor. Ya da ben aksini bilmiyorum.
Ben salı perş 1er saat ve pazar günü ise 3 saate yakın aktif spor veri kaydı için kullandığımda bana 10 gün gidiyor. Bu sürede telefın görüşmesini nadiren saat üzerinden yapıyorum, bilidirmleri saatte aktive etmedim. Geceleri de takmıyorum. Ve şarj 15 20 arasındayken şarj ediyorum.
Şarj süresi, strava ile gelen uyum ve fiyatı için almıştım. Memnunum. Tavsiye ederim.
Bilgilendirme için teşekkürler, fakat stravanin kendi kaydı gibi olmuyor dediğiniz kısmı tam anlayamadım görsel paylaşma şansınız var mı ? Ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum.Gt runnerdan strava(telefondaki standart üyelik) veri medya, ya da görsel olarak atılıyor. Stravanın kendi kaydı gibi görünmüyor. Ya da ben aksini bilmiyorum.
Ben salı perş 1er saat ve pazar günü ise 3 saate yakın aktif spor veri kaydı için kullandığımda bana 10 gün gidiyor. Bu sürede telefın görüşmesini nadiren saat üzerinden yapıyorum, bilidirmleri saatte aktive etmedim. Geceleri de takmıyorum. Ve şarj 15 20 arasındayken şarj ediyorum.
Şarj süresi, strava ile gelen uyum ve fiyatı için almıştım. Memnunum. Tavsiye ederim.
Buradaki yöntemi bilmiyordum, denicem.Cihazınız androidise eğer app galery güncelleyerek Health Sync uygulamasını kurarsanız geçmiş aktiviteleriniz dahil sorunsuz doğru tutarlı aktarırsınız.
Bilgilendirme için teşekkürler, fakat stravanin kendi kaydı gibi olmuyor dediğiniz kısmı tam anlayamadım görsel paylaşma şansınız var mı ? Ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum.
telefonunuz android mi yoksa ios muHayir hocam
Hayır hocam samsungun forumuna falan yazdım sadece 1 kisi cevapladı WhatsApp numarasına fakan yazdım telefonunuzdan kaynaklı dediler gecistirdiler yani kisaca suan play storea giremiyorum o yuzden icine uygulama kuramiyorum. Artık son çare saate adb debugging ( wifi üzerinden ayıklama) ile saate uygulama kuracağım ve ayrıca Samsung'un google hesabima saat üzerinden giris yapmaya imkan tanımaması cok sacma ama hala pes etmedim arada oturm acmaya çalışıyorum bakalim belki olur
Xiaomi Redmi S2 hocam android 9 MIUI 12 kurulu root vs atmadım hiç bir parçası değişmedi. Hala çözemedim sorunun kesin çözümü telefonu değiştirmek ama saat yüzünden telefonu değiştirmek çok saçmatelefonunuz android mi yoksa ios mu
İyi günler GT runner aldım.baya bir güncelleme yaptı.strava kaydı yapmak istediğimde bu hatayı veriyor.Cozumunu biliyor musunuz?Buradaki yöntemi bilmiyordum, denicem.
Şöyle söyleyim. Saatteki etkinlik verisi doğrudan stravaya düşmüyordu. Huawei sağlık uygulamasındaki veriyi paylaş dediğimde stravaya görsel olarak atıyordu, doğrudan bir senkronizasyonu bilmiyordum, ta ki üstteki mesaja kadar.
İyi günler GT runner aldım.baya bir güncelleme yaptı.strava kaydı yapmak istediğimde bu hatayı veriyor.Cozumunu biliyor musunuz?
Birde saatle beraber Bluetooth kulaklık bağlayıp telefon görüşmesini kulaklıktan nasıl yapıyoruz bu iki konuyu çözemedim.Yardimlarinizi bekliyorum
Strava ile
298037 dosyayı görüntüle
Teşekkür ederim bende videodaki tüm aşamaları yapıyorum fakat tam eşleştirme kısmında ağ bağlantı hatası alıyorum.Hevesimi kursağımda bıraktırdı bu hata.Fırsat bulup uğraşamadım fakat alttakini buldum işinize yararsa.
Sonunda yapabildim.Teşekkür ederim bende videodaki tüm aşamaları yapıyorum fakat tam eşleştirme kısmında ağ bağlantı hatası alıyorum.Hevesimi kursağımda bıraktırdı bu hata.
Diğer healt sync uygulaması strava aktarımı oldu gibi görünüyor fakat onun da 8 gün sonra ücretli olacağı yazıyor.
Sonuçları buraya da atarsanız sevinirim.Teşekkür ederim bende videodaki tüm aşamaları yapıyorum fakat tam eşleştirme kısmında ağ bağlantı hatası alıyorum.Hevesimi kursağımda bıraktırdı bu hata.
Diğer healt sync uygulaması strava aktarımı oldu gibi görünüyor fakat onun da 8 gün sonra ücretli olacağı yazıyor.
Sonunda yapabildim.
telefonun uygulamalar kısmından ön belleği tamamen temizleme işlemi yapıp Huawei sağlık uygulamasi profilinden çıkış yapıp o şekilde denedim ve strava ile ilişkilendirme başarılı oldu.Sonra yeniden giriş yaparak saati bağladım şimdilik sorun yok görünüyor.
yarın bisiklet turunu saat ile yapacağım bakalım sonuç nasıl olacak.Benim gibi problem yaşayanlara çözüm olur diye yazmak istedim.
Bu haber kötü oldu bende eslestirebildim diye sevinmiştim.insallah tek seferlik bir hatadır.Huawei sağlık uygulamasında strava ile ilişkilendirildiği yazıyor ama dün 6 km koştum saatteki veri stravaya düşmedi. Arada olan bişey mi yoksa başka bir sorun mu var anlamadım.
Always on display mi yaptınız?Evden çıkarken %97 idi.sürüş toplamda dinlenmeler de dahil 4,5 saat sürdü geldiğimde şarjı %68 e düşmüştü.Beklediğimden daha çok pil harcamış oldu.
Hayır ama kolu hareket ettirdigimde ekran açılır konumdaydi.Ayrica kalp ritmi için de sürekli sesli bildrim yaptı artı titreşim ile de uyarı geliyordu sürekli. ondan oldu diye tahmin ediyorum.Always on display mi yaptınız?