Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Akıllı bileklik ya da akıllı saat önerisi

Mi band serisinde şarjın kaç gün gittiğini gösteriyordu. GT Watch serisinde nereden öğrenirim? Ya da runner üstünde var mı?

Scudo
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
Samsung Galaxy Watch 4ümü yeni bir telefona eşleyecektim ve eşledim de ancak şöyle bir hata oldu. Google hesabımı saate eklemeye çalışırken hep hata alıyorum 3 gündür bu hatayla uğraşıyorum yabancı forumlarda ki tüm önerileri denedim olmadı önceki bağlı olduğu telefonda hiç böyle bir hata olmamıştı sizce neden?297022 dosyayı görüntüle
sorunu çözebildiniz mi

Hayir hocam
sorunu çözebildiniz mi
Hayır hocam samsungun forumuna falan yazdım sadece 1 kisi cevapladı WhatsApp numarasına fakan yazdım telefonunuzdan kaynaklı dediler gecistirdiler yani kisaca suan play storea giremiyorum o yuzden icine uygulama kuramiyorum. Artık son çare saate adb debugging ( wifi üzerinden ayıklama) ile saate uygulama kuracağım ve ayrıca Samsung'un google hesabima saat üzerinden giris yapmaya imkan tanımaması cok sacma ama hala pes etmedim arada oturm acmaya çalışıyorum bakalim belki olur :(

Akıllı saat ile ilgili önceki sayfaları da okudum. fiyat/performans olarak ve bisiklette benim en çok dikkate aldığım stravaya kayıtların otomatik, tutarlı olarak atılması önemli.sizin verdiğiniz değerlerin tutarlı olduğunu gördüm.Gt runner tavsiye eder misiniz? Olumsuz gördüğünüz yönleri nelerdir ? Aktif kullanımda şarjı ne kadar gidiyor? Bilgilendirme yaparsanız çok memnun olurum.
Gt runnerdan strava(telefondaki standart üyelik) veri medya, ya da görsel olarak atılıyor. Stravanın kendi kaydı gibi görünmüyor. Ya da ben aksini bilmiyorum.

Ben salı perş 1er saat ve pazar günü ise 3 saate yakın aktif spor veri kaydı için kullandığımda bana 10 gün gidiyor. Bu sürede telefın görüşmesini nadiren saat üzerinden yapıyorum, bilidirmleri saatte aktive etmedim. Geceleri de takmıyorum. Ve şarj 15 20 arasındayken şarj ediyorum.

Şarj süresi, strava ile gelen uyum ve fiyatı için almıştım. Memnunum. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: hardnrocker
Gt runnerdan strava(telefondaki standart üyelik) veri medya, ya da görsel olarak atılıyor. Stravanın kendi kaydı gibi görünmüyor. Ya da ben aksini bilmiyorum.

Ben salı perş 1er saat ve pazar günü ise 3 saate yakın aktif spor veri kaydı için kullandığımda bana 10 gün gidiyor. Bu sürede telefın görüşmesini nadiren saat üzerinden yapıyorum, bilidirmleri saatte aktive etmedim. Geceleri de takmıyorum. Ve şarj 15 20 arasındayken şarj ediyorum.

Şarj süresi, strava ile gelen uyum ve fiyatı için almıştım. Memnunum. Tavsiye ederim.
Cihazınız androidise eğer app galery güncelleyerek Health Sync uygulamasını kurarsanız geçmiş aktiviteleriniz dahil sorunsuz doğru tutarlı aktarırsınız.

Bilgilendirme için teşekkürler, fakat stravanin kendi kaydı gibi olmuyor dediğiniz kısmı tam anlayamadım görsel paylaşma şansınız var mı ? Ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum.

Cihazınız androidise eğer app galery güncelleyerek Health Sync uygulamasını kurarsanız geçmiş aktiviteleriniz dahil sorunsuz doğru tutarlı aktarırsınız.
Buradaki yöntemi bilmiyordum, denicem.

Bilgilendirme için teşekkürler, fakat stravanin kendi kaydı gibi olmuyor dediğiniz kısmı tam anlayamadım görsel paylaşma şansınız var mı ? Ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum.

Şöyle söyleyim. Saatteki etkinlik verisi doğrudan stravaya düşmüyordu. Huawei sağlık uygulamasındaki veriyi paylaş dediğimde stravaya görsel olarak atıyordu, doğrudan bir senkronizasyonu bilmiyordum, ta ki üstteki mesaja kadar.

Bu arada farklı bir konuda bilgi vermek istiyorum. Huawei Runner saatte daha önceden saatte kamera tuşu ile fotoğraf çekmek için aynı marka telefon gerekebilir demiştim. Yani kullanamıyorum diye yazmıştım. Dün telefonda tüm güncellemeleri yaptım.
Bir de huawei sağlık programı içindeki appgallery içinde camera opus yükledim. Ben sadece dekanşör tuşu beklerken saat kadranı üzerinde, daha iyisi oldu.
Fakat whatsapp üzerinden gelen aramaları anında gösterme ve cevaplama düzelmedi. Başka bir forumda runner üzerinde cevap verebildiğini yazmıştı.

Dosyalar

• IMG_20221128_114115.jpg
    IMG_20221128_114115.jpg
    85 KB · Okunma: 40
  • Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Hayir hocam
Hayır hocam samsungun forumuna falan yazdım sadece 1 kisi cevapladı WhatsApp numarasına fakan yazdım telefonunuzdan kaynaklı dediler gecistirdiler yani kisaca suan play storea giremiyorum o yuzden icine uygulama kuramiyorum. Artık son çare saate adb debugging ( wifi üzerinden ayıklama) ile saate uygulama kuracağım ve ayrıca Samsung'un google hesabima saat üzerinden giris yapmaya imkan tanımaması cok sacma ama hala pes etmedim arada oturm acmaya çalışıyorum bakalim belki olur :(
telefonunuz android mi yoksa ios mu

telefonunuz android mi yoksa ios mu
Xiaomi Redmi S2 hocam android 9 MIUI 12 kurulu root vs atmadım hiç bir parçası değişmedi. Hala çözemedim sorunun kesin çözümü telefonu değiştirmek ama saat yüzünden telefonu değiştirmek çok saçma :(

Buradaki yöntemi bilmiyordum, denicem.

Şöyle söyleyim. Saatteki etkinlik verisi doğrudan stravaya düşmüyordu. Huawei sağlık uygulamasındaki veriyi paylaş dediğimde stravaya görsel olarak atıyordu, doğrudan bir senkronizasyonu bilmiyordum, ta ki üstteki mesaja kadar.
İyi günler GT runner aldım.baya bir güncelleme yaptı.strava kaydı yapmak istediğimde bu hatayı veriyor.Cozumunu biliyor musunuz?
Birde saatle beraber Bluetooth kulaklık bağlayıp telefon görüşmesini kulaklıktan nasıl yapıyoruz bu iki konuyu çözemedim.Yardimlarinizi bekliyorum
Strava ile
Screenshot_2022-12-03-21-28-36-018_com.huawei.health.jpg

İyi günler GT runner aldım.baya bir güncelleme yaptı.strava kaydı yapmak istediğimde bu hatayı veriyor.Cozumunu biliyor musunuz?
Birde saatle beraber Bluetooth kulaklık bağlayıp telefon görüşmesini kulaklıktan nasıl yapıyoruz bu iki konuyu çözemedim.Yardimlarinizi bekliyorum
Strava ile
298037 dosyayı görüntüle

Fırsat bulup uğraşamadım fakat alttakini buldum işinize yararsa.

Fırsat bulup uğraşamadım fakat alttakini buldum işinize yararsa.
Teşekkür ederim bende videodaki tüm aşamaları yapıyorum fakat tam eşleştirme kısmında ağ bağlantı hatası alıyorum.Hevesimi kursağımda bıraktırdı bu hata.
Diğer healt sync uygulaması strava aktarımı oldu gibi görünüyor fakat onun da 8 gün sonra ücretli olacağı yazıyor.
Teşekkür ederim bende videodaki tüm aşamaları yapıyorum fakat tam eşleştirme kısmında ağ bağlantı hatası alıyorum.Hevesimi kursağımda bıraktırdı bu hata.
Diğer healt sync uygulaması strava aktarımı oldu gibi görünüyor fakat onun da 8 gün sonra ücretli olacağı yazıyor.
Sonunda yapabildim.
telefonun uygulamalar kısmından ön belleği tamamen temizleme işlemi yapıp Huawei sağlık uygulamasi profilinden çıkış yapıp o şekilde denedim ve strava ile ilişkilendirme başarılı oldu.Sonra yeniden giriş yaparak saati bağladım şimdilik sorun yok görünüyor.
yarın bisiklet turunu saat ile yapacağım bakalım sonuç nasıl olacak.Benim gibi problem yaşayanlara çözüm olur diye yazmak istedim.

Son düzenleme:

Sonunda yapabildim.
telefonun uygulamalar kısmından ön belleği tamamen temizleme işlemi yapıp Huawei sağlık uygulamasi profilinden çıkış yapıp o şekilde denedim ve strava ile ilişkilendirme başarılı oldu.Sonra yeniden giriş yaparak saati bağladım şimdilik sorun yok görünüyor.
yarın bisiklet turunu saat ile yapacağım bakalım sonuç nasıl olacak.Benim gibi problem yaşayanlara çözüm olur diye yazmak istedim.
Sonuçları buraya da atarsanız sevinirim.

Huawei sağlık uygulamasında strava ile ilişkilendirildiği yazıyor ama dün 6 km koştum saatteki veri stravaya düşmedi. Arada olan bişey mi yoksa başka bir sorun mu var anlamadım.

Huawei sağlık uygulamasında strava ile ilişkilendirildiği yazıyor ama dün 6 km koştum saatteki veri stravaya düşmedi. Arada olan bişey mi yoksa başka bir sorun mu var anlamadım.
Bu haber kötü oldu bende eslestirebildim diye sevinmiştim.insallah tek seferlik bir hatadır.

(link) Ben bunu kullanıyorum bütün bisiklet uygulamalarını yükledim bisiklet üzerinde iken çok işime yarıyor.

Evet,bugün 80 km lik bisiklet turu gerçekleştirdim.Ben saatten, arkadaşım ise stravanin kendi uygulamasından açtı.Sonuç; arada cok ufak farklarla değerler tutup kayıt stravaya otomatık düştü.Bir çok değer birbirine çok yakın sonuçlar verdi.Healt sağlık uygulamasını strava ile iliskilendirdim.Ayrıca healt sync ile de stravaya aktarima onay verdim.
Bugun ki sürüş ile alakalı videoda çektim birkaç güne yayınlarım.izlemek için @2teker1sporseverScreenshot_2022-12-04-18-34-44-239_com.strava.jpg
Bu arada şarj konusunu da belirteyim.Evden çıkarken %97 idi.sürüş toplamda dinlenmeler de dahil 4,5 saat sürdü geldiğimde şarjı %68 e düşmüştü.Beklediğimden daha çok pil harcamış oldu.

Evden çıkarken %97 idi.sürüş toplamda dinlenmeler de dahil 4,5 saat sürdü geldiğimde şarjı %68 e düşmüştü.Beklediğimden daha çok pil harcamış oldu.
Always on display mi yaptınız?

Always on display mi yaptınız?
Hayır ama kolu hareket ettirdigimde ekran açılır konumdaydi.Ayrica kalp ritmi için de sürekli sesli bildrim yaptı artı titreşim ile de uyarı geliyordu sürekli. ondan oldu diye tahmin ediyorum.

Geri