serdarvekedisi
Daimi Üye
- Tepki
- 265
- İsim
- Serdar
- Başlangıç
- 1994—95
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Hocam cevabınız için teşekkür ederim
Biraz daha saatlere bakınca en 1.5k bandında en iyi saatin (link) olduğuna karar verdim. Çoğu konuda bip 3 proyu tokatlıyor. Ama aynı zamanda aklımda biraz daha para koyup (link) almak var yani kafam biraz karışık.
Sizce aradaki farkı vermeye değer mi? Yada 2.5k-3k arasında daha iyi bir saat var mı? (Huawei saatler Stravayla senkronizasyon sıkıntısından dolayı çok kafama yatmadı)
Benim aklıma watch 4 daha çok yattı. Hocam bide saatte wi-fi özelliği varmış saatteki wifiyle ne yapabiliriz mesela içine Messengerin wearOS uygulamasını kurup mesajlara yanıt verebilir miyiz?
Bide LTE ne işe yarıyor saatten sim kart takmadan arama yapmaya mi yarıyor?
Watch 4e Strava indirip kayıtları direkt Strava üzerinden alabilmek mantıklı geliyor bana. Hem wearOS oluşu içine apk uygulama kurmayı da mümkün kılıyor galiba. Mesela hocam stravanin beacon özelliğini sağlayan bir uygulamayı saate kursam belli kişilerle konum da paylaşırım acil durumda işe yarar.
Merhaba.
Xiaomi Mi Band 5 kullanıyorum. Bir süredir akıllı saatleri özellikle spor amaçlı kullanım için araştırıyorum. Henüz satın almadım. Samsung Galaxy Watch 4'ün yapabildikleri (özellikleri) için gerçek bir akıllı saat deniliyor. Ancak Samsunglarla ilgili genel anlamda iki memnuniyetsizlik okudum. Birincisi şarj süresinin çok kısa olması (1-1,5 gün). İkincisi ise sensörlerinden alınan değerlere güvensizlik duyulması. Bu sebeplerle spor amaçlı kullanım için pek tavsiye edilmiyor. Bu amaçla tavsiye edilen saat genellikle Huawei GT Runner oldu. Ancak bu saat de Samsung kadar özellikli değil. Sensör hassasiyetlerinin daha iyi olduğu söyleniyor.
Yukarıda yazdığım gibi bir süredir yoğun şekilde araştırıyorum. Henüz herhangi bir akıllı saat almadım. Spor amaçlı değil de, amacım günlük kullanım olsaydı, şarj konusunu da göze alır, Samsung'u tercih ederdim.