Kerem Tarık
Üye
- Tepki
- 118
- İsim
- Kerem Tarık
- Başlangıç
- 2004—05
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Amazfit'ler gömülmüşse az bile yapılmış. Kendim de Amazfit Stratos kullanıyorum, Amazfit'ler nabız ölçme konusunda gördüğüm en ama en rezil saatlerdir. Yukarıda alıntıladığım kendi mesajımdaki grafikten rezalete bakıverin. Ha elinizde Stratos (Pace 2/Stratos 2 diye de geçer) Stratos 3 vardır, harici sensör ile mükemmelen iş görür, bread crumb (ekmek parçası, masaldan ilhamla ortaya çıkmış bir terim) navigasyon ve back track gibi gayet zamanına göre iyi özellikleri vardır. Ama üzerindeki nabız sensörleri fena, Amazfit deyince kaçın) Zamanında 250₺'ye aldığım Honor Band 5 aktivite sırasında nabız okuma açısından Amazfit düz ilerleyemezlen onun etrafında halkalar çiziyor. Bileğimden biraz yukarı kaydırıp sıkıca takınca Polar Verity Sense nabız sensörüme yakın sonuçlar veriyor bu sırada Amazfit kumda oynuyor. T-rex konusuna gelirse, berbat nabız sensörünün üzerine harici sensör desteklememesi de tüy dikmiş oluyor. Umarım Amazfit'i hakettiği şekilde gömebilmişimdir.
Bana cevap vermişsiniz fakat verdiğiniz cevap, benim iletimle pek alakalı değil. İlk olarak ben amazfitleri genellemedim, mesajımda trexden bahsettiğim gayet açık. Trexin nabız performansı beğenilmemiş, bende nabız bandı ile test yapıp nasıl kullanılması gerektiğini gayet net mesajımda açıkladım. Yaklaşık 4bin kilometreden fazla sorunsuz kullandığım saatide nabzı için gömemem.
Yanlış hatırlamıyorsam zamanında memoryexpress de indirimde 30-40 cad'a aldığım bir saatti. Saatin ne vereceği belli, bu saate sensör bağlanabilir diye satılmadı, yapamadığı hiç bir özellik bu saate var diye satılmadı. Bu kategorideki saatler 7/24 kolumda takılı olsun, şekli şemali olsun, su almasın, light sport modunda takılsın diye satılan saatler. Bunlardan fazlasını beklememek gerekli, çünkü fiyat zaten dipte, fiyatı dipte olan üründe kullanılan çiplerde kaliteli olamaz. Trex vaat ettiğini verdimi evet verdi.