Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Akıllı bileklik ya da akıllı saat önerisi

Aslın da aklımda uzun bir süredir fenix 6 pro var malum fiyatlardan dolayı yurt dışından getirtme eğilimine yöneldim fakat o da gerçekleşmedi henüz

Fenix’i getirttiğim zaman 1 yıl garantisi olması ve forumda okuduğum kadarıyla şuan bilmiyorum ama Baytekinin garanti konusun da çok yardımcı olmadıklarını gözlemledim..

Polar’ın elbette özellikle Gps ve haritalama konusun da fenix ile yarışabileceğini sanmıyorum bu benim kendi yorumum iki saatide kullanmadım bunu belirtmek isterim..

Fenix 6 pro yu almaya yöneldikçe polar cihazlar da indirime gidiyor kafam karışık şuan bilemedim.😁
Yurtdışından alma düşüncen varsa Haziran sonu Türkiye'ye geliyorum, getirebilirim herhangi bir ekstra ücret talep etmeden.

Scudo
Yurtdışından alma düşüncen varsa Haziran sonu Türkiye'ye geliyorum, getirebilirim herhangi bir ekstra ücret talep etmeden.
Çok teşekkür ederim o süre zarfı içerisinde almazsam sizinle irtibata geçerim mutlaka.🙏

Biraz önce HB siparişi geçtim. 3200 TL olarak indirimde idi. Puan ile filan 3100 TL civarlarına geldi. Özellikleri ve görünüşü hoşuma gitti. 2-3 ay önce amezfit pro düşünüyordum. Yine HB de 1700 civarları filandı. İndirimde mavi renk olduğundan beklemeye almıştım. Fakat sonradan fiyat arttı. Buna kısmetmiş. Amzezfit pro 2 tercih edecektim fakat onda da sesli görüşme yok. Bisiklette iken kısa süreli görüşmelerde çok işe yarar diye düşündüğümden bu özelliğin olmasını istedim. Yoksa durup çağrı cevaplamak zor oluyor.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Merhaba.
Huawei GT Runner ile ilgili dikkatimi çeken bir durumu daha paylaşmak istiyorum. Aşağıdaki fotoğraflarda görüldüğü üzere, herhangi bir aktivite esnasında ilgili uygulama otomatik olarak duruyor ve başlıyor. Ancak süre bilgisi saymaya devam ediyor. Ben bunun hata olduğunu düşünüyorum.
Yürüyüş yaparken mola verdim. Adım sayısı ve mesafe verileri durdu; ancak süre sayımı devam etti. Bunun da otomatik olarak diğer veriler gibi durması ve başlamasını isterdim. Benim için önemli olan aktivite esnasında harcanan zamanı görmem.

IMG_20221030_195626.jpg

IMG_20221030_195844.jpg
Biraz önce HB siparişi geçtim. 3200 TL olarak indirimde idi. Puan ile filan 3100 TL civarlarına geldi. Özellikleri ve görünüşü hoşuma gitti. 2-3 ay önce amezfit pro düşünüyordum. Yine HB de 1700 civarları filandı. İndirimde mavi renk olduğundan beklemeye almıştım. Fakat sonradan fiyat arttı. Buna kısmetmiş. Amzezfit pro 2 tercih edecektim fakat onda da sesli görüşme yok. Bisiklette iken kısa süreli görüşmelerde çok işe yarar diye düşündüğümden bu özelliğin olmasını istedim. Yoksa durup çağrı cevaplamak zor oluyor.

(link)

Birkaç gün önce denemek amaçlı Huawei GT Runner ile yaklaşık 42 dakika görüşme yaptım. Bu süre sonunda %24 olan şarjı, %18'e indi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hardnrocker
Pardon yanlış yazdım. F/P olarak, huawei gt runner bisiklette en iyisi denebilir mi? Sizde ki beni aşar. = ))
ben gt runner kullanıyorum. saatten veriye bakabiliyorsunuz, sağlık uygulamasına verileri de atıyor. hangi vereye daha çok ihtiyacınız var bilmiyorum ama rota, hız,, ort hız, yükseklik, toplam iniş gibi veri alınabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: hardnrocker
Merhaba.
Huawei GT Runner ile ilgili dikkatimi çeken bir durumu daha paylaşmak istiyorum. Aşağıdaki fotoğraflarda görüldüğü üzere, herhangi bir aktivite esnasında ilgili uygulama otomatik olarak duruyor ve başlıyor. Ancak süre bilgisi saymaya devam ediyor. Ben bunun hata olduğunu düşünüyorum.
Yürüyüş yaparken mola verdim. Adım sayısı ve mesafe verileri durdu; ancak süre sayımı devam etti. Bunun da otomatik olarak diğer veriler gibi durması ve başlamasını isterdim. Benim için önemli olan aktivite esnasında harcanan zamanı görmem.
Bence, o aktivite içindeki toplam süreyi hesaplıyor. Yani bunun içinde küçük dinlenmeler, başka dış etmenler vb. de dahil.

Bence, o aktivite içindeki toplam süreyi hesaplıyor. Yani bunun içinde küçük dinlenmeler, başka dış etmenler vb. de dahil.
Şöyle ki: Egzersizi başlatmanızla birlikte süre de başlıyor. Bisiklet kullanırken aktiviteyi başlatıyorum. Ara verdiğim zaman o süre işlemeye devam ediyor. Diyelim ki uygulamayı başlatmamla bitirmem arasında 2 saat var. Bu iki saat içinde toplam 15 km bisiklet sürdüm. Aslında bu sürenin tamamında değil, sadece 1,5 saati bisiklet sürmekle geçmiştir. Öncesinde Xiaomi Mi Band 5 kullanıyordum. Süreyi de egzersizle birlikte durduruyordu. Ben de pedal çevirdiğim ya da yürüyüş yaptığım süreyi net olarak biliyordum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Şöyle ki: Egzersizi başlatmanızla birlikte süre de başlıyor. Bisiklet kullanırken aktiviteyi başlatıyorum. Ara verdiğim zaman o süre işlemeye devam ediyor. Diyelim ki uygulamayı başlatmamla bitirmem arasında 2 saat var. Bu iki saat içinde toplam 15 km bisiklet sürdüm. Aslında bu sürenin tamamında değil, sadece 1,5 saati bisiklet sürmekle geçmiştir. Öncesinde Xiaomi Mi Band 5 kullanıyordum. Süreyi de egzersizle birlikte durduruyordu. Ben de pedal çevirdiğim ya da yürüyüş yaptığım süreyi net olarak biliyordum.
Saatin ayarlarında "autopause" özelliği mutlaka vardır... Biraz ayarları kurcalayınız ;)

Aynen, etkinlik saptama özellik olabilir. Ya da el ile durdurmak veya pause yapılacak o zaman. O da akıllı saat için saçma olur dediğiniz gibi.

Merhaba.

296896 dosyayı görüntüle

296897 dosyayı görüntüle

Birkaç gün önce denemek amaçlı Huawei GT Runner ile yaklaşık 42 dakika görüşme yaptım. Bu süre sonunda %24 olan şarjı, %18'e indi.
Yaptığınız egzersizi stravaya aktarırsanız istediğiniz şekilde süreyi görebilirsiniz. Kendi uygulamasında maalesef istediğiniz şekilde gözükmüyor

Gt runner kullananlar, ekran koruyucu kullanıyor musunuz, ya da hangisi?

Ben kullanmıyorum, ama tavsiye gelirse düşünürüm.
Ekran çok büyük, sağa sola değme riski çok. Ben de biraz sakarım, çarptığınız oldu mu, sorun çıkmıykrsa kendi korumasında takmaya gerek yok. Bir de güncelleme üstüne güncelleme geliyor. Yeni ya, eski üretim olup kutuda kaldığından mı?

Ekran çok büyük, sağa sola değme riski çok. Ben de biraz sakarım, çarptığınız oldu mu, sorun çıkmıykrsa kendi korumasında takmaya gerek yok. Bir de güncelleme üstüne güncelleme geliyor. Yeni ya, eski üretim olup kutuda kaldığından mı?
Ben yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. İlk hafta çok sık güncelleme geldi. Sonra gelmedi ama normal zamanla güncellenecektir. Asansörün içeri açılan kapısına çarptım bir kez. Saatin tanıtımını yapanlar camın dışarda değil içerde olmasını sporcuların olası çarpmalarına karşı koruma amaçlı yapıldığından bahsetmişlerdi.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Ben yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. İlk hafta çok sık güncelleme geldi. Sonra gelmedi ama normal zamanla güncellenecektir. Asansörün içeri açılan kapısına çarptım bir kez. Saatin tanıtımını yapanlar camın dışarda değil içerde olmasını sporcuların olası çarpmalarına karşı koruma amaçlı yapıldığından bahsetmişlerdi.
Aynen, camın konumu ondan dolayı. G-shock var bende eski. Onda da konum aynı. Fakat günlük kullanımdaki koruyuculuğunu merak ettim, hem çerçevenin hem de gorilla glass olmasının. Tahminimce tam kaplayan plastik çirkin duracak. Sade film yeterli olur mu acaba?

Son düzenleme:
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
Samsung Galaxy Watch 4ümü yeni bir telefona eşleyecektim ve eşledim de ancak şöyle bir hata oldu. Google hesabımı saate eklemeye çalışırken hep hata alıyorum 3 gündür bu hatayla uğraşıyorum yabancı forumlarda ki tüm önerileri denedim olmadı önceki bağlı olduğu telefonda hiç böyle bir hata olmamıştı sizce neden?Screenshot_2022-11-14-23-18-56-978_com.samsung.android.waterplugin.jpg

Memnun musunuz, adres rica edebilir miyim? Kullanımda sıkıntılı durumlar var mı? Yoksa sadece cama film yeterli mi?
Yumuşak silikondan yapılmış. Takıp çıkartması kolay. Sadece Ekran koruyucudan farklı olarak saatin kasasını da koruyor. Saatin görünürlüğüne ve dokunmatiğine olumsuz etkisi yok. Bunu tercih etmemdeki sebep doğa gezisi yaparken, ağaç ve çalıların saat ile teması olursa çizilmesini önlemek. Son olarak takıp çıkartması çok kolay, zahmetsiz. Bu sebeplerden dolayı üründen memnunum.
Olumsuz yanları ise: Elleri yıkarken arasına su kaçmaması ihtimali, saati 1-2 cm yukarı çekince bu durum sorun olmaktan çıkıyor. Bir de zamanla (benzer ürünlerde olduğu gibi) sararma ihtimali.

Geri