Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Akıllı bileklik ya da akıllı saat önerisi

• Beğen
Tepkiler: hardnrocker
Scudo
Kılıf takıp estetiği bozmamak lazım😉😇 297055 dosyayı görüntüle
Hiç için cız etmiyor mu hocam? = )) Aslında telefon, saati böyle kullanmak lazım fakat imkanlar ile alakalı.
Bu arada GT Runner çok hoşuma gitmeye başladı. Mi band 6 kullandığımdan ilkin kazulet gibi gelmişti saat. Özellikler güncellendikçe hoşuma gitti. Dün akşam 10 taneye yakın güncelleme yükledim. Sıra ile hepsini yükledi saat. Kaç saat sürdü hatırlamıyorum. Tek eksi özellik şimdilik, benim için, kamera kumandasının sadece Huawei telefonlar ile çalışması oldu. Bunu değiştirmenin yolu var mı acaba?

Son düzenleme:
Hiç için cız etmiyor mu hocam?
Ufak tefek çarpmalar oluyor... Onlarda çizik oluşturmuyor... İşin açığı o kılıfı takip yıllarca o şekilde kullanacağıma biraz daha dikkatli olup o riski de alırım ;)

Saatte kılıf falan kullanmak bana mantıklı gelmiyor. Eşyayı eskitmekten yanayım ben de

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Bende dambıl da var. Bisiklet olmasa da kesin dambıllarla parçalarım ekranı. Ekran büyük ve ben de sakarım biraz. Bazen paldır küldür iş yaparım.

Biraz önce geldi koruyucu. Görüntüyü biraz bozsa da, kendi bozulmasından iyidir. Zaten silikon eskiyince büyük bir ihtimal yenisini almam, ya da şeffaf film takarım en fazla.

Dosyalar

• IMG_20221117_130447.jpg
    IMG_20221117_130447.jpg
    105,2 KB · Okunma: 67
  • IMG_20221117_130500.jpg
    IMG_20221117_130500.jpg
    108,7 KB · Okunma: 66
Huawei saat kullananlar, telefondan uzaklaşınca, yani bağlantı kopunca kol saatinden bildirim alma imkanı var mı? Hani telefonu bir yerde unutma ihtimaline karşı kullanmak üzere.

Huawei saat kullananlar, telefondan uzaklaşınca, yani bağlantı kopunca kol saatinden bildirim alma imkanı var mı? Hani telefonu bir yerde unutma ihtimaline karşı kullanmak üzere.
Ayarlardan bluetooth baglantısı kopunca uyar seçeneğini aktif edersen,bağlantı kopunca uyarır seni.

Ayarlardan bluetooth baglantısı kopunca uyar seçeneğini aktif edersen,bağlantı kopunca uyarır seni.
Onu telefon üzerindeki programda işaretledim hocam. Fakat saati kapatsam da, telefonun bluetooth'unu kapatsam da bildirim vermiyor. Saat üzerinde de ona benzer bir ayar bulamadım.

2 sene huawei gt2e kullandım, şimdi de gt3 kullanıyorum. her türlü doğa aktivitesinde, dağda, tırmanışta, tuzlu suda kullandım ve saatte en ufak bir deforme veya çizik bile oluşmadı. bunların yanında yatağım duvara bitişik olduğu için bazen uyurken saati duvara sürttüğüm falan da oluyor. hem kasa hem de ekran herhangi bir koruyucuya gerek duymayacak kadar sağlam. görüntüsünü bozmayın derim ben.

Onu telefon üzerindeki programda işaretledim hocam. Fakat saati kapatsam da, telefonun bluetooth'unu kapatsam da bildirim vermiyor. Saat üzerinde de ona benzer bir ayar bulamadım.

telefon bluetooth'unu elle kapatınca bende de bildirim gelmiyor ama uzaklaşarak bağlantı koptuğunda bildirim geliyor saate.

Malesef saat üzerinde öyle bir ayar bulunmuyor.

• Beğen
2 sene huawei gt2e kullandım, şimdi de gt3 kullanıyorum. her türlü doğa aktivitesinde, dağda, tırmanışta, tuzlu suda kullandım ve saatte en ufak bir deforme veya çizik bile oluşmadı. bunların yanında yatağım duvara bitişik olduğu için bazen uyurken saati duvara sürttüğüm falan da oluyor. hem kasa hem de ekran herhangi bir koruyucuya gerek duymayacak kadar sağlam. görüntüsünü bozmayın derim ben.

telefon bluetooth'unu elle kapatınca bende de bildirim gelmiyor ama uzaklaşarak bağlantı koptuğunda bildirim geliyor saate.
Aynen, kendi koruması zaten var, malzeme kaliteli. Cam kırılma tehlikesi daha çok korktuğum. Bir arkadaş kırık cam ile geziyor, ondan dolayı garantiye almak istedim.
Dediğiniz doğru, uzaklaşmayı deneyeyim bağlantı uyarı için.
Aynen denedim, uzaklaştıktan yaklaşık yarım dakika sonra saat bildirim verdi. Telefonu unuttuğum çok oluyor, işe yarar. :harika:

• Beğen
Tepkiler: phrygian
Bisiklette kullanmak, hatta spor yapmak için değil de günlük değerleri takip etmek için Huawei Watch Fit 2 aldım. Bileklikten hallice, saatten az özellikli ve küçük. Özelikleri, tasarımı hoşuma gitti. Trekkinglerde, yada işe gidip gelirken falan kayıt açarım diye düşündüm. Nabız verileri çok tutarlı diye bilirim. Fakat aktiviteyi Strava'ya atarken nabız verilerini atmıyor. Bununla ilgili bilgisi olan var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Biraz önce geldi koruyucu. Görüntüyü biraz bozsa da, kendi bozulmasından iyidir. Zaten silikon eskiyince büyük bir ihtimal yenisini almam, ya da şeffaf film takarım en fazla.
huawei gt runner için kılıf almıştım ve çamur altındaki UCI granfondo antalya uzun parkur yarışında kullandım, iyi ki de almışım. saati çamurdan korudu.

• Beğen
Bisiklette kullanmak, hatta spor yapmak için değil de günlük değerleri takip etmek için Huawei Watch Fit 2 aldım. Bileklikten hallice, saatten az özellikli ve küçük. Özelikleri, tasarımı hoşuma gitti. Trekkinglerde, yada işe gidip gelirken falan kayıt açarım diye düşündüm. Nabız verileri çok tutarlı diye bilirim. Fakat aktiviteyi Strava'ya atarken nabız verilerini atmıyor. Bununla ilgili bilgisi olan var mıdır?
Huawei Watch gt2 pro kullanıyorum bende.Malesef stravaya aktarımda nabız bilgisi aktarmıyor.Bir güncelleme ile bunuda eklemelerini umuyoruz.

Huawei Watch gt2 pro kullanıyorum bende.Malesef stravaya aktarımda nabız bilgisi aktarmıyor.Bir güncelleme ile bunuda eklemelerini umuyoruz.
Burada nabız bilgileri nasıl aktarılıyor yazıyor

(link)

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Burada nabız bilgileri nasıl aktarılıyor yazıyor

(link)
Bu yöntemi biliyorum.Ama benim demek istediğim ülke değiştirip,yeni kimlik oluşturmadan türkiye destekli bir hesapla nabız verisi şu an aktarılamıyor.

• Beğen
Tepkiler: Semih Cavdar
Başlıkta çok konuşulan Huawei Watch GT 2 için şöyle bir fiyat gördüm. Paylaşmak istedim.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
huawei gt runner için kılıf almıştım ve çamur altındaki UCI granfondo antalya uzun parkur yarışında kullandım, iyi ki de almışım. saati çamurdan korudu.
Akıllı saat ile ilgili önceki sayfaları da okudum. fiyat/performans olarak ve bisiklette benim en çok dikkate aldığım stravaya kayıtların otomatik, tutarlı olarak atılması önemli.sizin verdiğiniz değerlerin tutarlı olduğunu gördüm.Gt runner tavsiye eder misiniz? Olumsuz gördüğünüz yönleri nelerdir ? Aktif kullanımda şarjı ne kadar gidiyor? Bilgilendirme yaparsanız çok memnun olurum.

Geri