Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Akıllı bileklik ya da akıllı saat önerisi

Bu biraz elmamı, armut mu gibi olmuş. Ben hayatım boyunca kare-dikdörtgen saat takmadım mesela. Bu seçimler arasında gt5 de demezdim köşegenli yapısı hoşuma gitmedi. Ben bir dönem gt3 pro kullandığım için oyumu gt3 pro dan yana kullanıyorum.
güncel model olması açısında gt5 e bakmıştım. Pro ile arasında ekg farkından başka birşey göremedim.

Scudo
güncel model olması açısında gt5 e bakmıştım. Pro ile arasında ekg farkından başka birşey göremedim.
GT5 ve Pro yeni çıktığı için biraz yüksek fiyat olarak. GT4'de EKG yok ama Sleep Breathing Awareness (uyku apnesi takibi) ve aktif kalori takibi var, yediklerinizi de log'layabiliyorsunuz. GT3 Pro'da bunlar yok ama EKG var. GT5 Pro da ise GT5'e göre farklar EKG ve gerçek harita navigasyonu gösterebiliyor ekranda. Tam Garmin ya da Google Maps gibi mi bilmiyorum ama saat ekranında haritaya zoomlayınca yer isimleri falan çıkıyor. Hepsinin nabız ölçüm hassasiyeti oldukça yakın ve çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
GT5 ve Pro yeni çıktığı için biraz yüksek fiyat olarak. GT4'de EKG yok ama Sleep Breathing Awareness (uyku apnesi takibi) ve aktif kalori takibi var, yediklerinizi de log'layabiliyorsunuz. GT3 Pro'da bunlar yok ama EKG var. GT5 Pro da ise GT5'e göre farklar EKG ve gerçek harita navigasyonu gösterebiliyor ekranda. Tam Garmin ya da Google Maps gibi mi bilmiyorum ama saat ekranında haritaya zoomlayınca yer isimleri falan çıkıyor. Hepsinin nabız ölçüm hassasiyeti oldukça yakın ve çok iyi.

Nabız konusunda fit2 ile wahoo göğüs bandı karşılaştırması yaptığımda aralarında +-2/3 birim farklı çıkıyor. O konuda başarılı olduğunu düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar
Şuan huawei fit 2 kullanıyorum. Bunu eşim istiyor. fit 3 mü alayım yoksa huawei watch gt5 mi alsam arada çok kalıyorum. Şarj sebebiyle huawei den başka ürün düşünmüyorum.
Kare istiyorsaniz zaten fit 3 olacak başka seçenek yok. Ben kullanıyorum çok memnunum. Gri kasa gri kumaş kordon olanı almıştım biraz cılız durdu eşim aldı onu. Siyah olanı erkek için gayet iyi duruyor. Yuvarlak modellerde de f/p gt4 şuan. Gt5 e çok da gerek yok. Pro direkt fantazi.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Kare istiyorsaniz zaten fit 3 olacak başka seçenek yok. Ben kullanıyorum çok memnunum. Gri kasa gri kumaş kordon olanı almıştım biraz cılız durdu eşim aldı onu. Siyah olanı erkek için gayet iyi duruyor. Yuvarlak modellerde de f/p gt4 şuan. Gt5 e çok da gerek yok. Pro direkt fantazi.

Aslında fit 3 benim işimi fazlasıyla görecek. Sadece ekg vb gibi özellikleri merak ediyorum da ne kadar kullanırım bilmiyorum.
Bu arada siyah olanı erkek için demeniz iyi oldu. Gri kasaya bakıyordum :komik: , bakmayayım :harika:

Benim ilk akıllı saatim samsung gear 2 classic mi neydi. Şarj almamaya başladıktan sonra mi band 5 aldım, maksat nabzımı göstersin efenim yürüdüğüm mesafeyi uykumu kaydetsin falan. sonra 6 ve 7 tecrübe ettim, ekran boyutu farkı ve birkaç tık iyi tutarlılık hariç çok bir şey farketmedi. Sizin tavsiyelerinizi araştıracağım ama yine de samsung iyiydi beya :')

Kolumda görmüş olduğunuz Amazfit Pace ve 2018'de almıştım. Gemi kaptanı birisi Kore'den mi ne almış 10 tane kadar, sarı sitede satıyordu. Garanti maranti demeden gittim aldım adamdan. O günden beri kullanıyorum. Always on display özelliği olmasına rağmen hala daha şarj etme süresi haftada 1. Adım sayması, nabız tutması, bisiklet ile gittiğim yerlerin detaylı haritasını çıkarması gibi özellikler bana yetiyor da artıyor bile. IMG_7780.jpeg

IMG_8169.jpegMemnunsanız sıkıntı yok Amazfit Stratos serisi kullandım biraz büyük saat kullandığımdan birisinin şarjı yamuldu diğeri havuzda su aldı.

amazfit t-rex 3 kullanan var mı garmin fenix killer diyorlar

amazfit t-rex 3 kullanan var mı garmin fenix killer diyorlar
8 le bile kıyaslamışlar. Garmin saat kullananların çoğu (buna ben de dahilim) bisiklette de aynı saati kullanmamızdan kaynaklı muhtemelen. Garmin popülasyonu ister istemez içine çekiyor insanı o kadar para vredikten sonrada gözleri kör olmuş bir Garmin savunucusuna dönüşüyorsunuz haliyle.

8 le bile kıyaslamışlar. Garmin saat kullananların çoğu (buna ben de dahilim) bisiklette de aynı saati kullanmamızdan kaynaklı muhtemelen. Garmin popülasyonu ister istemez içine çekiyor insanı o kadar para vredikten sonrada gözleri kör olmuş bir Garmin savunucusuna dönüşüyorsunuz haliyle.

bende garmin almak istiyordum aslında ancak bunu görünce işler değişti gibi aralarındaki özelliklere de bakınca t-rex bazılarında oldukca önde en başta da fiyat :)neredeyse 1/3 fiyatinda ve pil ömrü baya iddalı

Yol bilgisayarı ve nabız bandı varsa saate gerek var mı emin değilim, genel olarak zaten bilekten nabız ölçümü göğüs bandlarına göre daha başarısız.

bende garmin almak istiyordum aslında ancak bunu görünce işler değişti gibi aralarındaki özelliklere de bakınca t-rex bazılarında oldukca önde en başta da fiyat :)neredeyse 1/3 fiyatinda ve pil ömrü baya iddalı
Bisiklet bilgisayarı kullanıyor musunuz ? Kullanıyorsanız ve bu cihaz garminse ne yazık ki o parayı eninde sonunda veriyorsunuz. Nereden biliyorum diye sormayın.

1729750404465.png1729750432873.png1729750533587.png1729750560903.png1729750592053.png
Sol Baştan Amazfit Stratos- Amazfit Stratos 2 - Huawei GT2- Huawei GT3 Pro- Garmin Fenix 7x Sappiherre Solar
Yol bilgisayarı ve nabız bandı varsa saate gerek var mı emin değilim, genel olarak zaten bilekten nabız ölçümü göğüs bandlarına göre daha başarısız.
Burası bisiklet forum ama olayları sadece bisiklet olarak düşünmeyin. Ben yüzüyorum, koşuyorum yakın zamanda kanoya da başlayacağım.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Bisiklet bilgisayarı kullanıyor musunuz ? Kullanıyorsanız ve bu cihaz garminse ne yazık ki o parayı eninde sonunda veriyorsunuz. Nereden biliyorum diye sormayın.

322543 dosyayı görüntüle322544 dosyayı görüntüle322545 dosyayı görüntüle322546 dosyayı görüntüle322547 dosyayı görüntüle
Sol Baştan Amazfit Stratos- Amazfit Stratos 2 - Huawei GT2- Huawei GT3 Pro- Garmin Fenix 7x Sappiherre Solar

Burası bisiklet forum ama olayları sadece bisiklet olarak düşünmeyin. Ben yüzüyorum, koşuyorum yakın zamanda kanoya da başlayacağım.

evet garmin kullanıyorum yol bilgisayarını. Kendime garmin evreni kurmayı çok isterdim :) t-rex istediklerimi fazlasıyla karşılıyor en önemli unsurda fiyatı tabiki yine garmin saatlerde olduğu gibi power metre(megane spider pm kullanıyorum yine garmin pm yerine fiyatı sebebiyle almıştım ) hız kadans sensorü göğüs nabız bandı bunlarıda destekliyor bunların dışında günlük ve outdoor aktiviteleri içinde istediklerimi karşılıyor o yüzden benim için fazlasıyla tercih edilebilir bir seçenek

Amazfit band 7 kullanıyordum mefta oldu. 4 günde bir şarj ediyordum. Aslında memnundum ama iade süreci çok canımı sıktı o yüzden baya soğudum. Yerine beni daha mutlu edecek birşey bakıyorum.

Bildirim gösterme konusunda sıkıntısı olan saat olduğunu düşünmüyorum. Neyi bildireceğini seçebileyim yeter. Aramaya ya da mesaja cevap veremesem de olur. Uyku ve nabız ölçümü iyi, mümkünse apne tespiti olan, şık, hafif, çok büyük olmayan ve şarjı yine 4 günden az gitmeyecek band ya da saat önerisi olan var mı? Bir de uygulaması strava senkronlu olmalı.

Amazfit band 7 kullanıyordum mefta oldu. 4 günde bir şarj ediyordum. Aslında memnundum ama iade süreci çok canımı sıktı o yüzden baya soğudum. Yerine beni daha mutlu edecek birşey bakıyorum.

Bildirim gösterme konusunda sıkıntısı olan saat olduğunu düşünmüyorum. Neyi bildireceğini seçebileyim yeter. Aramaya ya da mesaja cevap veremesem de olur. Uyku ve nabız ölçümü iyi, mümkünse apne tespiti olan, şık, hafif, çok büyük olmayan ve şarjı yine 4 günden az gitmeyecek band ya da saat önerisi olan var mı? Bir de uygulaması strava senkronlu olmalı.
Bende huawei band 8 var, dediklerinizin hepsini içeriyor, apneden emin değilim sadece. İyi/kötü ölçme konusunu da başka akıllı saat/bileklik kullanmadığım için bilemiyorum. Bana doğru gibi geliyor yine de, absürt sonuçlar görmüyorum, zaman zaman kendi nabzımı bilekten kontrol ediyorum arada pek fark olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Bende huawei band 8 var, dediklerinizin hepsini içeriyor, apneden emin değilim sadece. İyi/kötü ölçme konusunu da başka akıllı saat/bileklik kullanmadığım için bilemiyorum. Bana doğru gibi geliyor yine de, absürt sonuçlar görmüyorum, zaman zaman kendi nabzımı bilekten kontrol ediyorum arada pek fark olmuyor.

Bu serinin uyku ölçümü kötü diyorlar. Gece uyandığında tekrar uyuduğunu algılamıyormuş. :D Yoksa ilk adayım band 9 idi.

• Beğen
Tepkiler: MutluGezgin
Mi band 5 ten başladım 7 kullanıyorum şuan ve seviyorum

322543 dosyayı görüntüle322544 dosyayı görüntüle322545 dosyayı görüntüle322546 dosyayı görüntüle322547 dosyayı görüntüle

garmin popülasyonuna girmemek için elimden geleni yapıyorum.
wahoo bilgisayar kullanıyorum ve sanırım saat olarak da gt5 pro alacağım. fit2 kullanıyorum şuan. Hanım el koyuyor ona.
wahoo saatleri nasıldır bilmiyorum. GT5 pro ile gönül bağı kurdum baya

Bu serinin uyku ölçümü kötü diyorlar. Gece uyandığında tekrar uyuduğunu algılamıyormuş. :D Yoksa ilk adayım band 9 idi.
HUAWEI Band 9 also introduces Sleep Breathing Awareness2 , powered by HUAWEI TruSeen™5.5 and HUAWEI TruSleep™ 4.0, alongside the high-performance PPG sensor. This facilitates convenient screening for sleep breathing disruption, with results including normal, Low, Moderate and High.

(link)

Yukarıda koyu yazılan özellik uyku apnesi tespitine Huawei'nin verdiği isim oluyor (Türkçesi "uyku nefes alıp-verme farkındalığı" anlamına geliyor).

Geri