Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Akıllı bileklik ya da akıllı saat önerisi

Standart model 15k civarı fiyatta falay onun stoğu yok. Solar düşünmüyorum, 2x'in ne farkı var niye pahalı onu a anlamadım.
2X daha büyük kasa çapı, daha büyük batarya, led fener özelliği, multiband gps özelliği, solar ve muhtemelen aklıma gelmeyen ekstralar. Zaten google’a instinct 2 vs instinct 2x yazsanız farklar çıkacaktır :)

• Beğen
Tepkiler: Seaanddad
Scudo
Polar rc5'i kullanmıştım. Benzer bir durum polarda da oldu. Hatta verileri bilgisayara aktaracak yazılımı bile devre dışı bırakmışlardı. Banlanan hesabımda hikayesini ve bana çektirdiklerini yazmıştım ama gündemden düşeli çok oldu artık tekrar yazmayayım.

Huawei watch fit 3'e yukseldim. Kadans powermetre bağlayıp kullananlar gördüm yabancı forumlarda. Garminlik bir durumum yok aslında sporcu değilim amatörün amatörüyüm 😂.
Bilmiyordum. Bazi pro triatletler polar kullaniyor diye onermistim. Suunto cok memnun oldugum Ambit 3 peak saatimi tam anlamiyla kullanmami saglayan Movescount servisini kapatti. Yeni cikardigi yazilim sadece senkronizasyon yapiyor, uygulama kurma falan hepsi gitti

• Beğen
Bilmiyordum. Bazi pro triatletler polar kullaniyor diye onermistim. Suunto cok memnun oldugum Ambit 3 peak saatimi tam anlamiyla kullanmami saglayan Movescount servisini kapatti. Yeni cikardigi yazilim sadece senkronizasyon yapiyor, uygulama kurma falan hepsi gitti
Kahpe hocam firmalar 😂 o zaman polara durumu mail attığımda biz 2 sene öncesinden duyurmuştuk yeni saat için indirim vermiştik falan diyor.

Huawei den devam edicem ben 😂

Garmin venu kullanan var mıdır ? Sadece koşu için kullanmak istiyorum. Crossfit, ağırlık kuveet odaklı antrenmanlarda da kullanabilirim. Garmin venu , Huawei Fit 3 bu iki cihazı inceliyorum. Koşu vs verileri nasıldır ?

Garmin venu kullanan var mıdır ? Sadece koşu için kullanmak istiyorum. Crossfit, ağırlık kuveet odaklı antrenmanlarda da kullanabilirim. Garmin venu , Huawei Fit 3 bu iki cihazı inceliyorum. Koşu vs verileri nasıldır ?
Forerunner neden düşünmüyorsunuz ?

238 ve 735 eski oldukları için almak istemedim ama 2.el düşünüyorum. İstediğim sadece koşu ve yürüyüşleri ölçmesi.

fit2 kullanıyorum gps ve nabız verileri çok iyi. Koşu yapmıyorum ama koşu için birçok veri var. Fiyatına göre memnun edecektir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
Hayır yok, ilk incelemeler gelirse bakarız. Fit 3 değil de GT Runner 2 çıkarsa daha cazip olur gibi geliyor, keza tam boy nabız sensörü ve metal kasa GT serisine göre daha hafif ve spor yapmaya elverişli saatler (koşarken kolunuzda zıplamadan durması açısından). Gerçi ben GT4 alıp, spor saati alma konusunu uzunca bir süre kapattım kendim için. Beklentilerimi neredeyse tamamen karşıladı diyebilirim.
Merhabalar, bu yeni seri GT5 ve GT5 Pro saatler fiyat ve sundukları özellik bakımından nasıllardır acaba? İlk akıllı saatim olacak alırsam. Teşekkürler.

Merhabalar, bu yeni seri GT5 ve GT5 Pro saatler fiyat ve sundukları özellik bakımından nasıllardır acaba? İlk akıllı saatim olacak alırsam. Teşekkürler.
Merhaba. Ben fit 3 aldım yakın zamanda. Kare şekli yüzünden biraz kadınlara hitap ettiğini düşünüyorum koluma çok yakıştıramadım. Eşime hayırlı olsun diyelim 😂 Mağazada GT 4 metal kasa ve GT 5 pro metal kasaya yanyana baktım açıkçası ikisi de çok güzel. 4 leri ikinci elde uyguna bulmak mümkün. GT 5 ve pro'nun fiyatları bence yüksek, özellik olarak da ciddi bir fark yok.

• Beğen
Tepkiler: HaLiL_27
Merhaba. Ben fit 3 aldım yakın zamanda. Kare şekli yüzünden biraz kadınlara hitap ettiğini düşünüyorum koluma çok yakıştıramadım. Eşime hayırlı olsun diyelim 😂 Mağazada GT 4 metal kasa ve GT 5 pro metal kasaya yanyana baktım açıkçası ikisi de çok güzel. 4 leri ikinci elde uyguna bulmak mümkün. GT 5 ve pro'nun fiyatları bence yüksek, özellik olarak da ciddi bir fark yok.
Aynen, hepsi çok iyi saatler. GT3 Pro bile alınabilir. Benim için en önemli özellik olan egzersiz anında düzgün nabız okuma işini üç nesil de altın standart olan göğüs üzeri sensörlere çoç çok çok yakın hata payıyla yapabiliyor. Ha ben uygulama kuracağım, tam akıllı saat olsun diyorsanız sizi Apple ve Samsung tarafına alalım ama her gün şarj edersiniz. @HaLiL_27

Merhaba tekrardan.

Huawei watch Fit 3'e biraz şeklinden dolayı kadın saati yea falan filan demiştim ama o aldığım gri kumaş kordon gri gövde seçeneğiydi. Hanım saati görür görmez uza dedi zaten saati ona verip başka saatler baktım. Açıkçası hala aklimda suunto race var biraz ama GT 4'ün metal kordonlusuna hasta oldum. Fakat o kadar büyük saati tüm gün kolumda takmak, hele ki bisiklette takmak eziyet gibi geldi. Sözün özü yine siyah fit 3 aldım ve iyi ki almışım.
Siyahı kesinlikle erkekler için çok daha güzel görünüyor. Salonda kullanma fırsatım oldu koşu bandı ile aynı mesafeyi ölçtü çok şaşkınım 😂 antreman sonrasi öncesi ısınma esneme hareketi önerileri oluyor, ezgersiz sonrası toparlanma nabzı takip ediyor. Recovery süresi öneriyor, şu kadar saat sonra egzersiz yap diyor. Harici sensörleri destekliyor.

Tek eksiği harita. İki uygulaması var ikisinde de telefondaki navigasyonu okla gosteriyor haritayı göstermiyor. YouTube music uygulaması olsa müzik indirip çalabilse harika olurdu. Şimdilik saate bayıldım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: trainspotting35
GT4 alalı 1 yıl oluyor, son şarj ettiğim günü unutuyorum, iyi ki almışım dediklerimden. Nabız konusunda gayet iyi ama bisiklette bilekte sıkıntı her zaman

Geçen sene 6000 küsur TL fiyatla almışım, halen aynı fiyatı H.burada sitesinde

1728494180594.png

Huawei Watch 4 Pro saatim var. Yaklaşık 1 buçuk yıldır kullanıyorum. Bisiklet sürdüğüm zamanlarda açık havada bisiklet egzersiz modunu açıyorum. Bisiklete bağlı olan km saati ile aynı verileri alıyorum. Bir yerde duraklama yaptığımda saat otomatik olarak egzersiz duraklatıldı diyerek beklemeye geçiyor. Hareket ettiğinde de yine kaldığı yerden devam ediyor. Bunun yanı sıra sürüş esnasındaki nabız ölçümü, antrenman indeksi, tırmanma ve iniş ölçümleri, yakılan kalori miktarı, harita üzerinde gidilen rotanın kaydı gibi önemli verileri de sağlıyor. Ayrıca sürüş sonunda kasların dinlenmesi için gerekli olan süre hakkında da bilgi veriyor. Bunların yanında saatte e sim mevcut ve telefondan bağımsız olarak arama yapıp mesaj atabiliyor hatta navigasyon ile gideceğin yere ulaşmanı sağlıyor. Daha ne olsun

• Beğen
GT4 alalı 1 yıl oluyor, son şarj ettiğim günü unutuyorum, iyi ki almışım dediklerimden. Nabız konusunda gayet iyi ama bisiklette bilekte sıkıntı her zaman

Geçen sene 6000 küsur TL fiyatla almışım, halen aynı fiyatı H.burada sitesinde

322166 dosyayı görüntüle
Hocam herhangi çırt çırtlı naylon örgü kumaş 22mm kordonu alıp kolda zıplama derdi olmadan rahatça sürüşlerini yapabilirsin. Müsait olduğumda kendi kullandığım üürnlerin Amazon linkini de yapıştıracağım. Bonus olarak kendi kullandığım silikon kılıf linkini de göndereyim, sağa sola çarptı, duvara sürttü anksiyetesinden kurtulup hunharca kullanın.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Hocam herhangi çırt çırtlı naylon örgü kumaş 22mm kordonu alıp kolda zıplama derdi olmadan rahatça sürüşlerini yapabilirsin. Müsait olduğumda kendi kullandığım üürnlerin Amazon linkini de yapıştıracağım. Bonus olarak kendi kullandığım silikon kılıf linkini de göndereyim, sağa sola çarptı, duvara sürttü anksiyetesinden kurtulup hunharca kullanın.
Nabız ölçümünün doğruluğundan ziyade bileğimin hareketi esnasında rahatsızlık veriyor. Malum, el sürekli harekette, alttan tut, üstten tut, virajda bük, fren yap, vites at falan derken ben rahat edemiyorum İstanbul içinde el çok hareketli, orada bir şey oynuyor veya sürtüyor, alışık da değilim. O sebeple bisiklet harici günlük hayatta koluma geri takıyorum ;)

Nabız ölçümünün doğruluğundan ziyade bileğimin hareketi esnasında rahatsızlık veriyor. Malum, el sürekli harekette, alttan tut, üstten tut, virajda bük, fren yap, vites at falan derken ben rahat edemiyorum İstanbul içinde el çok hareketli, orada bir şey oynuyor veya sürtüyor, alışık da değilim. O sebeple bisiklet harici günlük hayatta koluma geri takıyorum ;)
Hocam ben yine de link bırakayım, kendiniz değerlendirin:

Silikon kılıf: (link)
Bu kılıf iyi olanı, direkt tercih edebilirsiniz, yorumlarda benim yorum da gözüküyor "ds" rumuzlu yorum.

Naylon Kordon: (link)

Bu ürün bende mevcut, rengi haricinde çok kullanışlı ürün. Çok rahat edince siyahını da aldım ancak siyah olan ürün satıştan kalkmış, muhakkak başka satıcıda vardır zaten tüm 22mm ve cırtcırtlı olanlar görsel tutuyorsa aynı çinli üreticidendir diye tahmin ediyorum, benim aldıklarım farklı marka olmasına rağmen renk hariç birebir aynı ürün. 22mm olmasına dikkat edin yeter.

Sürüş esnasındaki rahatsızlık konusunda cırt cırtlı kordonla saati 2 parmak ya da yeterli gelmezse 4-5 parmak yulkarıya kaydırabilirsiniz. Ayrıca önerdiğim üründen (GT4) memnun kalmanıza da çok sevindim. Sizin gibi değerli bir hocamızı yanlış yönlendirmemiş olmak sevindirici.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Rolex deyince akla Deli Cevat gelir!

GND-1bHWgAEOX0g.png:large

• Hahaha
Tepkiler: specific
Merhaba arkadaşlar
Şuan huawei fit 2 kullanıyorum. Bunu eşim istiyor. fit 3 mü alayım yoksa huawei watch gt5 mi alsam arada çok kalıyorum. Şarj sebebiyle huawei den başka ürün düşünmüyorum.

Merhaba arkadaşlar
Şuan huawei fit 2 kullanıyorum. Bunu eşim istiyor. fit 3 mü alayım yoksa huawei watch gt5 mi alsam arada çok kalıyorum. Şarj sebebiyle huawei den başka ürün düşünmüyorum.
Bu biraz elmamı, armut mu gibi olmuş. Ben hayatım boyunca kare-dikdörtgen saat takmadım mesela. Bu seçimler arasında gt5 de demezdim köşegenli yapısı hoşuma gitmedi. Ben bir dönem gt3 pro kullandığım için oyumu gt3 pro dan yana kullanıyorum.

Geri