a.erkan
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 771
- İsim
- Erkan
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Huawei Watch GT4 46mm siparişi verdim bakalım, gelince nabız istatistiklerini, Polar Verity Sense ve Decathlon ECG göğüs üstü sensör ile karşılaştırmalı olarak grafikleriyle burada paylaşırım. Ama hemen bu hafta ya da gelecek hafta olmayabilir, yoğunluk var bu aralar; vakit bulunca yapacağım ama mutlaka.
Teşekkürler, Bluetooth destekli tüm cihazlara gönderebiliyor.@Peregrine güle güle kullanın, saat ant+ veya bt sensör gibi Garmin'e veri gönderebiliyor mu?
Ben sırf bu sebepten gt runner saati satmıştım geçen yıl. Şu sıra garmin instict 2 düşünüyorum. Muhtemelen yurt dışına çıkınca alırım. Yol bilgisayarı da garmin olunca tek bir ekosistemde birleştirmek istedim.Beyler, Huawei/Honor kullanıcılarına iyi haberi vereyim: Huawei Health, Strava'ya nabız verisi aktarmayı serbest bırakmış. Artık Huawei Health aktivitelerinizde nabız verisi de çıkıyor. Sırf nabız verisi aktarmak adına Health Sync gibi üçüncü parti, ücretli bir yazılıma ihtiyaç kalmadı. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun. O zaman dans! 🙆🏻🕺🏻🪩
Huawei hiç kullanmadım , garmine göre nabız verilerinde ne gibi üstünlüğü var acaba?Garmin Instinct 2, özellikle de Solar versiyon güzel ama hem daha fazla ödeyip hem de Huawei cihazlardan daha zayıf Nabız verisine razı gelmek bana mantıksız geliyor, ama ekosistem olarak doğru seçim, hatta Varia Radar ile taçlandırmak da şık olur ama bütçe meselesi tabi. Sattığınız saat de çok iyi saat bu arada. Health Sync de ömür boyu üyelik 4$ gibi bir ücreti var, biraz pire için yorgan yakmak olmuş ama dediğim gibi Garmin de ekosistem ve oluşturduğu Body Battery vs. gibi i katıyor. Bir de en iyi GPS Garmin'de sanırım.
Huawei hiç kullanmadım , garmine göre nabız verilerinde ne gibi üstünlüğü var acaba?
Grafiğin kaynağı da aşağıdaki youtube kanalı. Kanalın sahibi tıbbi verilerin okunması konusunda "post doctoral" (doktora üstü olarak mı çevirmeliyiz emin olamadım) bilim adamı.
Amerikan akıllı bileklik- saat satışını yasaklıyor. Türkiye de ilerde gelir. Sevineyim bari iyiki bende yok 😃
Arkadaşlar, en uygun fiyatlı sadece kalp atışını ölçen sürüş boyunca ortalama atımı vss hesaplayan saat öneriniz var mı? Göğüs bandı olması daha iyi olur. Bilekten ölçüm verimli değil galiba.
Sağolun ama pahalıAradığınız, bilgi için bazen çok uzaklara bakmanız gerekmez. Bazen sadece mesaj yazdığınız sayfayı yukarıya kaydırmanız kâfi gelir.
Akıllı bileklik ya da akıllı saat önerisi
Yanlış mesaj dı değiştim. Şimdi fark edersinizNe alaka hocam? Yasaklama dediğin tam olarak?
Google'da basit arama yaptım, 2 haber çıkıyor.
- Apple'ın patent ihlalinden dolayı Amerikada saat satışı durdurulmuş ama satışlar tekrar başlamış.
- Fitbit birçok ülkede satışı durdurma kararı almış. Google'ın kendi saat serisi var ve fitbit şekil değiştirerek bir şekilde devam edecek.
Bunun yanında Huawei zaten Amerikaya haberleşme cihazı satamıyor. Trump bu kararı ile belki de Huawei'nin dünyanın bir numarası olmasını engelledi (şimdilik).
Evet pahalı oyuncaklar ama ben şöyle bir alternatif değerlendirdim radar konusunda ve şu an için gayet efektif;hatta Varia Radar ile taçlandırmak da şık olur ama bütçe meselesi tabi
Sağolun ama pahalı
Garmin ile çalışıyor sanırım, tercih ettiğinize göre öyle olmalı. Güzel bir seçenekmiş. Işığı gündüz kullanımı için yeterince güçlü mü?Evet pahalı oyuncaklar ama ben şöyle bir alternatif değerlendirdim radar konusunda ve şu an için gayet efektif;
(link)
O zaman hemen yukarıdaki diğer bir mesajın linkini vereyim. (Huawei Band 8, 1000-1200₺ civarı alınabiliyor, sensör gibi çalışma, yayın yapma özelliği var)
Akıllı bileklik ya da akıllı saat önerisi
Pahalı diyorsunuz ama artık pahalı olma kavramı da karıştı iyice. Sanırım 1100₺ gibi aldığım Polar Verity Sense koldan nabız sensörü de 4000₺ olmuş. 🤷🏻 Yapacak bir şey yok.
Garmin ile çalışıyor sanırım, tercih ettiğinize göre öyle olmalı. Güzel bir seçenekmiş. Işığı gündüz kullanımı için yeterince güçlü mü?