Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aksiyon Kamera

Ben de geçenlerde araştırmıştım. Xiomi'nin üretimi durmuş. Eken h9 öneriyorlar genelde.

Scudo
Marka olarak bir tavsiye yapamayacağım, bende xiaomi yi var. Bunun bi de xiaomi 4k modeli çıkmış (hatta forumda incelemesi de vardı) bunda elektronik gimbal olayı var. Benim kamerada kaska falan taktığım zaman yoldaki titreşimler falan gözüküyor hep videoda. Gopro da bu olay nasıldır bilmiyorum, ama gördüğüm kadarıyla xiaomi 4k modeli bu konuda başarılı.

Selamün aleyküm arkadaşlar..!

Bisikletimi değiştiriyorum ve bir yol bisikleti alıyorum..!

Bu bisikletle sık sık seyahate çıkmayı ve turlara katılmayı düşünüyorum..

Nereye gidersem gideyim heryeri çekebileceğim göğüs ve kafa aparatı olan, su geçirmez ve özellikleri iyi olan bir kamera almak istiyorum. Fiyatı ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur benim için.

Şimdiden herkese teşekkür ediyorum..

Merhabalar, Uzun süredir bende bu konuyu araştırıyodum bir türlü sonuca varıp adam akıllı bir karar alamadım . Gopro çok öneriliyodu çok para değmez diye düşündüm. Sjcam diye bir marka vardı onu araştırdım bir süre . türkiye de çok çakması var. Aliexpressten almayı araştırdım sıkıntılı.
sonra sjcamin kendi sitesinde türkiye distrinitorlerinin olduğunu gördüm .
Aşağıya site adresini bırakıyorum. Sjcam 4000wifi modelini aldım. Benim işimide bayağı gördü açıkçası.
Ürünü faturalı ve garantili gönderdiler.
Helal Herigo :harika:
(link)

(link) 'da sjcam satılıyor. Bir onlara bakın derim.

Bu kadar uğraşmaya ne gerek var.. :)
Bende çok araştırdım. Keşke orda burda uğraşmasaydım diyorum şimdi.
Sjcamin distribitoru var türkiye de (link) .
Ben ordan siyah renk aldım. faturalı fln sorun olduğunda da arıyorum

Bende distribitorden aldım (link) duymayan kalmasın. 4000wifi modelini aldım. yakında sizle deneyimlerimi paylaşıcam ve şuan gayet memnunum. Vermeyin gopro ya filan o kadar para yazık be

@serhatoz

Bu kadar reklam fazla değil mi? Kaç tane konuya yazdınız yetmedi mi?

https://i.hizliresim.com/RQpZB6.png

Reklamlık bi durum yokki. Ben foruma daha bu gün katıldım. ve lastikler için en fazlada bilgi almak için girdim.
Ben çok araştırdım bana kimse yardımcı olmadı ve kafamı karıştırdılar bende duyuruyorum herkese.

bende eken h9 almayı düşünüyorum fakat bu güncelleme davası varmış kamerada mesela 4 k 25 fps veya 1080 p 60 fps gibi yanlış mı biliyorum ? eğer varsa otomatik olarak güncellemeyi alıyo mu veya manuel mi yapılıyo alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

Merhaba Arkadaşlar,
Aksiyon kamerası almayı planlıyorum. 2 günlük araştırma yaptım. Bütçeme göre iki adet kamera var. Kullananlar ve fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim

İlk ki decathlon dan G-EYE 300 modeli 350 tl fiyatı var. Yurt içi olması sebebiyle aklım en çok bunda.
İkincisi ali express den SJ4000+ modeli 350 tl civarında.

2 ürününde fiyatları aynı siz bana hangisini tavsiye edersiniz.

@EnginCan aliexpress ile hiç uğraşma.. N11 sitesinden 250liraya satın alabilirsin.. 11 KASIM'ı beklersen 250/40 kuponuyla birlikte 210liraya gelir..

(link)

xiaomi yi siddetle satilir:D

Bu hafta sonu G EYE 300 alıp bi bakıcam :)

Yeni aldığım kamera ve aparatları Rollei Actioncam 425

20161104_215213_HDR.jpg

Deneme sansım olmadı ama test videolarından birini ekliyorum

F68 4K Wifi Modelini Kullanıyorum.Gayet Memnunum.Kamera Sjcam Sj5000 Serisi Civarı çekim Kalitesine Sahip 59 Dolar gibi Bİr ücreti var.

Arkadaşlar. Action kamerasın bataryası en fazla 30 dk yada 45 dk. Çekim yapıyor.bu normal midir? Bu kameradan nasıl verim alabilirim bilgi verebilir misiniz.
d0d693c730482eebe641c1a8ccb8540a.jpg

Selamlar.

Birkaç gün önce n11'den Sjcam'in Sj5000 Wifi modelini aldım. İlk gün birkaç saniyelik video denemelerinde sorun yoktu. Sonra ise kamp için yola çıktık ve kayda başladık. Bir yerden sonra videoların hepsi hasarlı. İzlenmiyor. Kameranın menüsünde video izlemeye çalışırken kamera kilitleniyor.

Satıcıyla görüştüm. Hafıza kartının (HC) kameraya uyumlu olmadığını, SanDisk marka hafıza kartı kullanılması gerektiğini söyledi.

Hafıza kartını almama rağmen düzelmezse fazladan uğraş çıkacak, temkinli davranmak istiyorum. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Geri