Scudo Sports

Aksiyon Kamera

Time lapse kullananlar, pil sorunu yasiyorsa brinno time lapse cam'i incelesin derim. 4 kalem pil ile 3 aya kadar cekim yapabiliyor. Burada fazla bilinmiyor ancak dehset bir makine. Ayarlari cok gelismis.

Time lapse kullanmayanlarda garmin virbi incelemelerinde fayda var. Videonun yaninda google earthte neredesin. Kalp atisin hizin vs bir suru ozellikleri olan bir kamera....

Scudo
Xiaomi Yi güvenilir link atabilecek var mı ? mümkünse güzel uygun bir fiyata aksesuar seti linki de atarsanız çok memnun olurum :hhhhhh:

@Mert E.
Xiamio ile çekilde post prodüksüyon nedir? Movie maket ile birleştirildi bazı yerleri böldüm müzik ekledim yayınladım dediğinizi bilmiyorum

@Elbrus
Gear best yine en güvenilir bazen hata yapıyorlar. İngilizce iyiyse konuşursunuz. Herkestede aynı sorun olacak değil

• Beğen
Tepkiler: Elbrus
SjCam Sj5000X Elite+ için ne düşünürsünüz? 4K çekim yaptığı söyleniyor. Deneme imkanı olan var mı?

@gokhantig youtubeden bi kaç videosuna bakmıştım. bana çok iyi gelmedi. kalitesi. yazılımla alakalı galiba bunlar. donanım olarak araştırmadım xiaomi den iyi olabilir belki donanım yönünden ama xiaomi de yazılım çok iyi. benim merak ettiğim xiaomi yi 4k nın çekim kalitesi.

@chnkrmz

Sjcam 5000x Elite'in özellikle titreşim engelleme özelliği ile ilgili sıkıntı vardı, son yazılımla giderildi. İyi seviyede çekim kalitesi vardır aslında.

Piyasadaki ucuz çin kameralarından hiç biri gerçek 4K vermiyor, 2K'yı enterpole ediyor.

Xiaomi'nin 4K'yı bırakın, 2K'sı bile gerçek değil, 1080p'den enterpole ediliyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Xiaomi bilindiği üzere Çin'in Apple'ı diye geçiyor. İki numaralı tercihiz olan "Xiaomi Yi" öneririm. Şimdiden hayırlı olsun.

@soneryen

Yani direkt kameradaki görüntüyü mü aldınız yoksa üzerinde düzeltmeler, ince ayarlar yaptınız mı manasında sormuştum.

Büyük oranda kameradan çıkan saf görüntü anladığım kadarıyla ve oldukça başarılı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Direk kameradaki görüntü üzerinde hiçbir ayar yapmadım hatta movie maker kaliteyi bozuyor. Büyük oranda derken tamamı kameradaki görüntü hiç elleme yok. Youtubede de işlem yok. Çünkü youtubede öneriyor bazen@Mert E.

@ramotek
Ne mi içiyorum? Herkesi kendiniz gibi sanmayın. Burada problem ağırlık ve boyut dedim. Elimde hali hazırda kamera olduğu için aksiyon kamerasına yatırım yapmak mantıksız geliyor. Aksiyon kamerası distribütörü edalarında yorum yazıp beni etiketlemeyin rica ediyorum...

@Türka¥

Sony HDR 200VR kullanıyorum. Çok memnunum. YouTube kanalımdaki videolarım onunla çekildi. Videolara Gps verilerini ekleyebilmesi gayet güzel. Zaten o özelliğinden dolayı almıştım. Sıradan insanlar için aksiyon kamerası gereklimi ? sorusuna gelince, sırf aksiyon kullanım harici diğer tüm çekimlerimde de aynı kameramı kullandığım için doğru tercih diye düşünüyorum. Herhangi bir gezimi de rahatlıkla aynı video ile kaydedebiliyorum. Özellikleri muhteşem. Karar senin...

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@ÇaNakkaLeRuHu
Bende aynı fikirdeyim. Her işi görüyor. Hem aksiyon hemde normal

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Sjcam 4000 wifi li. Gidon da ses yapınca kaska taktım. Harika görüntüler yakaladım bisiklethobimiz. com da takip edebilirsiniz köprülü kanyon. Side. Manavgat oymapinar barajı. Alanya. Gazipaşa. Ileriki günler Karadeniz turu.saygilar

(link)
Aliexpress 80 dolar - gearbest 70 Gearbest'ten almayı planlıyorum sorun çıkmaz değilmi versiyonu vs. iyi mi? (CN version falan sıkıntı olur mu?)
sonrasındada 15-20 dolarlık aksesuar setini alacağım inşallah.

EU versiyonuda var hangisini almalıyım kafam karıştı şimdi :D

(link)

@ramotek
Bir de ne dediğini anlayabilsem...

Sjcam sj5000+ kullanıyorum gayet memnunum

10 gündür eken h9 kullanıyorum. Eğer sony veya gopro almayı düşünmüyorsanız, diğerlerine fazla para vermeye gerek yok. Eken H9 40 dolara full aksesuarı ile birlikte harika. Görüntü gerçekten çok keskin. Alırken yanında yedek sj 4000 bataryasıda alın. Sj 4000 ile aynı bataryayı kullanıyor. Sj 4000 900mah, eken 1050mah yazmasına rağmen, sj 4000 bataryasıyla daha uzun gidiyor. Diğer sorunu ışık yetersiz olduğunda cozutuyor! Her ucuz kamerada olduğu gibi.

• Beğen
Tepkiler: Uçan Tospa
@bilalcakar

Tamda bu soruyu soracaktım h9 un bataryasının, uyumlu olduğu hareket kamerası var mı diye, iyi oldu.

Geri