Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aksiyon Kamera

@Anonim Senin tavsiyelerin sonucunda almıştım bende artık herkese tavsiye ediyorum fırat abi :) direk powerbanktan yada adaptörden pilli ya da pilsiz şekilde kayıt alınabiliniyor. Tabi ne kadar sağlıklı orasını bilemiyorum, acil durumlar dışında kullanmamak gerekir bence. Bu arada 2K'yı denedin mi hiç abi?

Scudo
xiaomi, powerbank ile direkt çalışıyorsa bu güzel haber..

sırt çantasına bi powerbank atıp kamerayı da göğüs askısına taktık mı ortaya uzun bi kayıt süresi çıkacak demektir..
tabi henüz kamera alma gibi bi planım yok ama olsun.. başkaları için güzel bi ipucu olmuş :cool:

@Türka¥ hocam hala almadıysan ve bütçende uygunsa kesinlikle ve kesinlikle Sony Fdr x1000v öneririm gerçekten müthiş bir cihaz bir günlüğüne inceleme fırsatım olmuştu aşık oldum kendisine

2 gün önce sj4000 sipariş verdim. 1 yedek batarya, ayrıca batarya için şarj cihazı, monopot, taşıma çantası dahil oldu gelen standart aparatlara 83 $ civarı tuttu.

Go pro yu en cok su alti cekimi icin kullaniyorum. Normal cekimlerde kullanmayi azalttim. Sorun cok cekim yapiyorsunuz ve sonra onlarla ugrasmak editlemek ayiklamak vakit gerektiriyor. Birde ust uste bir iki cekim yapip uzerinde calismaz iseniz cektikleriniz birikiyor ve cok vakit harcamaniz gerekiyor. Az ama öz cekim yapmak lazim. Gereklimi ? Evet kesinlikle.

@Türka¥

İlk günkü heyecanla sürekli kullanıyorum. Bu kişiden kişiye bağlıdır. Eğer kişi ayran gönüllü ise ve daldan dala konuyorsa o kişi bir kenara bırakıp durur. Ben kızımın 23 nisan gösterisinide çekiyorum. Okuma bayramınıda, dalış yaptığım zamanda kullanıyorum bisiklete bindiğimde de. Kısaca her zaman her yerde kullanıyorum.

Aşağıdaki video son 4 hazirandaki turumuz

Ormandaki çekimimden bir görüntü

Strida katlanır bisikletim ile çekimlerinden bir tanesi

Dalyan koyu dalış videom

Kosaca her zaman her alanda kullanın. Herkesin bir tane olması lazım. Buda trekking turu saklıkent kanyonu

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
bu demek oluyor ki bende bir powerbank almalıyım. xiaomi nin ufak ama güçlü powerbankları bekleyin ben geliyorum

xiaomi nin 10400 mah olanı iyi de 5000 mah olanıda ince ve güzel. kararsız kaldım

Zaten vergisiz geliyor 75 € altı olduğu için.

Zaten ben bunu sormadım sadece tercihimi ve ne kadar fiyat tuttuğunu belirttim. Gümrük muafiyetlerini iyi biliyorum.

@ihsan onur şener benim aldığım 100 doları geçmişti ama vergiye uğramasın diye ayar yapmışlardı vergisiz gelmişti bana.
aldığın ürün de hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
esas soru:
sıradan insanlar için aksiyon kamerası çok gerekli mi?

Çok gerekli olmazsa olmaz mutlaka olmalı diyemem, ama eğer varsa "sıradan insanlar" olarak bizde hayatımızın normal akışı içindeki pek çok güzelliği kaydedebilir, pek çok güzelliği başkalarıylada paylaşma fırsatı bulabiliriz. Atıyorum kardeşinin mezuniyetine giderken yanına alıver, birde filtren varsa(gopro için yazıyorum) cayır cayır güneşin altında bile profesyonel tadı verecek güzel bir kaydın olur, yada tatile giderken yanına al ne olur, gördüğün bir yeri çeksen arkadaşlarınla paylaşacak şeylerin olur. Boşver denizlerin dibinden dağların tepelerine kadar gezenlerin kullandıklarını zaten.

@chnkrmz Gümrük memurunun inisiyatifine kalmış bir durum. Bu arada teşekkür ederim.

@ihsan onur şener 112 dolarlık ürünün kutusuna 50 dolar yazmak ta satıcının insifiyatinde :D

@chnkrmz Bazen verilen değeri kabul etmiyor sorumlu eleman. Piyasa değerine baktıkları oluyor eleman emin olamayınca.

Gümrüğe kolay kolay takılmaz. Bende xiaomi öneririm gearbesti takip ederseniz indirimler oluyo o zaman alırsanız daha ucuza gelebilir.

@soneryen

Videolar çok güzel. Hangi marka model ile çekimleri yaptınız? Bir de post prodüksiyon yaptınız mı sonrasında editlerken?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri