Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aksiyon Kamera

Sony as30v kullaniyorum memnunum gps var timelapse resim modu var Titresim engeleme modu var

Scudo
Dün SJCAM 4000 siparişi verdim, bi kaç gün kullandıktan sonra tarafsız şekilde yorumlarım buraya.

• Beğen
Tepkiler: Elbrus
@Bugraacik Bende SJCAM 4000 Wifi sipariş vereceğim nasipse, xiaomi yi için aksesuar vs derken katlandıkça katlanacak ücret.
sjcam şu aşamada benim için en mantıklı olan kamera.
birde bir sorum olacak 84-85 $ civarında alacağım kamera , gümrükte problem olur mu ?

@Elbrus
O fiyatlara Yi ve montaj aparatlarını alabilirsin. Plastik kılıf ve kapak, gidon montaj aparatı, kask montaj aparatı 10 doları bulmaz.

@Elbrus

O dolar birimi suan yaklaşık 3liradan desek 250liraya yakin bi mebla ediyor. Türk sitelerinden bakarsan senin için daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. En azından herhangi bir problem çıkarsa iade etme imkanın olur.

@Elbrus Hiç düşünme xiaomi yi al direkt...Sj4000 yaramaz...Aşağıdaki linke tıklayarak kanalıma bak orada hemen her kameranın incelemesini yaptım...

@Anonim Hocam aparatsız geliyor oda , aparatsız sıkıntı olur :hihi:

85 $ gümrüğe takılır mı aceb ?

aparatları gözünüzde bukadar büyütmeyin. aparat dediğin aliexpresste set halinde 15 dolar sadece işine yarayanı almak istersen 3 - 5 dolar.

Arkadaşlar ben xiaomi yi den fazlasıyla memnunum tavsiye ederim. (link) dan aldım ben. çekimlerde kamera elimde idi. biraz bozuk gelebilir aksesuarları da aldım bekliyorum eli kulağındadır gelecek inşallah. 60 metreye kadar sızdırmaz kabını aldım. paket halinde de göğüs, gidon, kask aparatı, suda batmayan aparatı ve monopodu aldım. yaklaşık 100 $ ödedim.
Örnek videomu da izleyebilirsiniz. ham sayılır üstünde oynanmadan sadece birleştirip attım.ha unutmadan gece çekimlerinin çok iyi olduğunu söyleyemem.

Kararsızlık ... :agla:

@Elbrus iki kamerayada sahibim ama xiaomiyi tek geçerim güncellemelerle 2k çekebiliyor . Şöyle de bir karşılaştırma yaptım umarım işinize yarar ;

@tahirrcann

takipteyiz kardeşim, Allah zeval vermesin :)

• Beğen
Tepkiler: 48 Vites
Uygun fiatlı inişlerde ve anı hatıra olarak saklayacağım videolar çekmek için ben de almayı planıyorum. Xiaomi önerilmiş bir bakacağım bende :)

Sjcam'den xiaomiye doğru kayıyorum bende bakalım hayırlısı :D

Konuyu görmem iyi oldu. Aksiyon kamerasıyla normal fotoğraf makinesi arasındaki fark nedir? Sadece boyut mu ? FOV yani çekim açısı mı? Yoksa su geçirmez oluşu mu? Şunun için soruyorum ben de bisiklette kullanmak için aksiyon kameralarını araştırmaya başladım ve aksiyon kameralarının fotoğraf makinelerinden çok da küçük olmadığını gördüm. Kendim gitar videolarım için canon sx400 kullanıyorum. Bu makinede aksiyon kameraları gibi yüksek fps özelliği bulunmasa da titreşim engelleme özelliği çok iyi. Ve ben bu kamerayı aksiyon kamerası olarak kullanabilir miyim merak ediyorum. (Dipnot: Kameranın altında tripot bağlantı somunu mevcut.)

Bendeki makinenin özellikleri...
qweqw.jpg

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
Ben bir bisiklet sürerken kullanmiyorum zaman geliyor timelapse cekiyorum yeri geliyor resim cekiyorum selfie felan
Bisiklet surerken her daim video cekmiyorum bazen kameraya el sallayan felanlar oluyor onlar kayit yapiyor zannediyorlar harbu ki kapali kamera:)) onlarin o anlarini cekmedim diye uzuluyorum

Gerekli tabiki ama bu aletlerin şarj sürelerine bir bakmaları gerek . Bozuk para gibi yedek batarya taşıyoruz .

@uguryilmaz144 Merhabalar. Aksiyon kamerasından kasıt eğer bisiklet ile göğüs bandı vs takmak ise anca bisiklet gidonuna takılabilir göğüs bandında net ve stabil olmaz ağırlığı sebebiyle.

Gidon da ise standart bir mount iş görmez sanıyorum . Su altında kullanmayacaksanız dezavantajları balık gözümsü geniş açı ve ağırlığı .

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Geri