Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aksiyon Kamera

@sspl evet ben de kesin karar verebilmiş değilim sj ve yi arasında ama yi daha güzel göründü. sj lerde fazla model var sanırım plus tı bu gördüğüm mesela

Biraz önce banggood dan baktım daha pahalı orda

Scudo
@csuns iyi indirime denk gelirseniz oradan da benim gibi 67$a alırsınız :)

hangi "marka model" alayım konularından farklı olarak birşey merak ediyorum..

aksiyon kameralarınızı aldığınız ilk günler muhtemelen büyük bi hevesle heryerde kullandınız.
peki daha sonraki haftalarda yada aylarda;
- hala ilk gündeki gibi her aktivitede kullanıyor musunuz
- yoksa artık kamerayla uğraşamam diyerek kamerasız mı çıkıyorsunuz.

mesela gopro'nun tanıtım videolarını izliyorum
adamlar dağlarda kayıyor paraşütle atlıyor
rafting yapıyor denizin dibine dalıyor vs vs
benim yaptığım tek şey bisikletimle turlamak..

esas soru:

sıradan insanlar için aksiyon kamerası çok gerekli mi?

Siradan insanlar icin gerekli bana kalirsa nedenide guvenlik. Basiniza bir olay geldiginde sizi kimse takmayacak , elinizde goruntu olmasi onemli bence. Alirken bluetotth yada wifi baglantisi olan bir model tercih edebilirsiniz . ben kaska sabitledim sarzi varmi kaydediyormu her zaman emin olamiyorum. Bu nedenle wifi onemli onlari telefondan kontrol edebiliyorsunuz .

@Türka¥ @furkan.zaman benim de böyle bir niyetim var, bence de herkes için geçerli. Çünkü örneğin ben istanbul gibi yerde bisiklet kullanıyorum ve başıma ne gelecek bilmiyorum :) Xiami Yi (yazım hatası olabilir) kamerası çok övülüyor her yerde görüyorum fiyatı da gayet uygun gibi.

Ben kendimde xiaomi yi kullaniyorum gayet memnunum. İsterseniz kutusu acilmamis sifir jelatinli bir sekilde + yedek batarya mevcut elimde 270tlden verebilirim

Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: messdent
Gayet her turumda kullanıyorum.Her an başımıza ne gelecek belli olmuyor bisiklet üzerinde iken.Özellikle de trafikte.Bir de bu kaydettiğimiz anları paylaştığımız bir kanalımız var YouTube'da 48 Vites yazarsanız bulabilirsiniz :) Kameramız Xiaomi Yi bu arada.

Bu günlerde bende baya baya taktım. Bir kamera alayım diye ama o kadar çok marka ve model türedi ki. Bir de hatalı ürünlerin basit onarımlarını anlatan videoları izledik iyice kararsız kaldım. Elbette ilk amaç tur,antrenman videosu ama altındaki neden benim için trafikte yaşayacağım bir sorunu sıkıntıyı kaydetmek. Henüz bir marka modelde karar vermiş değilim. :(

@SerkanH ben marka-modele karar verdim de.. alıp almamaya karar veremedim!!!

mesela geçen sene araç içi kamera aldım, ilk zamanlar eğlenceli geliyordu..
şimdi ise kayıtları tekrar izleme gereği bile duymuyorum :D
hani trafikte birşey olursa diye sürekli kayıt ediyor, bana zararı yok

aksiyon kamerasında da aynı olayı yaşar mıyım sıkılır mıyım diye düşünüyorum :krktm:

Merhabalar herkese. Sıradan kullanıcı için derken sadece haftada bir veya iki defa çıkacaksa orta halli modeller iş görür. Onun haricinde bir tane evladiyelik ürün alınabilir babalar gibi kullanılır. Bizim durum farklı hepsini yanımıza alıyoruz :) veya amacınız yoldaki tacizleri kaydetmek ise yine kullanılır. Kışın yatan biriyseniz ve atraksiyon yoksa biraz yazık olur en azından pahalı bir kamera alınmışsa.

Bisiklette, time lapse yaparken, denize giderken, tatilde / gezilerde özetle sürekli kullanıyorum.
Önemli olan geçirdiğiniz keyifli zamanın içerisinde çok fazla kendinizi kameraya kaptırmamak.
Heralde 2 seneye yaklaştı GoPro ile tanışmam, en verim aldığım ekipman diyebilirim.
Bozulunca Hero4 veya 5 ile yola devam! :)
Diğer markaları bilmediğim için yorum yapamıyorum, youtube kanalımda dünya kadar video var, alışınca vazgeçemiyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: dromur
Ne zaman başımıza ne gelir belli olmaz diye alıyorsunuz ancak şu var benim için:Zar zor 4 saati çıkarıyor gopro.Hele xiaomi yi kim bilir ne kadar gidiyor.Bir sürüşüm en az 4 saat oluyor.Bana 4 saat boyunca gitmeyecek kamera ne işime yarar benim? Sürekli açık kalmazsa ne halta yarayacak? Alanlar özellikle gopro için batarya konusunda ne yapıyor?

@Uptown Cyclist

xiaomi yi, 1 batarya ile 1 saat kayıt yapabiliyormuş öyle duydum..
bu durumda ebay'den yedek batarya alınır sorun değil..

peki 4 saatlik 1080p kayıt için 32GB hafıza kartı yeter mi bunu da merak ediyorum aslında :cool:

bu kamera olayında herkes çözünürlüğe fps ye takmış ama asıl önemli konu bence cihazların kayıt süresi 1 saatte şarjı bitiyor bataryaların.bence çok yetersiz.ben bir çıkıyorum evden 3 saat şehir içinde turluyorum 1 saat şarj neyime yetecek benim. uzun süre şarjı yetecek çözünürlüğü orta seviye bir cihaz lazım bize.yedek batarya bile alsam yetersiz kalacak.aklıma bu takıldı şimdi 2 3 model arasında gidip geliyorum ama hepside aynı 1 saatte batarya bitiyor.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Geri