Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aksiyon Kamera

@maboc eminim çok güzeldir hiç şüphem yok ama fiyat beni şu an için bayağı aşıyor . 699 tl gözüküyor vatan bilgisayarda. Siz ne zaman nerede! Ne kadar fiyata aldınız?

Scudo
@Byburak hocam yi sj'ye göre baya bir sonra çıktı. Pahalı olmasının bir nedeni de o yüzden. Bir de ben şöyle bir duruma denk geldim. Bir sene önce bir arkadaşım şu (link) modeli hepsiburadadan 800 TL'ye almıştı. Geçenlerde 300'e düşmüştü. Şimdi de 340. Bu nasıl bir indirimdir aklım almadı. Bir yıl sonra alan adam bir yıl önce alana kıyasla bundan iki tane alır, üstüne ekstra batarya ekstra aksesuar alır.
SJ bana göre daha avantajlı geldi ondan aldım. Kimine göre görüntü olarak yi daha öndedir ama distribütör garantisi, artı aksesuar bolluğu ve bir öğrenci bakamından 150 TL'lik fark önemli olduğundan gözüm kapalı sj aldım. Bu 3 önemli ayrıntıyı göz önüne alırsak yi almaya değer mi bana göre değmez ama herkesin kendi fikri tabii :)

@Byburak ha bir de kardeşim n11'den maxiteknobilişim ve kaan elektronikten başka mağazayı tercih etmemenizi öneririm. İkisi de güvenilirdir. Hem ürün hem garanti konusunda.

Bende Xiaomi Yi kullanıyorum. Bataryası, kayıt kalitesi harika. Işlemcisi hero4 ile aynı. Doğal olarak boşverin j4000 i j5000 ile kıyaslanamaz bence. Tek sıkıntı rüzgar sesini çok alması oldu. Onuda çözdüm ve forumun elektrik elektronik bölümünde paylaştım. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: burakender
SJ4000 Wifi modelini kullanmıştım. Gidona sabitleme aparatını biraz çok sıktığım için kırılıp düşmüş ve kaybolmuştu orman turunda. Görüntü kalitesi nedense tatmin etmemişti beni ama. Aparat çeşitliliği çok fazla ama çoğunu kullanmaya gerek kalmıyor. Genel yorumlara bakarak Xiaomi Yi ve 3-4 aparat temin etmek mantıklı geliyor banada. Biraz fiyat farkı var ama..

• Beğen
Yi aparatları ile bana 250 lirayı bulmadı. sj4000 ben aldığımda türkiyede 300 lira civarındaydı. Yi aparatsız da olsa türkiyeden alınca gene ucuza geliyor. aparatlı sj4000 90 dolarken ben yiYi 67 dolara almıştım. 23 dolara aparatını her türlü topluyosunuz zaten.

• Beğen
sj.jpg yi.jpg @sspl hocam o kadar araştırdım Türkiye'den alınca nasıl ucuza geliyor? Şu an n11'de en ucuz garantili aparatlı sj 259 tl, en ucuz yi 374,99 tl garantisiz ve aparatsız.

@sedatdurgun yanlış yazmışım kusura bakmayın, sj4000i türkiyeden almayla banggood'dan yi'yi almak aynı paraya geliyor demek istemiştim. tekrardan kusura bakmayın. yi'nin renk olayı bence sj4000'den daha iyi. ben bu yüzden yi'yi tercih etmiştim.

• Beğen
Tepkiler: sedatdurgun
@sedatdurgun aynen bende sana katılıyorum. Xiaomiyi daha pahalı gözüküyor şu anda diğer markanın fiyatları görüntüde çok güzel indirimde şu anda ne diyorsunuz şimdi?

Yi ye 400lira vereceğime o zaman 200daha koyar sonyninas30v modelini almak daha mantıklı değil mi?

@Byburak Yi'ye garantisiz ise niye 400 lira veresiniz ki? 67 dolara aldım ben banggood'dan diyorum 70 dolar civarındaydı en son 200 lira civarı. 18 günde geldi ayrıca.. Fırsatçılara para kazandırmayın...

Son olarak da Yi'nin teknik özelliklerini de bi inceleyin bence. Tamam sony daha kaliteli olabilir araştırmadım bilmiyorum da Sony lens kullanan Yi'yi de gömmeyin :)

@sspl yav ben anlamıyorum üründen özelliklerinden bilsem zaten direk kendim araştırıp alırım :) yurt dışından güvenilir bu cihaz için ayrıca gümrükte takılıyor mu? Aliexpressten alınır mı güvenilir mi? Orjinal olup olmadığını nasıl anlarız? Ayrıca bu xiaominin kendi içerisinde aksiyon kamerası olarak farklı modelleri var mı?

@Byburak hocam bazen 15-20 tl lik kupon oluyor beklerim derseniz bekleyin. Ama hergün takip etmeniz lazım siteyi. Şu an 5 tl mobil uygulama indirimi var 255tl ye geliyor.

@Bülent Kavakkoru demek istediğim aslında oydu yanlış kelime kullanımı için kusura bakmayın
@Byburak burak kaç defa yazıcaz kardeşim izlediğimiz yöntemleri alırken. Bi kaç mesaj üstte yazdım nereden nasıl ne kadar aldığımı okumuyor musun yazdığımız mesajları?

@sedatdurgun kaan elektroniği ben tavsiye etmiyorum. adamların hiç bir şey umurlarında değil. Aparatları(j hook) vidasız gönderdiği için kullanamadım vidayı temin edene kadar. Ürün içeriğinde yok diyorlar bir de. Be cahil adam vidasız bu aparat nasıl kullanılacak dendiğinde ayrı satılıyor dedi. Ben ayrı bir ürün olarak vidanızı göremedim kontrol eder misiniz dediğimde ve kontrol ettiğinde vida diye bir ürün olmadığından bahsetti. Aliexpress'den beklerim 1 ay sonra gelsin de bu 1 liralık ürünün peşine düşen insanlar kazanmasın. Böyle esnaf iflas etsin.

Ha bir de kargo alıcı ödemeli gönderiyorlar ben bir süpriz yaşadım kendi internet sitelerinden alışveriş yaparsanız sizde böyle bi süpriz yaşayabilirsiniz.

@sspl bir mağduriyet yaşamışsınız fakat ben geçen sene şöyle bir olay yaşadım. Bisikleti yeni almıştım. Bir vidyo çekmek istedim. Elimde fotoğraf makinam var samsung. Aklımca onu bisiklete sabitlediğim takdirde vidyo çekebilirim diye düşündüm. Neyse makinanın altında bidop sabitleme yeri vardı. Nette aksiyon kamera bisiklet gidon sabitleme aparatını gördüm. Sanalpazar kaanelektronikten sipariş ettim. Geldi bağladım gidona çok da sağlam oldu. Hemen vidyo çektim baktım hep bulanık. Aradım adamları "kardeşim bu aparat titretiyor ben bunu iade edeceğim" diye. Adamlar da makinamın markasını sordu. Normal fotoğraf makinası deyince adamlar öyle olur mu dediler gülerek. :) O gün anladım bu iş sadece aksiyon kamera ile oluyormuş. :) Benim saflığımdan adamlar durduk yere kargo gidiş geliş parası ödediler. Üstüne gıkları çıkmadı. Haklı oldukları halde böyle yaklaşınca adamlar, bende de bir sempati oluştu kendilerine. Kaba esnaflardan haklı olduğum halde çok çektiğim için böyle düşündüm.

• Beğen
Tepkiler: sspl
@sedatdurgun bir sıkıntı yaşamadığınıza sevindim. Geçen sene bıktılar herhalde çalışmaktan bu sene de bana böyle davrandılar :) Ayrıca aracı site üzerinden alışveriş yaptığınız için iade vb. gibi durumlarda daha tüketici dostu hareketler sergiliyor olabilirler

• Beğen
Tepkiler: sedatdurgun
(link)

kampanya varmış 4 günü kaldı ne diyorsunuz ?

@csuns gearbest ile bir kaç problem yaşayan duymuştum ama fiyat güzel. bende banggood'dan 67'ye almıştım

@sspl aynı şekilde sjler de de indirim var (link)

@csuns ben şahsen sj'leri beğenmiyorum yi kullanıcısım objektif cevap beklemeyin bu konuda benden. Fiyatı nerdeyse 2 katı farkındaysanız... Sjlerin normal fiyatları böyle bir indirim göremedim ayrıca ben sjlerde. Attığınız linkte out of stock diyor bir de.

Geri