Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aksiyon Kamera

Bir aksiyon kamerası almak istiyorum. Seçtiğim aksiyon kamerasının kutusunda kask adaptörü var diyor ama benim bisiklet kaskıma uyar mı? Ya da göğüs bandı daha iyi olur mu?

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Scudo
göğüs bandı ayrı alıp kullanacaksan ozaman sj4000 alma bence. daha kaliteli aynı paraya gelen başka kamera alıp göğüs bandını ayrı alabilirsin.
ismimin altında da yutube ikonuta tıklayıp videolara bakabilirsin hepsi göğüs bandıyla çekildi

@Volks bağlantının olduğu yere önceden export video yaptıysan orada gözükmesi lazım

Merhabalar,

Gözünüzden kaçmış olabilir belki düşüncesiyle şu iki konu başlığını aşağıda paylaşıyorum, belki sorularınızın yanıtını o başlıklarda bulabilirsiniz, saygılar.

Aksiyon Kamera Tavsiyesi

İnceleme

@ÖmerMurat O başlıklar aksiyon kamerası seçimi ve incelemesi için açılmış, ben göğüs bandı veya kask adaptörü seçimi için bu konuyu açtım saygılar. :)

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
hem göğüs de çekilen hemde kaskta çekilen videolara bi göz at
sonra ben göğüste çekmeliyim dersen. sj4000 alma bence. xiaomi yi al.
ama dersen ki
ben göğüs bandı da alcam kaskta da çekicem. kamera aldığımda tüm aparatları içinde olsun bidaha aparatlarla ayrı ayrı uğraşmak istemiyorum ve çok para harcamak istemiyorum.. dersen sen bilirsin gene sj4000 alabilirsin.
ama çekim kalitesi olarak xiaomi yi daha iyi.

@2teker_üstünde

Siz burada aksiyon kamerası tavsiyesi istemediniz mi? Arkadaş ne güzel yardımcı olmaya çalışıyor :)

@2teker_üstünde

@2teker_üstünde Sayfaları incelediniz mi bilmiyorum ancak aksesuarlarla ilgili paylaşımlar da mevcut o başlıklarda, bence yine de bir göz atın ;). Bu yüzden özellikle o iki başlığı paylaşayım istedim, sorularınızın yanıtını bulabileceğinizi düşündüğüm için yani. Yeni bir konu açıp yanıt beklemektense (forumun database 'inden bahsetmiyorum bile) belki vardır orada aradığınız yanıt ve vakit kaybetmezsiniz yani. Ha illa ki beklemek isterseniz buyurun istediğiniz kadar bekleyin, saygılar.

@Anonim Benim konuyu açma amacım aparat seçimi için, kaba davrandıysam özür dilerim.

Hocam xiaomi kullanan arkadaşlarım var. Tavsiye ederim

Şuraya bırakayım bu notu ihtiyacı olan faydalansın.
Gopro piyasaya ilk giriş yaptığı için yaygınlığı daha fazla fakat şuan en iyi kamerayı SONY üretiyor. Sadece ürünlerin YouTube tan oynanmamış ham hallerindeki çekimlere bakarak Sony ile Gopro arasındaki farkları net anlayabilirsiniz.

@sezgindurmus Eğer beni bekleseydin sıkıntı olmayacaktı :D Amkov resmen beş para etmez bir kamera benimkide bugün geldi aynı sorun var... Neyse ki ebayden almıştım parayı hemen geri alacağım :)

Ele Explorer var o moda bu ara
Xaomi ve eken den iyi diyorlar bi araştırmak lazım

Kardeş ne alıyorsan kendin yurtdısından al su ürünün fiyatı normalden en az80tl daha fazla yazmıslar

Yeni amkov 7000s aldım içinden kask bağlantı aparatı çıktı fakat bana işlevsel gelmedi. Sipariş verdim göğüs bandı ve bekliyorum şimdi.

@Anonim aynen allahtan para benden çıkmadı ama şimdi arkadaş adına paypaldan para iadesi için uğraşıyorum :) Ya dellenip sony alıcam sonunda ya sj4000 alıcam :)

@Anonim fırat abi sen bildirimlerini kapattırdın mı. senin beğenilerin ve cevapların bana bildirim olarak gözükmüyo :eek:

Geri