@Anonim tapalataktan olabilir ozaman.
son yaptığın beğeniyi gördüm ama şuan etiketle yazdığınin bildirimi gelmedi. konuda en yukarıda görünce girip bakınca gördüm bunu mesela
@pilot Ben geri gönderdim... @sezgin durmuş un ki de bozuk çıkmış benimki gibi...Bu yüzden kanalımda incelemeye almadım...Sizinkinde var mı bir problem?
@Anonim aynen fantaziye gerek yok iade gelsin aynen yapıştırıyorum siparişi.
Ayın 10'u itibariyle paypalden paramı geri aldım ama tomtop.com'la hala iletişim kuramadım. Alışveriş yapmayı düşününlerin aklında bulunsun. Bu sebeple arızalı kamerada elimde kaldı şu anda. Paypal adamlar geri isterse gönderin diyor. En azından kamera arızalı olsa bile bir hayli aksesuar duruyor. Site aramazsa aksesuarları da zaman kaybına sayacağım
SJ4000 aldım bir ay önce 250 liraya. Türkiye distribütöründen 24 ay garantili. Garanti gidiş geliş ücretleri şirkete ait. Xiaomi yi ile arasında kaldım. Şu videoyu izleyince
sj4000'de karar kıldım. Hem gözüme daha hoş göründü hem de xiaomi yi 120 lira daha pahalıydı ve garantisi de yoktu. Garanti elektronikte benim için çok önemlidir. Ve tabi yanında gelen aksesuar bolluğu da büyük artısıdır sj4000'in.
(link) arkadaşlar bu fiyatlar doğrumudur? Görünürde bayağı indirim gözüküyor. Yurt dışı ile uğraşmadan yurt içinden sipariş mi versek nasıl yapsak? Net bi ürün ve model önerir misiniz rica etsem?
(link) buda xiaomi yi olan model arada bayağı fiyat farkı var @sedatdurgun sizin paylaşımıniz ve video karşılaştırmasına göre sj4000 daha güzel görüntü kalitesine sahip gibi.?
sj4000 yerine xiaomi yi tavsiye ederim ama xiaomi yi için ayrıca bir sürü aparat almak gerekiyor. Ben uzun süre düşündüm düşündüm xiaomi yi aldım, çok da beğendim
@Byburak yani bence o fiyat çok pahalı xiaomi yi için. Ben banggood dan sipariş verdim ufak bir indirim vardı 200 tl ye geliyordu. Sonradan oradaki siparişi iptal edip burada bir mağazadan 230 tl gibi bir fiyata aldım.