Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aksiyon Kamera

@Anonim

Fiyatı çok ucuz değil evet, ama yine de 150 dolara falan neredeyse ful aksesuarlı (çift batarya şarj aletinden mikrofonuna, uzaktan kumandasına kadar) alınabiliyor. Baz aksesuarlı da 130 dolarlar civarı.

Bahsettiğiniz model Git1.. Yeni Git2'ler 2K 30fps (1080 60fps, 720 120 fps) çekim yapabiliyor Novatek işlemcili, Sony sensorlü ve arka ekranları mevcut. :)

@Anıl OğuZ Hocam GoPro 4'ler burada bahsettiklerimizin 3-4 katı daha pahalı. Kesinlikle çok daha iyidir ama aradaki fark, hele de çabuk eskiyen bir teknoloji için değer mi, ben çok emin değilim. (Evladiyelik olmayacağı kesin..)

Bakalım bakalım..

Scudo
Bulabilirseniz tchibonun aksiyon kamerasının 2.elini alın yada tekrar satışa çıkmasını bekleyin. Full aksesuar 150 TL gibi bir fiyatı var ve çok başarılı çekimler yapıyor.

50-100$ arası Şu sıralar popüler olanlardan aşağıdaki kameralar var. Bir türlü karar veremedim. Yardımlarınızı ÇOK rica ederim.

1. Xiaomi yi 70$
2. Eken H3R 83$
3. Amkov amk7000s 99$
4. Eken H9 4K 50$

Xiaomi hariç diğerlerinde su geçirmez kap ve çeşitli ekipmanlar var.

@Anıl OğuZ Aldım inceledim ve sattım ben çok beğenmedim çekim kalitesi gerçekten gopro olmayı hak etmiyor... Pil evet oda sıcaklığında kesintisiz 2 saat neredeyse çekim yapıyor ama soğuk hava pil iptal resmen... Gopro tercih edilecekse hero4 silver...

@Anonim cekim kalitesi gopro olmayi haketmiyor cumlenize kesinlikle katilmiyorum. Hero 3+ black kameramda var, oyle efsane fark yok sonucta ayni açı, aynı fps sadece renkler daha canlı oluyor onun icinde 900 tl verip black almam. Ayrica soguk havada pil bitme sorunuda yasamadim, 2 3 derece sicaklikta 1080p 60fps artı bluetooth acik bir sekilde 1 saat 47 dk cekim yaptim. Session piyasadaki fiyat, performans, kalite ve uzun omurluluk olarak bence en iyi aksiyon kamerasi. Dun fiyat arastirmasi yaparken 750 tl gibi fiyatlara sıfır ilanlarini gordum.

@Mert E. Evet haklisiniz diger markalara göre biraz pahali fakat su sekilde yaparsiniz. Gopronun ikinci eli iyi ileriki zamanlar cihazinizi satip yukseltebilirsiniz ki benim sahsi fikrim buna gerek bile yok

@Anıl OğuZ Siz anlaşılan Hero 4 silver ya da black kullanmamışsınız...Arada dağlar kadar fark var :)Ben piyasadaki hemen her kamerayı inceledim emin olun xiaomi yi bile hero4 session dan çok daha iyi bir kamera :) Artı o paralara sony as200 tercih ederim gerçekten değmez...Videolarım arasına bakın birçok kameranın incelemesini göreceksiniz inanın sizde benim gibi birçok kamerayı deneseniz aynı fikirde olurdunuz :)

@Anonim öncelikle merhaba bir kaç sorum olacak normalde amkov'u sipariş edecektim ama büyük ihtimalle yetişmeyecek nisanın 2. haftasına o yüzden hiç riske girmeyip ve biraz daha bütçeyi arttırıp Sony HDR A200v ve A200VR alacağım sizce bisiklet için wifi control çok gereklimidir a200vr modeli 1400 tl a200v modeli 1100 tl

@E.Balkan Açıkçası ben çok kullanmıyorum wi fi bisiklet için bu biraz sizin tercihinize kalmış bişey

@Anonim cevabınız için teşekkür ederim bir sorum daha var Sony'nin yeni bir alt segment kamerası cıkmıs as50 diye deneme fırsatınız oldu mu acaba ? internetten arastırdıgım kadarıyla AS200 ile bi farkı yok gibi geldi siz ne dersiniz acaba arada ki yaklasık 500 tl değer mi AS200 için ?

Merhaba arkadaşlar. Çin malı aksiyon kameralarını araştırdım. Aşağıdaki model ve fiyatları buldum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

1.Amkov amk7000s 90-100$
2.Xiaomi Yi 70-80$
3.FireFly 6s 90-100$ (sony sensor. imaj stabilizör. Fakat 140 derece açılı mercek, diğerleri 170 derece)
4.Eken H3R 80-90$
5.Eken H9 4K 50$ (Buda boşver ucuz olsun diyenlere :))

• Beğen
Tepkiler: abdullah demir
Ben de yi cam kullanıcısı olarak kameradan memnun olduğumu belirteyim :)

• Beğen
Tepkiler: çağan1907
Xiaomi Yi kullanıyorum ve çok memnunum. Saydıkların arasında kesinlikle Xiaomi'yi öneririm.

• Beğen
Xiaomi kullanıyorum. Daha önce hero 3 kullanmıştım. Düşünmeden Xiaomi alın.

• Beğen
Z23L versiyonu bangood da şu an 77$, 100$ a 10$ indirimim var. bir iki bişeyler yanına alıp 100 dolara tamamlarsam, 90$ alabilirim.

Dün akşamüstü üreticinin yönlendirdiği tomtop.com üzerinden sipariş edilen amköv amk7000s geldi. Ürün tam anlamıyla adı gibi :) ilk başta açıldı bir iki ufak deneme yaptık ama ondan sonra bir kapandı hala açılmış değil. Birkaç saat şarj ettim, batarya dolu mu diye ölçtüm ama nafile ürün şu an masada bana bakıyor. Üretici firmaya, tomtopa mail attım ama henüz bir cevap dönmedi. Son olarak paypal üzerinden dispute açtım beklemediyim.

Ürüne gelirsek yanında oldukça fazla aksesuar var, yapım kalitesi ise vasatın üstü gibi ama önemli olan kullanıp bir fikir yazmaktı ama umarım sorun çözülürde ürün hakkında yorum yazabilirim.

Paran varsa GoPro® :)

adobe premiere de ctrl+m yaptıktan sonra export diyince nereye kayıt ediyor ?
uzantının oladuğu yere baktığımda gözükmüyor format, nasıl yol izlemek gerekir ?
9 dakikalık bir video..

Geri