Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aksiyon Kamera

Scudo
@mhd abim şuan yüksek lisans öğrencisi. Yine bu yıl 4 yıllık Halkla İlişkiler ve Reklamcılık'ndan mezunu. Kendisi biraz delidoludur, Zaten kendisi de farklı konseptlerde eğlenceli olarak içerik tanıtımları yapacağını söyleyip duruyor evde bana :) Oturup moda-mod tanıtım yapmam diyor :) kitleyi harekete geçirip hem eğlendirmek hem de güldürmek lazım diyor :) düğün işiyle de uğraşacağını sanmam kendisinin :) bu arada fikir için de ayrıca teşekkürler hocam

Aşağıdaki linkteki kamerayı arkadaşım satıyor yurtdışından getirdi , ilgilenenler olursa.

(link)

Ben go pro hero kullanıyorum. ..çok memnunum. ..

Arkadaşlar ben de kamera arıyorum. Benim de 300 liraya kadar bütçem var. Aracıma bakıyordum pratik ufak, kablo bağlantısı olmayan pilli veya şarjlı. Şimdi hem bisikletimde hem aracımda kullanacağım bir şey arıyorum. SJ4000 gayet şık duruyor bir de xiaomi tavsiye edilmiş. Hangisi dana mantıklıdır?

• Beğen
Tepkiler: PeDaLLı-YoRuM
Arkadaşlar ben de kamera arıyorum. Benim de 300 liraya kadar bütçem var. Aracıma bakıyordum pratik ufak, kablo bağlantısı olmayan pilli veya şarjlı. Şimdi hem bisikletimde hem aracımda kullanacağım bir şey arıyorum. SJ4000 gayet şık duruyor bir de xiaomi tavsiye edilmiş. Hangisi dana mantıklıdır? Wifi ne işi yarıyor?

bu ay bende action cam almak istiyorum hatta xioami yi alacaktım kesin olarak fakat tesadüfen amkov amk7000s ile karsılastım youtubedan karsılastırmalara vs bakınca amkov amk7000s muhteşem derecede xiaomi yi den çok daha iyi olduğunu gördüm ve sadece 99.99 dolar aksesuar vs var mı onu bilmiyorum ama

buda gopro hero 3 black edition ile kıyaslaması

buda kutu açılımı

@mhd Benim Eylül'deki düğünde de organizasyon firmasının son dakika fikriydi, nikaha çıkışta (uzun bir yoldan kürsüye yürüyeceğimiz için) eşimin elinde tuttuğu çiçeğin altına GoPro yerleştirelim ve ordan da kayıt alalım diye. Çok güzel fikirdi ama hem bende bir aksiyon kamera olmadığı ve yenisini almak için zaten ırzına geçtiğim düğün bütçesi suyunu çektiği için (aslında çektiğini düşündüğüm için demek daha doğru, sonra gene saçma sapan bir sürü para harcadık başka şeylere, sadece düğün günü acayip şeylere verdiğim paralarla 6-7 tane GoPro alınırdı sanırım) hem de sürecin çok sonuna geldiğimiz ve ben artık yeni bir icat daha kaldıramayacak durumda olduğum için yapmadık. Zaten neticede düğün günü falan derken bir sürü videomuz da oldu zaten.

Tabii bir de o sıralar aksiyon kamera deyince sadece GoPro'yu bilmenin de etkisi var, Xiaomi falan bilsem belki alır kullanırdım o çiçek meselesinde, çok da orjinal olurdu hakikaten.

Düğün fotoğrafçısı arkadaşlara fikir olsun bu da.

Merhaba; xiaomi yi almayı düşünüyorum ama aliexpress üzerinden güvenemiyorum. Gearbest üzerinde de forumda bir arkadaş sorun yaşamıştı. Yurtdışından bu ürünü sorunsuz getiren var mı, aynı satıcı üzerinden alım yapayım.
Birde xiaomitr.com var ama hakkında yorum bulamadım güvenilir mi alışveriş yapılır mı? Kameralar 300 TL civarında sorun halinde arkasında dururlar mı?

@E.Balkan dediğiniz ürünün xiaomi ile olan karşılaştırmalarını izledim görüntü netliği yi kameraya göre daha iyi ama sanki görüntü sabitlemede biraz zayıf gibi ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: E.Balkan
@sezgindurmus aslında neredeyse sony hariç hepsi aynı sayılır sony'de ki teknoloji farklı steadyshot diye bir teknoloji var ama ondada açı düşüyor 30 derece kadar diğerleri aşağı yukarı aynı garmin'i bilemeyeceğim ama

karsılastırmaya gelirsek ben kesinlikle Amkov amk7000s derim netlik ve fotoğraf konusunda çok daha iyi batarya konusunda da daha iyi xiaomi yi 950 mAh tı sanırım ama amkoc amk7000s bataryası yanlıs hatırlamıyorsam 1100 mAh ve ayrıyetten amkov'un bir artısı daha mevcut bütün gopro aksesuarlarını destekliyor xiaomi yi de bu olay mevcut değil maalesef ve bence cok büyük eksiklik yurtiçinde kingma adı altında ucuza gopro aksesuarları mevcut kalitesini bilmiyorum ama bence yeterlidir bir artısı daha amkov üzerinde housing case ile geliyor ama xiaomi de ayrıca almanız gerekiyor oda zaten aradaki yaklasık 30$lık farkı rahatlıkla kapatabiliyor.

ben suan alma asamasındayım ama gümrük durumunu vs arastırıyorum 2 batarya kamera + ultrafire cree xml 2000lm far toplamda 116$ tutuyor buda muafiyeti baya baya aşıyor ama sanıırm yapacak pek birşey yok

@E.Balkan nereden almayı düşünüyorsunuz benimde aklımda çünkü. Gümrük olayı benim içinde sorun ama parça parça farklı kişiler üzerinden sipariş vermeyi düşünüyorum.

@sezgindurmus gearbest'ten almayı düsüyorum ama tomtop.com diye bir site orada 90$ ama ne kadar güvenilir tartışılır

ayrıyetten 90$ gümrük muafiyetini aştığı için aslında sizin yapmak istediğiniz şeyin pek bir önemi kalmıyor. Yanlış hatırlamıyorsam alt sınır 75 euro 90$ da yaklasık 82 euro yapıyor

@E.Balkan doğrudur tek kameranın fiyatı yüksek. Şimdi baktğımda iki sitede bu ürünü gördüm belki aynı satıcıdır, 280-300 arası fiyatlı.

@sezgindurmus sahibinden.com'da var aslında bakmak simdi aklıma geldi

(link)

sony as20v as30v model araştır ikinci el felan uyguna düşüyor

Xiaomi ve sjcam 5000 wifi kullandım, kısaca kendi tecrubemi paylaşmak isterim, xiaomi batarya suresi %35-40 daha uzun, slowmotion var, karanlık performansı daha iyi fakat netlik konusunda sjcam daha iyi, sjcam arkada ekran var, bence çok önemli, akseuar paketi ile geliyor. Elimde 1 adet fazladan sj5000 var, sıfır jelatini uzerinde, düşünen varsa iletişime gecebilir.

@E.Balkan tomtop.com üzerinde indirim var birde kupon buldum 74$ diyor ama üzerine kargo bindiriyorlar 11$.

@sezgindurmus Sen bana sorsana ya :):) Direkt banggood... Ama alırken z23 versiyonu olmasına dikkat et...Benim videonun altında linki olması lazım... Xiaomi yi den şaşma ben piyasadaki her kamerayı inceledim...

Geri