Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aksiyon Kamera

300 lira bütçeye xiomi gibi bir marka vardı onu alabilirsin...Daha yükseğe çıkarsan ben geçen ay sony hdr as100vr modelini aldım kamera şahane...

Scudo
@Mehmetcan Aydemir göbeğe koysanda bisiklet sürerken o yıkarı çıkar. sen serbest bırak o yerini bulur :)

Ben xiaomi yi kullanıyorum odak ve sesle ilgili birkaç problemi oluyor onların hepside kolay bir şekilde hallediliyor, kesinlikle tavsiye ederim, Ben gearbest'ten almıştım

Bu linkte incelediğim tüm aksiyon kameraları var...İşinize yarar...Xiaomi yi ile ilgili olarak odak sorunu yeni serilerde düzeltildi, ilgili videomun altında linki de mevcut :)

Geziniyo Bisiklet Aksiyon Kamera İnceleme: (link)

ben sony action cam as30v aldım bu hafta. mediamarkt'tan 497 tl gibi şaka bir fiyata aldım.yanında 150₺lik çantayı ve 30₺lik kask aparatını da toplamda 40₺ye aldım :D hepsi 540 ₺falan tuttu. daha kullanma fırsatım olmadı.henüz hafıza kartım yok onlarda (class10 gerekiyormuş) 80 ile 100₺ arası değişiyor. ondan sonra kayıt yapmaya çalışıp burada onunla ilgili paylaşım yapmaya çalışacağım. benim gibi birisi için bu kamera inanılmaz iş görür diye düşünüyorum.bütün özellikleri destekliyor ve kalite olarak çok iyi

ayrıca sj4000 falan alacağınıza ben sony almanızı öneririm mantık olarak.şu anda 700₺ gibi bir fiyata düşmüş durumda.geçen hafta 500₺ye satıyorlardı.sj4000i çinden getirmektense garantili,kaliteli,sorun çıktığında karşınızda muhattap bulabileceğiniz bir sony almanız çok daha yararlı olur bence.ben de sj4000i uzun zaman araştırdım şans eseri sony indirimini gördüm ve onu aldım. eyyorlamam bu gaddar

@onuranil Sj4000 ile goruntu kalitesi ayni mi ? 600 liraya 4 tane sj4000 aliniyor . goruntu kaliteleri ayniysa sj4000 daha mantikli gibi .
Tabi kamera bozulunca yenisini bekle falan sıkıntı oldugu icin sonyde tercih edilebilir .

@furkan.zaman dediğim gibi dostum daha bir çekim yapma fırsatım olmadı ama formlarda yutubta gopro sjcam ve sony'ye ilişkin karşılaştırma vidyolarını izleyebilirsin. sony renk canlılığı daha uzun çekim süresi lens kalitesi gibi konularda üstünlüğü var. aynı zamanda uzun süre kullanma seçeneğini de göz önünde bulundurup sony ya da gopro diyebilirsin. ayrıca şu an sj4000 300-320 ₺ye satılıyor

sony yaptığı her işte kendini kanıtlamış bi firma. goprodan bide daha iyi sonuçlar elde edebiliyor.

@onuranik Ben dğn akşam bununla ilgili bi video yayımladım konularım arasında var, en sonunda gopro görüntü kıyaslaması da var

arkadaşlar bu konu olali baya bir zaman olmus ama ben xiaomi yi tercih ettim

@emirozturk kamerayı açıp mikrofonun önündeki bez parçasını çıkartırsan sesin kalitesi %50 ye yakın oranda netleşir ve güzelleşir. tabi onu çıkarmanında bazı riskleri var ama ben çıkarttım.
@Anonim abi belki kendisi olabilir. yaşını bilerek ufak yazmışta olabilir. kaydolurken hızlı seçerken yanlış seçmişte olabilir. yada kardeşi açmıştır kardeşinin hesabını gasp etmişte olabilir :D

SJ4000 wifi orta segmentte bence verimli bir ürün Xiaomi yi ürününü de açıkçası arka lcd ekranı olmadığından tercih etmem gopro ve sony sonuçta çok fahiş fiyatlara satılıyor

@emirozturk

Merhaba,
Öncelikle videonuzu çok beğendim. Abinizi video çekimi konusunda çok başarılı buldum. Profesyonel fotoğrafçı gözü ile çekerek, yaşadığı iç ve dış mekanı seyirciye değişik açıdan sunmuş. Abinizin mesleğini bilmiyorum ama Xiaomi ile gelin-damat video çekimleri yapabilir, ek kazanç sağlayabilirsiniz. Daha önce bu kamera ile çekilmiş düğün videosunu netden izlemiştim. Bulursam adresini paylaşırım. Abinizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Geri