Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aksiyon Kamera

Scudo
@Y.Feyyaz
(link)
@Saim Karagöz
lcd ekran yeni çıktı

Buradan tüm aksesuarlar var

(link)

kamera almayı düşünen arkadaşlar Eken H9 modelini incelesin, 58 dolar fiyata aksesuar dahil,2 inç ekranı var,görüntü netliği xiaomi yi'dan daha iyi ancak gece çekimleri nasıldır bilmiyorum.4K video çekebiliyor ama sadece 10 fps o yüzde işe yaramaz, 1080p 60 fps, 720p'de ise 120 fps kayıt yapabiliyor.Daha bir sürü özellikleri var timeline,renk ayarlaması vs.

@soneryen Lcd ekrandan haber vardı arkadaş lcd kumanda diye söyleyince farklı birşey olduğunu düşünmüştüm. Lcd ekrana gelince bana gereksiz geliyor. Zaten geniş açı çekiyor.

@Saim Karagöz
Yani haklısın. Banada çok gerekli gelmiyor ama favoriye ekledik belki düşer yada elim bütçe olaraktan rahat olduğu zaman başka acil ihtiyacım yoksa belki alırım

@ommemo
bana xiaomi yi daha iyi gibi geldi

• Beğen
Tepkiler: Feyyaz Baydar
@Berkec.
Vaktin varsa gidip bakman lazım. Avcılar da satan vardı

@ommemo
Bende evde bi inceleyeceğim her gün teknoloji ilerliyor bakalım almasakta bilgi sahibi olalım.

@chnkrmz görüntünün keskinliği olarak eken daha iyi,videoda'da belli ancak bulutlu havada-düşük ışıklı ortamlarda xiaomi'nin renkleri daha canlı görünüyor ama aradaki fiyat farkına değeceğini sanmıyorum,xiaomi'ye en önemli aksesuarları aldığımızı varsayarsak fiyatı en az 90 dolar civarına çıkıyor.Zaten çektiğimiz videoları olduğu gibi internete yüklemiyoruz,bilgisayardan kesip-düzenleme yapıyoruz o sırada ufak bir filtre-efekt attık mı renkleri canlandırırız :D

@ommemo
Görüntüye baktığımızda videoada eken daha keskin be net görüntü vermiş renkler hariç ama eken videoa daha kaliteli

Arkdaşlar birşey sormak istiyorum. Yeni yeni millet video koymaya başladı ya hani görüntüde haritayı, kadansını, hızını falan gösteriyor. Edge 520 almayı düşünüyorum. Onu ve Xiaomi' yi aldığımda bende vidolara öyle görüntü ekleyebilir miyim. Ayrıca o programların adı ne yardımcı olur musunuz :)

@Berkayugur
runtastic ve strava gibi uygulama ile birlikte sürüşünü video çektikten sonra
sitessinden dosyayı indirip programla videoya entegre ediyorsun.
programın izmini unuttum. ama kolay yapımı var. ben bikere yapmıştım. ama kolay olmasına rağmen uğraşması var

@chnkrmz

Strava kullanıyorum zaten. O zaman Garmin'e gerek yok ama Garmin'i aldığımda ondada gprs olduğu için Strava' yı açmama gerek kalmıyacak. Ben öyle anladım:) Peki video'nun başladığı zaman ile Strava verilerini nası saniyelik senkronize ediyoruz otomatik değildir büyük ihtimal.

@Berkayugur aynen otomatik değil. el becerine kalıyor gerisi :D

@Berkayugur
Bununla ilgili olarak forumda çok taze bir başlık vardı orada detaylıca konu irdelenmiş ve tarifi var. Bence o başlığa bi göz atın mutlaka size fikir verecektir

@soneryen

Teşekkürler.

Bisiklet gidon tutucağını bulamadım. Bulan varsa gearbest linkini atabilir mi?

@soneryen

ben codegen marka aldim kamerayi tele baglama sansim yok.gogus kemerinide aliexpress den siparis ettim ama bi aparati eksik geldi.bende codegen den cikan bi aparati taktim.eksik gelen aparat kameranin ters durmasini sagliyodu galiba.bana lazim olanda buyuk ihtimalle uzatma aparati.

@chnkrmz
evet evet aynen su resimdeki gibi bi acinin olmasini istiyorumuploadfromtaptalk1446024260639.png
kimisi kamerayi en uste yerlestirmem gerektigini filan soyluyo.en uste yerlestirmem ragmen hep bisikletin ustteki borusunu cekiyo

@Mehmetcan Aydemir
Eğerki ekran yok ve telefona bağlayamıyorsan yapacak tekşey kalmış oda bol deneme yanılma yöntemi ile en uygun açıyı bulmak. Başka yapacağın birşey yok ekran olmadan tek seferde nokta atışı yapamazsın

@Mehmetcan Aydemir ben onu telefondan bağlanıp deneyerek ayarlamıştım. sürüş posisyonundayken kamera azıcık havaya bakması lazım.

Geri