@sezgindurmus Direkt geç onları; keecop gibi gelip geçici şeyler... Xiaomi den şaşma gopro hero3 lerle aynı kesinlikle memnun kalırsın...Hatta beğenmezsen ben direkt alırım senden
@Anonim iyi geceler amkov için geçin felan demişsiniz ama ne biliyim şöyle bir karsılastırma var youtube da kafa karıstırıcı bir karsılastırma
ilk seferinde bende xiaomi yi almayı düşünüyordum ancak amkov amk7000s modelini görene kadar sizce arada ki bu netlik farkı fikir değiştirmeye değer mi
@E.Balkan Amkov hiç incelemedim ama xiaomi yi alıp inceleyip gopro hero4 le kıyaslama olanağım olduğu için dedim...Aslında bi de amkov alıp inceleyeyim
@Anonim action cam için alternatif arayanalr için çok iyi olacaktır incelemeniz aslında
xiaomi de ki bulanık görüntü benim canımı sıkıyor aslında yazılım vs olarak çok iyidir ondan şüphem yok ama görüntü kalitesine gelince işler acayip derecede değişiyor tamda aklımı karıstıran mevzu bu
1. Görüntü kalitesimi?
2. Tanınan bir markanın ürünü mü
@E.Balkan Aslında bulanık görüntüsü yok xiaomi yi de hatta baya iyiydi; benim videomda var bi bakın belki youtube ayarlarından öyle olabilir...Bu ara amkov u aldım az önce gelsin bi inceleyelim bakalım
@Anonim gelmesi ne kadar sürüyor acaba eğer erken gelirse bende bekleyebilirim ancak nisanın 3 haftasına kadar kamera elimde olmalı bisiklet ile Eskişehir - Bursa Mudanya yapmak istiyorum o yüzden önemli benim için
bu arada verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ediyorum
Fırat bey, aslına bakarsanız ben Xiaomi'yi o kadar da ucuz bulmuyorum. Görece f/p gibi duruyor ama aksesuarların olmaması bence büyük dezavantaj (Xiaomi GoPro'lar ile uyumlu olmadığı için de ürün gamı diğer GoPro-like'lar kadar yaygın değil ve Xiaomi için ayrıca almak gerekiyor).
Çok bilinmiyor bizde ama özellikle amerikan sitelerinde GitUp diye bir firmanın (link) diye bir modelinden bahsediliyor, hem kalite hem de özellikler açısından (antivibrasyon gibi, harici mikrofonu direkt bağlayabilmek gibi özellikleri var mesela) çok iyi yorumlar almış; satış sonrası destek (yazılım güncelleme vs) için de başarılı buluyorlar.
Son zamanlarda zirilyon tane farklı aksiyon kamerası markası çıktı biliyorum, ama bence bu markaya da bir şans vermek gerekiyor.
@Mert E. Yani aksesuarları için 50 - 60 tl bütçe ayırmak gerekiyor ama bence makul...Gitup ı biliyorum ama bildiğim kadarıyla 1080 p 30 fps ti ve fiyatı pahalıydı
Gopro 4 session alin omurluk olsun. Fiyati son zamanlarda baya indirimdeydi. 850-900 arasi bulabilirsiniz. Orjinal aksesuar almasanizda olur. 1080p 60 fps geniş acili cekimi gerek aydinlik gerek karanlık ortamlarda gayet iyi kayit yapiyor ayrica aydinliktan karanliga gecerken otomatik ayarliyor ayarlarini. 2 dahili mikrofonu var on ve arkada bulunuyor, dis etkenlere gore bu mikrofonlar arasinda otomatik gecis yapabiliyor(ruzgar). Sarjida 1:30 dk ila 1:50 dk arasi oluyor ( 1080p 60fps)