Scudo Sports

Aksiyon Kamera

@Türka¥ Ama işte her seferinde dur batarya tak devam et.... :booo:

Scudo
Bende 3 tane yedek GoPro pili var. Bisiklette saatlerce kayıt yapmıyoruz biz. Manzaralar, ateş yaktığımız anlar veya inişler için kullanıyoruz. 4 saat süren 1080p videoyu convert etmek mantıklı değil. Bütün günü kameraya almadık şu ana kadar, kimse izlemez, taş çatlasın 5 - 6 dk videonun youtube versiyonu. GoPro ile 8 saati 2 pil ile geçirirsiniz çok fazla wireless kullanmazsanız.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de güvenlik için önereceğim. Bi kaza olur veya başka bir enterasn olay. En azından elinde bir kanıt olur. Arkadaşların da dediği gibi 4 saatlik video çekiceksin, convert ediceksin, montajını yapıcaksın vs vs. İnternete atsan bile uzun diye izlenmez.

Sıradan bir sürüş yapacaksam yanıma almıyorum. Farklı yerler göreceksem kesinlikle yanımda getiririm. Bir arkadaşım da kaza vb. olaylardan görüntü almak için yanından ayırmıyor .

@Türka¥ Valla açıkçası çekim sürelerinin max 2 saat olduğunj düşünürsek güvenlik için ne kadar yeterli olur bişey diyemem...Ama iyi bir kamera dersen çok da uçmasın ve foto makinesi olarak da kullanayım dersen sony hdr as50 :)

@Aazam

madem güvenlik için gerekli o halde tur boyunca kayıtta olmak gerekmez mi?
4 saatlik bir turun başını ortasını sonunu kaydederken aralarda birşey olursa napcaz :D

@Anonim tavsiye için tşkler.. marka-modelden ziyade gerekliliğini anlamaya çalışıyorum :)

neyse buradaki cevaplardan şunu anlıyorum, herkes turun belli bölümlerinde kayıt yapıyor..
sürekli kayıt hali sözkonusu olmadığından güvenlik ikinci planda kalıyor sanırım..

merlinde söyle bir ürün var.
(link)

bende yaklaşık 1 yıldır gopro kullanıyorum. başlarda tabii hevesle herşeyi çekiyosunuz . fakat bi baktım 2 ay olmamış 500gb video oldu. videolarda hep boş yani. aksiyon kamera adı üstünde kısa süreli iniş olr atlama olur o tip anlarda kullanılmak için üretilmiş. yani gopro ile gidip de 4 saat video çekmek (ki 2 saat falan sarj süresi) saçma oluyor. bunun için gopro deil de daha uygun kameralara yönlenilmesi bence daha mantıklı. sonuçta gopro piyasanın en fazla cep yakan kameralarından. almayı düşünen arkadaşlar için yardımcı olabilirim. bi aralar hastası idim veledlerin..:)

ben xiaomi yi aldım ve görüntü kalitesi çok iyi diyebilirim ama çekimler çok yer kaplıyor 11 dakikalık videolar halinde çekiyor kamera ve 2 gb yer kaplıyor daha 2 kere kullandım ama bu gb olayı sorun olacak gibi.ayrıca video düzenleme programı kullanmayı da öğrenmek gerekiyor.şimdilik tek derdim güzel çekimler yapabilmek açıkçası birkaç çekim modu var daha onları bile kurcalayamadım.gidip gopro almaya değmez bence sonuçta 5 6 kat fazla para vereceksin ve ne kadar büyük fark olabilirki aralarında.2k 4k çekim yapıyor vs deniyor.ne yapayım 4k çekimi nereye depolayacağım ondan sonra o kadar görüntüyü ve ne kadarlık kart destekliyorki bu goprolar 1 tb filan değilse zaten çok uzun çekimler yapılmaz ve bir yere de upload etmeye kalktığında internetinin gerçekten çok çok hızlı olması gerekli bence :D yani gopro filan bence yeni başlayan biri için gereksiz.karşılaştırma videolarını çok inceledim ben sana da tavsiye ederim.sjcam 5000 plus alacaktım 600 liraya ondan vazgeçip yarı fiyatına xiaomi yi aldım çünkü diğer kameranın görüntüleri renkleri vs doğal değildi gopro ya en yakın kalitedeki kamera xiaomi yi.geçen gün fotoğrafçıya gittim ellerinde çin malı bir kamera vardı 370 lira dedi mesela kutuda marka yazmıyordu :D adam sony tavsiye etti bana modelini unuttum 700 lira sıfırı dedi ona da bakabilirsin mesela.

• Beğen
Tepkiler: messdent
SJCAM 4000 WIFI ile Xiaomi Yi arasında kaldım. (Sjcam aksesuarlı geliyor , xiaomi yi aksesuarsız :/ )

Sjcam M10+ modelini de incelemenizi tavsiye ederim 90 usd civarında. Ben kullanıyorum. Çekim kalitesi (ki kullanım amacınıza göre değişir bu ) gayet başarılı.
Xiaomi Yi nin m10+ a göre çekim kalitesi olarak bir tık daha başarılı olduğunu çoğu yerde okudum ama aksesuarlari için ben bu modeli tercih etmiştim.

Ikisinin de bolca karşılaştırma videosu bulunmakta..

Gitup Git2.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

yi haricinde kamera kullanmadım ama elinde başka kamera olanlardan bi ricam olacak. fotoğraf kalitelerini merak ediyorum.
bi kaç farklı ortamda fotoğraflar çekip buraya yükleyelim. videoları zaten incelemelerde görüyoruz.

SjCam (5000+) ve Xiaomi Yi arasinda kaldim konuyu takip ediyorum.

@Elbrus SJCAM 4000 WIFI almıştım 2-3 hafta önce, görüntü kalitesi kötü ve video kayıtlarının altında bir cızırtı var(sanrıım kronik). İade ettim bende.

Eken H9 galiba bazılarında ısınma sorunu oluyormuş .. Bunu bilerek sadece ucuz diye aldım daha gelmedi (aliexpresste 37 dolar , orijinal deniliyor )

Xiaomi alacaktım ama vazgeçtim aparatı vs derken para edecek , biraz daha koyup midland xtc400 alırım dedim ki öyle yapacağım.
XTC300 ü kullandım pili normal nokia pili:) xtc400 ise zannedersem buradaki bütün kameralardan daha iyi özellikle pil ömrü olarak.

Geri