Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aksiyon Kamera

Bende bundan aldım daha deneme fırsatım olmadı.Fiyatı ucuk goprolara göre iyi hatta video ya bakarsan cekim kaliteside iyi

http://stech3.firstpost.com/tech2images/640x359/proportional/jpeg/2015/03/yiactin-624x350.jpg
Tanıtımı

Çinli Xiaomi'nin geçtiğimiz günlerde kibrit kutusu boyutlarındaki yeni aksiyon kamerası haberini sizlere duyurmuştuk. Firmanın MWC 2015 etkinliğinde tanıttığı Yi Sport Camera'nin görsellerini bir başka haberimizde duyurduktan sonra şimdi di cihaz ile çekilin ilk örnek video yayınlandı.
Xiaomi Yi aksiyon kamerası olarak adlandırılan ürün, GoPro gibi farklı şekillerde bir aksiyon kamerası olarak kullanılabiliyor ve su altında 40 metreye kadar çekim yapabiliyor.
Xiaomi, teknik anlamda GoPro’nun en ucuz modeli GoPro Hero’dan daha iyi bir model geliştirdiği gibi, fiyat olarak da ciddi bir rekabete giriyor diyebiliriz. Xiaomi’nin kendi e-ticaret sitesi üzerinden satılan 16 megapiksel çözünürlüğündeki Yi Aksiyon Kamerası, 60 FPS (1080p) video kaydı yapabiliyor. 64 GB’lık hafızasıyla yine GoPro Hero’yu geride bırakıyor. Cihaz selfie çubuğu ile birlikte 80 dolardan satılırken(499 yuan) Selfie çubuksuz olarak 60 dolardan(399 yuan) satışa sunuluyor.
Öte yandan Xiaomi telefonlarla eşleşebilen aksiyon kamerasının teknik özellikleri şöyle:
●16 megapiksel Sony BSI sensörü, diyafram F2.8, 155 derece geniş görüş açısı
●Ambarella A7LS görüntü işlemcisi
●Video kayıt 1080p / 60fps, 720p / 120fps, 480p / 240FPS, H.264, MP4 formatı
●Wi-Fi ve Bluetooth 4.0
●Mobil cihazlarla senkronizasyon
●3D gürültü azaltma ve çift mikrofon
●Boyutlar 60.4 x 42 x 21.2 mm
●Ağırlık 72 g
●Su geçirmez
●Batarya 1010 mAh

Scudo
SJ4000, SJ4000 Wi-Fi ve Xiaomi Yi gibi modellerin başarısı, aşırı pahalı olan GoPro'nun tahtını sarsmaya başladı, yakında fiyatları düşecek.. :)

Bende Sony Action Cam HDR AS200VR var. Normalde kod HDR AS200V olarak geçiyor ama bileklik kamera uzaktan kumandası ile beraber kit halinde satılanlar HDR AS200VR olarak geçiyor. Bileklik uzaktan kumandası ayrı alınırsa RM-LVR2 kod'u ile aratabilirsiniz. Tabi bu kamera sizin konuştuğunuz fiyatlar ile uzaktan yakından alakalı değil. Sadece konu burada diye ve yeni konu henüz açamadığım için paylaşıyorum. Toplamda bileklik li kit ile beraber Kanyon alışveriş merkezindeki SONY yetkili satıcısından 1.500 tl. ye aldım. GPS verileri, tarih, saat, toplam katedilen yol, ortalama hız, anlık kilometre saati v.s. birçok veriyi videoya ekliyebiliyorsunuz ve mükemmel bir iş çıkıyor ortaya. Bununla ilgili birçok video çektim ve yeni konu açabilene kadar bekletiyorum şu an. Şunu söylemek istiyorum son olarak paraya kıyın alın derim. Vaktinizi aldım iyi forumlar...IMG_20150913_220642_1.jpg IMG_20150913_220322_1.jpg IMG_20150913_220626_1.jpg Ekran Alıntısı3.PNG Ekran Alıntısı6.PNG Ekran Alıntısı7.PNG Ekran Alıntısı5.PNG

Sony'nin cihazi muhtesem gercekten... Goruntu kalitesi olarak uzak ara diger kameralari cebinden cikarir

@bambam84
Aynen şu an ilk videomu youtube ye yükledim izleyebilirsiniz ordan. Çok uzun sürdü ama dün akşamdan beri onu yüklemeye çalışıyorum. 1 saat 6 dakika video var. linkide yazayım.
buradan izleyebilirsiniz yada resmin altındaki youtube kanalıma tıklayınız. Teşekkürler.

Merhabalar Amazondan sjcam 4000 wifi sipariş verdim elime ulaştığında detaylı bilgi verebilirim bir video ile ,

• Beğen
Tepkiler: PeDaLLı-YoRuM
@ÇaNakkaLeRuHu

Cihaziniz hayirli olsun. Gule gule kullanin.

Video'daki hiz mesafe harita bilgilerini Garmin Virbedit ile mi yaptiniz yoksa Sony'de de artik bu ozellik var mi ? :cool:

@ÇaNakkaLeRuHu

Bu kamera benim de ilgimi çekiyordu, fakat fiyatını pek çok yerde 1.200 TL olarak görüyorum. Yine de yanlışım olabilir belki benim gördüklerim daha düşük başka bir modelidir. kumandası gerçekten büyük artı, ayrıca gps özelliği ve steady shot modu artıları. Fiyatı bütçemin üzerinde olduğu için gopro Hero3+ silver aldım (liste fiyatları bu modelle yakın ama ben çok daha ucuza bulabildim) ondan da gayet memnunum.

güle güle kullanın

@Yalchinosis
Teşekkür ederim. Kit olarak aldığınızda 1.500tl. oluyor kumandası ile birlikte. Ama ayrı ayrı alırsanız kumanda 500tl. kamera 1.200tl olabiliyor. yerine göre değişiyor tabiki. Ama fazla bir oynama olmaz.

@bambam84

Sony nin kendi özelliği ve sony action cam creator ile yapıyorsunuz. Bununla ilgili konu açmıştım konu açtım detaylı anlatım var. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
@aliyazc
bende bundan almayı düşünüyorum fiyat performans kralı
:D

@Ferhat Karaca sahibinden.com dan aldım ikinci el, çok temiz ve neredeyse kullanılmamıştı, üst modele geçeceği için satıyordu 800 tl ye anlaşabildik o yüzden, tabi şanslı olmak lazım daha uygun fiyata bulmak mümkün. N11 gibi sitelerde sıfırları 1000-1050 tl civarı bulunabiliyor.

@ÇaNakkaLeRuHu haklısınız, sanırım benim dediğim model şu, görünüş olarak ayırt edememişim;SONY HDR-AZ1VR Wi-Fi Action Cam Mini bu model 1.200 tl civarında kumandası ile birlikte satılıyor.

(link)

Şu an bu ürün N11 de 1500 den 1050 tl ye düşmüş. gopro ile ne farkı var diye bir soru sormak istiyorum. balık gözü mevcut mudur? çekim modları neler var. yukardaki 1'.06'' LIK videoda balık gözü çekim değildi sanki.saniyede 60 foto çekmek yerine. saniyede birer foto çekme modu var mıdır mesela ?

@amed_doan

(link)

30 fps olarak bahsedilmiş ve 170 derece açılı çekimlerinde steady shot özelliği yok bu özelliklerini iyice araştırmak bence önemli özellikle 30 fps aksiyon kamerası için bence yeterli değil. bu durumda bütçeyi yükseltip HDR AS200VR modeline geçmek gerekebilir.

mesela amazon'da 120 fps olduğunu söylüyor, bu konuyu o yüzden iyi öğrenmek lazım, amazon linki aşağıda;
(link)

Gopro Hero3+ silver 170 derece 120 fps 720p'de, 60 fps 1080p'de çekim yapabiliyor, ağır çekim için gayet iyi. Fakat GPS özelliği yok ve kumandası kutuya dahil değil ve 300 tl civarı satılan bir aksesuar. Sony'nin kumandasında ayrıca ekran da bulunmakta. Gopro yu telefona bağlayıp kumanda gibi kullanabilirsiniz tabi pratikliği kumanda kadar olamayabilir.

Ayrıca Gopro Hero giriş seviyesi ve xioami yi kameraları da düşük bütçeler için tavsiye edebilirim, kullananlar gayet memnun.

4k 100 fps olanı da var. 1750 tl . çok para benim gibi amatörler için. ama 30 fps çok kötü. çünkü normal bir video çekmiyorsunuz. bisiklet üzerinde paldır küldür çekiyorsunuz. 1050 liralık kamera çok uygun

şu an bende bakıyorum action cam'lere xiaomi yi var aşağı yukarı 400 tlye ama aparatları yok sanırım sj4000 var onda bütün aparalatlar var veya bütçeyi zorlayabilirsen sony as100v var 599 tl ye