Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aksiyon Kamera

O zaman bir anlamı kalmıyor. Ya benim kameram sıkıntılı, ya da telefonum.
Telefonunuz androidse bunu daha fazla hissediyor olabilirsiniz. Yükleme süreleri kısılsın diye kaliteden vazgeçliyor.

Scudo
Go Pro kameralarda görüntünün sarsıntının olmamasının sebebi, tavukmuş.

Araştırdım. Adamlar, tavuktan yola çıkarak kamera üretiyorlar. Tavuğun vücudu oynasa dahi kafası hep sabit kalır ve deneyler, testler yaparak böyle bir teknolojiye imza atıyorlar. Çok pahalı, ciddi anlamda çok pahalı. Sevdiğimiz bir sporda, hobide anılarımızı kayıt etmek istiyoruz ama orta hâlli bir cihaz 1.000 liradan başlıyor. 15 günlük mesai param!

Merhaba arkadaşlar
Bende xiaomi yi aksiyon kamerası kullanıcısıyım. Bir çok kez uğraşmama rağmen çözemediğim bir sorunu veya bir ayarı var. Kaydettiğim videoyu izlemek istediğimde devamlı donma yapıyor. Toplamda 10 saniye akıcı bir video izleyemiyorum. Bu konuda bir deneyimi olan varsa ve yardım edebilir ise sevinirim

Merhaba arkadaşlar
Bende xiaomi yi aksiyon kamerası kullanıcısıyım. Bir çok kez uğraşmama rağmen çözemediğim bir sorunu veya bir ayarı var. Kaydettiğim videoyu izlemek istediğimde devamlı donma yapıyor. Toplamda 10 saniye akıcı bir video izleyemiyorum. Bu konuda bir deneyimi olan varsa ve yardım edebilir ise sevinirim
Hafıza kartınızın hızı yüksek çözünürlüğü desteklemiyor olabilir. Daha az çözünürlükte kayıt yapmayı deneyin, takılma sorunu yoksa nedeni budur. 1080p 30fps üzeri kayıt her kartla yapılmıyor malesef.

Telefonunuz androidse bunu daha fazla hissediyor olabilirsiniz. Yükleme süreleri kısılsın diye kaliteden vazgeçliyor.
Telefon android değil ama çözeceğim bir şekilde bakalım

Gereksiz bir şey bence. Telefon göğüs aparatı alarak hd çekimler yapılabilir. Profesyonel birkaç motorcunun 100.000 tl vererek aldığı motora aksiyon kamerası almayı gereksiz bularak bu tarz çekim yaptıklarına şahit oldum. Bence mantıklı.

@sspl teşekkür ederim deneyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: sspl
Whatsapp ta görüntü kalitesi düşmesin derseniz dosyayı belge gönder seçeneği ile gönderin arkadaşlar. O zaman orjinal dosya gonderilir.

• Beğen
Tepkiler: sargon
Gopro Hero 8 Black kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Güncel olarak aksiyon kamerası önerisi olan var mı ? Xiaomi kameralarından düşünüyordum, fakat bir çok sitede stok dışı olarak görünüyor. GoPro Hero 8 falan olsa efsane olurdu da +3bin olunca geri duruyorum.

Güncel olarak aksiyon kamerası önerisi olan var mı ? Xiaomi kameralarından düşünüyordum, fakat bir çok sitede stok dışı olarak görünüyor. GoPro Hero 8 falan olsa efsane olurdu da +3bin olunca geri duruyorum.
Xiaomi artık aksiyon kamerası üretmiyor. Uygulaması bile markette yok artık. Anca dışarıdan yükleniyor Androidde. Eğer bulursan eski üretim stokta kalmış vs. olabilir. Ya da ikinci el temiz bir şey bulabilirsen o da düşünülebilir. Bende ilk versiyon 2k olanından var çok güzel cihaz geçen bataryasını değiştirdim. Ama şuan kamera alcak olsam Hero 7 ya da 8den başka kamera almazdım. Almışken bir kez almak lazım. Ben bunu 4 senedir kullanıyorsam diğerinin ömrünü sen düşün.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Xiaomi artık aksiyon kamerası üretmiyor. Uygulaması bile markette yok artık. Anca dışarıdan yükleniyor Androidde. Eğer bulursan eski üretim stokta kalmış vs. olabilir. Ya da ikinci el temiz bir şey bulabilirsen o da düşünülebilir. Bende ilk versiyon 2k olanından var çok güzel cihaz geçen bataryasını değiştirdim. Ama şuan kamera alcak olsam Hero 7 ya da 8den başka kamera almazdım. Almışken bir kez almak lazım. Ben bunu 4 senedir kullanıyorsam diğerinin ömrünü sen düşün.
2K olandan arkadaşta vardı adam 50 lira için satmamıştı, onun performansı gayet yeterli seviyede hem +, hemde - yönü ise ekranın olmamasıydı. O zaman ya 2.el temiz bir tane arayacağım yada bir kere alayım tam alayım ile 7 veya 8'e yöneleceğim. Arkadaşım Suriye'de görev yapıyor, kendisine zimmetli gopro 8 var full aksesuar ile, izne geldiğinde çektiği bir videoyu görmüştüm gerçekten mükemmeldi.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
2K olandan arkadaşta vardı adam 50 lira için satmamıştı, onun performansı gayet yeterli seviyede hem +, hemde - yönü ise ekranın olmamasıydı. O zaman ya 2.el temiz bir tane arayacağım yada bir kere alayım tam alayım ile 7 veya 8'e yöneleceğim. Arkadaşım Suriye'de görev yapıyor, kendisine zimmetli gopro 8 var full aksesuar ile, izne geldiğinde çektiği bir videoyu görmüştüm gerçekten mükemmeldi.
İnan bana ekranının olmaması pil ömrüne çok faydalı. Ekranı aramıyorsun zaten telefona bağlıyken.

8 güzel aslında 7 ile arasında fark yoksa fiyat olarak tercih edilebilinir ama güzel bir fiyata 7 denk gelirse onu da değerlendirebilirsin çünkü teknik özellik olarak çok fark yok aralarında. Dediğim gibi bu işin bence formülü ya temiz, ikinci el bir 2k ya da go pro 7/8.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Sjcam sj8 Pro kullanıyorum lansman fiyatı ile Bangkok dan almıştım, gayet memnunum fp ürünü

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve necmeddin
Bu konu hakkında henüz hiç bir bilgim yok ve sayfaları okumaya devam ediyorum. Ancak, geçen gün kaza riski atlatınca "acaba bir aksiyon kamerası alsam mı" diye düşünmüştüm. Bugün tesadüfen youtube'da Hericam H4 pro incelemesi gördüm. Gerçi inceleme 3 yıl öncesine aitti. Ancak kameranın kendi sitesinde 549₺, Trendyolda 399₺ olduğunu görünce "acaba?" dedim. Tabiki konu hakkında tecrübeli arkadaşlar çok daha iyi bilecektir. Sizce bu kamera f/p bir ürün müdür? İş görür mü?
3 yıl öncesinin İnceleme videosu:

Ben DJI Osmo Action kullanıyorum , GP7 ve GP8 in çok yüksek fiyatlı olması ve gerektiğinde ön ekranın VLOG için kullanılabilmesi harika özellikleri.

RockSteady (stabilizasyon) efsana iş yapıyor. Ancak GP7 ve 8 deki gibi daha geniş bir açı değil daha dar bir açı ile yapıyor . Bu noktada daha geniş açı arıyorsanız GP7 ve GP8 'e yönelebilirsiniz.

SJcam SJ8pro f/p oranı güzel bir kamera ama stabilizasyonu yukardaki 3 ürün kadar değil . Bir de SJCAM artık ürünlerine doğru düzgün destek ve firmware yapmıyor diye yorumlar okumuştum çokça. Zira DJI almadan önce SJ8pro radarımdaydı.

@suyunsesi ben tavsiye etmiyorum. Aslında bu hericam EKEN H9 serisinin klonlanmış ve üzerine başka marka yapıştırılmış hali. Stabilizasyon olmayan hiçbir kamera almayın derim. Yoksa görüntüler sarsıntıdan izlenemez duruma geliyor. Kanalımdan örneklerini bulabilirsiniz , önceleri EKEN H9 ile çekim , sonrasında DJI Osmo Action ile çekimlerim , arada fersahlar ötesi fark var. E tabii fiyatı da yüksek ama bir kere alın rahat edin. Ben kara cumayı bekleyip 12 taksitle almıştım.

Bütçeniz çok kısıtlı ise 2.el temiz GoPro6 Black , SJ8Pro , Xiaomi Yi 2k+ bakın.

2 tane ikinci el olarak aklıma yatan ürün buldum bir tanesi gopro hero 7 white 1000 lira, diğeri Xiaomi YI 2 4K yanında selfie stick ve kumandası ve su altı kabı ile 800 lira. Go Pro tabi ki tercih sebebi olacaktır ama white galiba seri içinde en alt olan modeli oluyor. Bir kaç yerde arada ısınıp donduğundan bahsedilmiş birde galiba ekstra bir su kabına falan ihtiyaç duymuyor galiba. Fikrinizi alabilir miyim.

2 tane ikinci el olarak aklıma yatan ürün buldum bir tanesi gopro hero 7 white 1000 lira, diğeri Xiaomi YI 2 4K yanında selfie stick ve kumandası ve su altı kabı ile 800 lira. Go Pro tabi ki tercih sebebi olacaktır ama white galiba seri içinde en alt olan modeli oluyor. Bir kaç yerde arada ısınıp donduğundan bahsedilmiş birde galiba ekstra bir su kabına falan ihtiyaç duymuyor galiba. Fikrinizi alabilir miyim.

Ben olsam Xiaomi 'yi alırdım . GP white hiç iyi bir kamera değil özelliği yok sadece ismi var.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Aliexpress te çok güzel aksiyon kameraları var go pro ile yarışacak güçteler birçoğu

Merhaba,

hero 7 black kullaniyorum, zaman zaman isinma sorunu onda da var.
Eger 4k cekim yapacaksaniz, kamera ciddi sekilde isiniyor. Ben genelde 1080p60 cekim yapiyorum ve cekim suresince donma yok. IS kullanimina gore pili bitene kadar kesintisiz 45-70 dk arasi surus esnasinda cekim yapsam da donacak kadar isinmadi. Mola verip bisikleti ve kamerayi gunes altinda unutursam ( Gunes dedigimde 25 derece falandir maksimum ) mola sonrasi kameranin calismamasini tecrube ettim bir kac kez. Eger sicak iklimde yasiyorsaniz, surus esnasinda dahi sicaklik zorlayabilir. Kamerayi kendi darbe/su gecirmez shell'i ile kullaniyorum, acikta kullanmak da belki sicaklik icin etki edebilir.

Geri