Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@MakRo Hocam katmerli veba derken melun illet Coranayı demek istedim. Yoksa Iraklı, Suriyeli, Babgledeşli, Afganistanlı,Pakistanlı veya Afrikalı v.b. zulme uğramış dünyaları şaşmış Canlar değildi ifadem.

Çin de maa demek isterken de espiri niteliğinde olayı anlatmak istedim. Gelelim olayın teknoloji boyutuna kesinlikle haklısınız . Fakiriz, daha ileri boyutlara getirmeliyiz teknolojik yatırımları.
Olaya yarasa çorbası yada Çinin yemek kültürü olarak bakmak yanlış. Değinmişsiniz yıllardır yiyorlar her bir illeti.

Bugün arazideydim dağ taş attım bir 40 km yakın. Zaten her gün araziyim o ayrı bir konu. :)

60-70 yaş arası emmi ve dayılarım harıl harıl çalışıyorlardı dağda, bahçede , tarlada. Aklıma hemen geldi haberlerde yaşlı kesime sataşan ve çekim yapan insanlıktan nasibini almamış yaratıklar. Takıp bisikletin ardına arazide sürüklesek yeriydi. Köylerde 60-70 yaşındaki ihtiyarlar rızıkları için dur durak bilmeden çalışıyorlar. Ekinler çok iyi bitmiş maşallah , birazda yağış olursa kuru gıda sorunu çok çekmeyiz.

Şehirler ne oldu tedbirler gereği , bir çok iş yeri çalışmalarına ara verdi. Yıllardır bir dengesizlik vardı. Daha da dengeler şaştı. Laf geldi nerden nereye. Esas demek istediğim şu , hep deriz ya yaşlıların, çoluğun ,çocuğun ,kurdun kuşun nasibine Allah bizede rızk veriyor.

Rızkı veren Allah amenna, ama bu sene soframıza gelen her dilim ekmekte 60 yaş üzeri insanların duaları olduğu gibi emekleride var. O insanların ellerinden hürmetle öpüyorum.

İnşallah birgün bu vatanın yaşlı rençberleri gibi üretmeyi hayatın her alanına yayan bir toplum oluruz.
Selam ve dua ile vesselam.:harika:
EKLEME :Yazmayı unutmuşum ,akşam menüde hamsi vardı yine. Su ürünlerine karşı zaafım var dayanamıyorum. Eğer timsah eti helal olsaydı yemek için 100 km pedal yapardım.:D

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Scudo
Geçen ayın 12nde verdiğim sipariş bugün Tr ye giriş yaptı, bakalım kaç güne gelcek

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Geçen ayın 12nde verdiğim sipariş bugün Tr ye giriş yaptı, bakalım kaç güne gelcek
Ve bugün teslim aldım, yolda iki sipariş daha var, onlarda ülkeden ayrıldı olarak güncellendi, bakalım kaç güne gelcek onlar

• Beğen
Ve bugün teslim aldım, yolda iki sipariş daha var, onlarda ülkeden ayrıldı olarak güncellendi, bakalım kaç güne gelcek onlar
Corona nedeni ile PTT yurt dışından gönderimlerin girişini durdurmuş diye bir şey duydum bugün. Sizin örneğe göre böyle bir uygulama yok o zaman?

o halde benim 22 şubatta verdiğim sipariş neden hala gelmedi? Üstelik 1 marttan bu yana bi kargo hareketi de yok.

@emir yakup bulut bilmem???

@GokhanAK mersinde bekletiliyor diyende oldu önceki sayfalarda ama geldi işte 1 ay gibi bir sürede, diğer 2 kargoda 2 haftaya elimde olur gibime geliyor

şuan toplamda 5 adet ürün bekliyorum, çadır martbaşı siparişiydi, takıldı kaldı biryerde. çadırla birlikte 2 mart siparişinde daha hareket yok. muhtemelen posta kabulde yoğunluk var, sıra gelmiyor. toplamda 1000 tl ye yakın, umarım gelirler.😐

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
Benimde ayın 23nde verdiğim siparşlerden hala haber yok 2 parçam kaldı onlarda gelse bi ihtiyacım kalmıyor aliden.
biri 25nde bir 26nda ülkeden cıktı olarak güncellendiler...

• Beğen
@HakanAydn abi hoş geldin inşallah en yakın zamanda teslim alırsın, bende sipariş vermeyi düşünüyordum ertelesem iyi olacak o zaman .
@MertV martin 25 indemi verdin. Packing siparişi vermeyi düşünüyorum listem hazır , eğer şubatsa baya sıkıntı çok geç kalmış.

@necmeddin hb. tr de sorun var muhtemelen, ben gecikmeyi tahmin edip erken sipariş vermiştim, mayıs sonuna gelse yine uyar. bence bekleme, 2 ay sonra versen 4 ay sonra almış olursun. üstelik dolarda uçmaya başladı yine. aldığımda 6.2 filandı %10 arttı.😑

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@HakanAydn Abi newboler bike packing serisi en hesaplı geldi nasıl bu çantalar kalite olarak, sende galiba onlardan aldın. Değilmi?

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@necmeddin sele arkası newboler. kalitesi güzel gibi. yolda bakalım ne olacak. içini çok güzel kaplamışlar, resmen kalın poşet var full. su geçirmesi çok zor. sorun olabilecek nokta sallantı. ona henüz tam bakamadım.

• Beğen
@HakanAydn Abi bir hafta içinde sipariş vermeyi düşünüyorum, gidon çantası olarakta newboler mı verdin, birde kadro altı üçgen çanta var,sürüş esnasında test ettiğinde yazarsan bizide yönlendirmiş olursun , saygılar abiciğim.
Ve bu arada özlendin bunu da bil lütfen. :harika:

#Aliexpress TRY 62.22 | Roswheel bike handlebar bag Bike Front Top Tube Bag Cycling Pouch Bicycle Bycicle Tool Bag Pannier Handbag Shoulder Bag
(link)
gidon için bunu almıştım, buna tulumu koyacaktım ama sığmadı. lakin güzel çanta yinede takacağım gidona.
n11.com'dan Procycle PC-760 Bisiklet Gidon Çantası seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
(link)
sonra bunu aldım. tulum buna tam oldu. malzeme kalitesi güzel. su geçirir. gidonda altta bu üstte diğer çanta olacak.

• Beğen
@HakanAydn biliyorum abi bu çantayıda incelemiştim. En sonunda newbolerın 20 litrelik gidon çantasında karar kıldım. Malum benim bisiklette yayla gibi gidon var. Bir gün 5 kilo koysam irgün 10 kilo , yani kullanım şartlarına göre bir defa alayım büyük alayım diye düşündüm. İnşallah yanılmam.

n11.com'dan Procycle PC-760 Bisiklet Gidon Çantası seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
(link)
kadroda da bu çanta var. bundan çok memnunum, günlük kullanıyorum. kıyafet vs buna sığacak.

@necmeddin bilmukabele kardeşim, sağolasın.
IMG_20200330_212108_7.jpg

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve necmeddin
24 25 mart civarında ipad klavyesi siapriş verdim (mevcut bozuldu ve yenisi 1200 tl) halen yolda sanırım...

21 martta sipariş verdiğim matara tutucu geldi ama 6 martta verdiğim çadır hala tr ye girmedi. işin ilginci kargo takipte tr ye girdiği gümrük işlemleri vs hiç görünmedi...sanırım türk posta kabul corona yüzünden eski kaba düzene dönüş yaptı..🤔..16 tl ödedim 20 tl lik malzemeye..

Aliexpress'ten Ec90 gibi satıcılardan vb. karbon parçalar alıp memnun kalan var mı?

Geri